sobota 11. ledna 2014

Pečujeme o pleť s Misshaboxem

 Hezkou sobotu přeji,

dnešní článek se bude týkat v pořadí již druhého vydání Misshaboxu, který mi včera dorazil. O první Misshabox byl tak velký zájem, že byl téměř ihned vyprodán a na většinu zájemkyň se nedostalo. Tento neduh zastoupení Misshy vyřešilo, neboť bylo k dispozici podstatně více kusů a věřím, že teď se dostalo na všechny. Nápověda slibovala 5 plných výroků a zaměření na péči o pleť.

Zajímalo mě zda bude krabička opět růžová jako minule, nebo nás Missha překvapí novým vzhledem balení. Musím říct, že jsem byla až zaskočená, jak je krabička krásná. Balení mi hned připomnělo úžasné balení Missha bronzeru (Prism Bronzing Powder), který má identický vzor, jen je ve zlaté barvě. Tady je barva krabičky metalicky modro-stříbrná. Takže balení má za mě plný počet bodů. Nádhera. 


V boxu najdete klasicky úvodní dopis na kartičce z tvrdšího papíru, na jehož zadní straně je výčet obsažených výrobků, včetně ceny. Jako bonus je na kartičce kupón na 15% slevu, kterou můžete uplatit jak v kamenných prodejnách, tak i na e-shopu. Ovšem chybí mi údaj dokdy je slevový kód platný. Asi to není nijak omezeno, ale kdoví.

Co se týče obsahu, tak jsem rovněž nadšená. Ale začnu tím, který výrobek mě potěšil nejvíce.


Missha Black Ghassoul Foam Clensing Bar (80g), 232 Kč

Toto pleťové mýdlo obsahuje marocký jil, kvalitní přírodní korejské uhlí čímž účinně odstraňuje nečistoty a zbytky make-upu. Mýdlo absorbuje přebytečnou mastnotu, odstraňuje ucpané póry, toxiny, bojuje s akné a osvěžuje pokožku. Z mýdla mám velkou radost, neboť mi čištění pleti mýdly maximálně vyhovuje a navíc jsem si toto mýdlo už kdysi chtěla koupit sama, ale nechtělo se mi za něj dávat přes 200Kč. Proto jsem ho zařadila na whistlist a koupila si místo něj černé africké mýdlo Nubian Heritage. Takže zatím si ho schovám, ale už se těším až na něj přijde řada. Kromě mýdla najdete v balení síťku, která slouží pro vytváření pěny na odstranění make-upu či 90 sekundový bublinkový zábal.


zdroj 

Já teda na mýdlo používám radši houbičky, proto jsem byla z dalšího produktu opět nadšená.

Missha Natural Konjac Cleansing Puff (White Clay), 97 Kč

Jedná se o přírodní houbičku, která se skládá z 90% z přírodní houby a z 10% bílého jílu. Používá se na čištění obličeje, odstraňuje mikroorganismy a odumřelou kůži. Po čištění pomáhá udržovat pokožku hladkou a hydratovanou. Obsahuje minerály a živiny. Skvěle zvolený výrobek, myslím, že pleť si snad čistí každý, tak určitě pro ní využití najde. Já rozhodně. S přírodními houbami ještě nemám zkušenost, proto jsem moc ráda, že můžu houbu vyzkoušet.



Missha Super Aqua Perfect Cleansing Tissue (40 kusů), 131 Kč

Abychom měly pleť dokonale čistou, tak nám Missha do boxu přihodila jejich čistící ubrousky z řady Aqua Perfect. Ubrousky mají funkci 2v1 – zároveň pleť čistí a hydratují díky extraktům z aloe a okurky. Ubrousky zabezpečí rychle očištění prakticky kdekoliv. Uzavíratelný obal zabrání vysychání. Já teda ubrousky na odličování nepoužívám, ale ráda je vyzkouším a třeba v tomto způsobu odličování najdu zalíbení. Uvidíme.



