středa 20. prosince 2017

Voňavý balíček tělové kosmetiky z e-shopu Krasnakazdyden.cz

Krásný den Všem,

v dnešním článku bych vám chtěla ukázat dvě úžasná voňavá přírodní mýdla. Jedno na tělo a druhé na problematickou pleť. Zároveň vám dám tip, jak efektně tyto mýdla můžete skladovat. Kromě mýdel se můžete těšit ještě na recenzi skvělého tělového olejíčku, který ocení všichni milovníci přírodního složení. Všechny produkty mám z eshopu krasnakazdyden.cz


Přírodní mýdlo Pumpkrin Spice Latté - 90 g za 129 Kč

Jako prvním vám musím ukázat luxusně voňavé mýdlo z limitované podzimní edice zn. Almara Soap. Jedná se o ručně vyráběné mýdlo, které je vyrobené z pravého pyré dýně Hokkaido a skořice. Kromě těchto typicky podzimních vůní v sobě snoubí tóny pomeranče, vanilky, mandlí, mléka a smetany. Jednoduše budete mít chuť se do mýdla přímo zakousnout. Však také vypadá nádherně na pohled. Jako nějaký výborný zákusek. Mýdlo jemně pokožku umyje, hýčká a provoní. Rozhodně je znát, že se nejedná o obyčejné mýdlo z drogérie. Jednak krásně pění, je takové měkčí a je radost se s ním mýt. Jediné co se mi zdá, tak docela rychle ubývá. Asi tím, že je tak návykové. Za sebe rozhodně doporučuji.




Druhé mýdlo je určeno na problematickou pleť s akné a nedokonalostmi, protože obsahuje aktivní uhlí a tea tree olej, což jsou látky protizánětlivé, zmírňující podráždění a svědění. Černé zlato je přírodní opět ručně dělené mýdlo vyrobené v kombinaci olivového, kokosového a ricinového oleje. Já mýdlo používám na obličej a to vždy večer. Mýdlo krásně napění, pleť dokonale zbaví nečistot a mastnoty, aniž by jí zbytečně vysušoval či zatěžoval. Pleť je po umytí jemná, čistá a póry jsou stažené. Při pravidelném používání je pleť pročištěná a působí zdravěji.



Slibovala jsem vám tip na praktické a zároveň krásné skladování mýdla. Tím je nádherná mýdlenka taktéž zn. Musk. Mýdlenka je vyrobená s kvalitní keramiky, je na nožičkách a uprostřed má dírku ve tvaru srdíčka pro odvod vody. Toto vnímám jako super vychytávku, protože přebytečná voda snadněji odteče a také mýdlo rychleji proschne a není tak "blemcavé". Pochválit musím také krásný reliéf, což je 100% ruční práce, což je znát.




Tento přírodní hydratační olej obsahuje směs éterických olejů z pomeranče, citrónu a grapefruitu. Olejíček má praktické balení s rozprašovačem, který dávkuje přesně a ideální množství. Olej moc krásně voní po obsažené směsi citrusů. Je to jemná a velice příjemná vůně. Nejlepší na olejíčku jsou však jeho schopnosti. Olej totiž pokožku dokonale vyživí, zjemní a hydratuje na dlouhé hodiny. Opravdu i ráno je znát, že pokožce nic nechybí, je jemná, pružná a zregenerovaná. Super je taky to, že olejíček se rychle vpije do kůže a nezanechává dlouho mastnou ani ulepenou pokožku. Za sebe můžu vřele doporučit. 



Znáte některý z produkt?

R. 


5 komentářů:

  1. O značce Joik jsem už slyšela, ale ještě jsem žádný produkt od ní nezkoušela. Každopádně mě ten olejíček hodně zaujal a vypadá skvěle, hodně mě láká :) Miluji tyhle přírodní věci.

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. najviac ma zaujalo to čierne mydlo na akné, ale inak celkovo mám prírodnú kozmetiku radšej a v poslednej dobe sa dostáva viac do popredia ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky používám to černě mýdlo a jsem s ním velmi spokojená. Kupuji ho pravidelně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mýdlo Černé zlato je skvělé. Přírodní mýdla jsou super, téměř nepoužívám nic jiného.

    OdpovědětVymazat
  5. Černé mýdlo mě láká vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat