neděle 1. října 2017

Má zkušenost s jednodenními čočkami TOPVUE ELITE

Krásnou neděli všem,

dnešní článek bude věnován očím a především jejich korekci v podobě kontaktních čoček. Pokud nás sledujete déle, tak jste jistě postřehli, že roky nosím dioptrické brýle. Osobně mi brýle nijak nepřekáží, nevadí a líbí se mi na mě. Proto jsem nikdy neměla potřebu je úplně nahradit kontaktními čočkami.


Přece se najdou okamžiky, kdy jsou právě čočky příjemnější a praktičtější než brýle. Zmínit musím zejména letní období a dovádění v bazénu či aquaparcích, kdy jednoduše nemůžu mít brýle na očích, protože by je proud vody odnesl nenávratně pryč. A protože se jedná pouze o sezónní záležitost, tak jsem nikdy neměla potřebu si pořizovat např. měsíční čočky a k tomu všechny potřebné propriety. Vždy jsem dávala přednost čočkám jednodenním, které jsou praktické, super hygienické a jednoduše se používají.


Jednodenní čočky mají totiž tu výhodu, že mají praktické balení, protože každá čočka má vlastní „nádobku“, kde plave v roztoku. Stačí pouze otevřít uzavřenou plastovou nádobku, vyndat čočku a nasadit. Nemusíte se starat o roztok, čištění atd. Celý den čočky pohodlně nosíte a večer, nebo klidně dle potřeby, čočky z očí vytáhnete a vyhodíte. Odpadá tak čištění a opětovné ukládání čoček. Nehrozí tak zanesení nečistot, bakterií a jedná se o nejzdravější a nejjednodušší způsob nošení kontaktních čoček.


Čočky TopVue Elite  patří do nejnovější generace hydrogelových jednodenních čoček, které zaručují vysoký stupeň pohodlí. Pochlubit se můžou vylepšeným designem, technologií Radial EDGE a materiálu Biomoist Gelflex Methafilcon B a taktéž  vysokým obsahem vody (57%). Čočky jsou balené po 30 ks a v jednom balení najdete 6 plátů čoček po 5 ks. Čočky se z balení pohodlně vyndávají a musím říct, že se i velice dobře nanášejí. Právě pro lepší manipulaci s čočkami jsou jemně zbarveny do modra a obsahují UV filtr, který chrání oči před UVA a UVB zářením.  Čočky jsou velice lehoučké, jemné a v očích o nich vůbec nevíte. Díky tomu jsou extrémně pohodlné,  netlačí ani nedřou. Zkrátka jsou skvělé. Navíc si můžete vybrat z obrovské škály dioptrií a to od -15 do +6. Pochválit musím také cenu, protože tyto čočky jsou z těch levnějších (439 Kč) a přitom mají prvotřídní kvalitu. Zajistí vám tak ostrý zrak, komfort a nezatíží peněženku. Zakoupit je můžete zde. To zní skvěle, co říkáte?


Nosíte jednodenní kontaktní čočky? 

Radu

4 komentáře:

  1. Taky nosím brýle, ale jen když sleduji televizi nebo jsem na počítači. To, že existují jednodenní čočky jsem ani nevěděla.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja nosim jednodenni cocky. Konkretne tyto https://www.najlacnejsiekontaktnesosovky.sk/sk/biotrue-oneday-30-cocek-bausch-lomb.html a nemohu si je vynachvalit. Takhle me nikdy zadne nesedly ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Používám jednodenky ráda, ponejvíc na sport a čundry, kde je nižší hygienický standart. Používám SoftLens https://www.najlacnejsiekontaktnesosovky.sk/sk/soflens-daily-disposable-30-sosoviek.html a ty jsou dokonce ještě levnější.

    OdpovědětVymazat