pátek 4. srpna 2017

Dva propadáky od Nyxu

Ahoj holky,

značka Nyx se u nás v ČR těší docela velké oblibě, bohužel mi však k srdci nepřirostla. Už před jeho uvedením do ČR jsem vyzkoušela několik produktů a některé byly lepší, některé byly horší. Po tom, co se značka u nás objevila řekla jsem si, že si ji "osvěžím" a pár kousku jsem si vybrala. Bohužel dva z nich jsou pro mne velkým zklamáním...


Nyx Butter Lipstic v odstínu BLS 09 Candy Button Bonbons


První z propadáků je pro mne jednoznačně tato balzámková rtěnka... Bylo pro mne překvapením, jak je tento kousek nepěkný a v podstatě nepoužitelný, když jsou tyhle balzámky všemi tak milovány a doporučovány. Mi však bohužel nesedla. Na swatchi se tváří krásně, je to taková tělovo-oranžová barvička, která by měla sednout všem. Bohužel má dost divnou konzistenci, která je taková spíš vosková a díky tomu nejde nanést na rty rovnoměrně, ale vytvoří nepěkné nánosy a šmouhy. Dalším mínus je to, že ač barva vypadá přirozeně a nositelně, tak na rtech vypadá divně, jako dětské malovátko. Vůbec prostě není hezká, i když rtěnky podobných odstínů od jiných značek patří k mým oblíbeným. A poslední věc, kterou musím vytknout je to, že strašně zvýrazní vrásky, rýhy ve rtech a upozorní na každou nedokonalost. Což by se právě u tohoto typu rtěnky dle mého stávat nemělo. 

Nyx korektor na kruhy pod očima CW10


Druhý propadák je na tom snad ještě hůř, jedná se o nažloutlý tekutý korektor, který je určen k maskování kruhů pod očima. Korektor je divně řidký, vodový a pořádně nekryje, přitom ale na kruzích pod očima sedí a dělá samé neplechy. Místo toho, aby kruhy neutralizoval, příjde mi, že je ještě zvýrazní a upozorní na ně. Navrstvit další korektor je nemyslitelné, protože se na něm dělají hrudky. Nevím, no nekoresponduje se mnou ani při nanášení prsty, ani štětcem a nezachrání to ani beautyblender. A věc, která mě naštvala úplně nejvíc je to balení, ze kterého se nápis ztratil hned při prvním použití, kdy mi zůstala celá černá ruka od potisku. Podotýkám, že jsem ruce měla suché a nebyly mastné, takže nechápu, jak se mohl celý potisk jen tak lehce setřít.



Bohužel mne tyhle dva výrobky utvrdily v tom, že značka Nyx není asi nic pro mne. Už jsem toho z jejich sortimentu zkoušela poměrně dost a vlastně ani jeden z dříve vyzkoušených výrobků mne neoslnil natolik, abych si jej po čase znovu koupila.


M.

Ještě na závěr vyhlásíme vítěžku poslední, letní soutěže se značkami Maybelline a L´Oréal.

4 komentáře:

  1. Od Nyx jsem chtěla vyzkoušet nějakou tvářenku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, jestli za ty peníze nekoupíš i lepší tvářenky než jsou Nyx.

      Vymazat
  2. Já od nich bych ráda vyzkoušela jeden takový lip stain. :) Ty jsou prý skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na rtěnky moc nejsem, takže mne ty jejich stainy nelákají.

      Vymazat