Missha Time Revolution Immortal Youth Cream (10 ml), 143 Kč

Tento malinký pleťový krém bojuje proti rychlému stárnuti pleti a jedná se teda oproti vráskový krém. Obsahuje extrakt z aktinidie stříbrné, který přestavuje strukturu pokožky a zabraňuje ztrátě kolagenu. Extrakty z myrty, podporují tvorbu prospěšných proteinů v pokožce. Chápu, že mladší ročníky nebudou z tohoto výrobku nadšené, ale já jej ráda vyzkouším. Samotný krém má elegantní černé balení, tužší konzistenci, která pod prsty hned taje. Příjemně voní, jednoduše se roztírá a rychle se vsakuje.



Poslední plný výrobek je dekorativní kosmetika, která se tedy netýká pleti ale nehtů. Ano jedná se o třpytivý lak na nehty.

Missha The Style Lucid Nail Polish – Dazzling, 8 ml, 106 Kč

Já jsem lakový maniak, takže lak mě vysloveně potěšil. Navíc třpytivé nadlaky já můžu kdykoliv. Předpokládám, že byly v boxíku namíchané různé odstíny. Já obdržela 07, což je průhledná tekutina s většími a menšími fuchsiovými a bílými třpytkami. Lak má zajímavě designově tvarovanou lahvičku a opravdu hodně velký štěteček. Barva se mi líbí, žádný podobný ještě nemám, takže za mě super.



Dále box obsahoval nějaké ty vzorečky.

V menších lahvičkách (netuším jakého objemu) se ukrývá jemné pleťové tonikum Time Revolution Extréme Toner a hydratační fluid s anti-aging účinkem Time Revolution Dream Silky Lotin.



V pytlíčkových vzorečcích jsme na vyzkoušení obdržely šnečí BB cream a šnečí pleťový krém Super Aqua Cell Renew Snail Cream.



A to by bylo z boxíku vše. Za sebe musím říct, že jsem z boxu a jednotlivých výrobků maximálně nadšená. Vše se mi líbí a hlavně hodí. Líbí se mi, že jsme v boxu našli vše potřebné pro péči o pleť, přesně tak jak bylo avizováno. Našli jsme něco pro odlíčení pleti (ubrousky), vyčištění pleti (mýdlo, houbička) a hydrataci pleti (krém). Dále můžeme vyzkoušet ještě toner, sérum, krém a BB cream ve formě vzorečků.

Co vy, líbí se vám box? Objednaly jste?

R.



13 komentářů:

  1. Já jsem teda vyloženě nadšená, ten obsah je vážně parádní! Je mi docela líto, že jsem tenhle neobjednala, příště nezaváhám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, obsah se jim vážně povedl. Tak příště už s objednáváním neváhej, neboť box stojí za to!

      Vymazat
  2. Moc díky za kvalitní nafocení průvodního dopisu, mně ho do krabičky zapomněli dát. Ale jinak souhlasím, že je super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, jinak box je parádní, určitě objednám i další.

      Vymazat
  3. Paráda! :) Příště musím taky objednat. Jen doufám, že se s nimi nestrhne v blogové sféře zase lavina jako s ladyboxem, aby mě to neodradilo :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To snad ne, ladybox se mi už úplně zprotivil, takže doufám, že Missha zůstane u svého konceptu vydávat krabičku jen příležitostně a postupně nám představit rozsáhlé portfólio svých výrobků. Příště určitě objednám znovu.

      Vymazat
  4. Říkala jsem si, že ho nepotřebuji ale myslím, že to byla chyba... :) :) Tak snad příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala,že objednávat nebudu, ale neodolala jsem a jsem za to moc ráda.

      Vymazat
  5. Z toho mýdla jsem měla také největší radost :) Tenhle box je úžasný a já věděla, že nemůžu prohloupit když si ho objednám protože Misshu prostě miluju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky Misshu zbožňuji a z toho mýdla mám vyloženě radost. Jen teď ještě bude čekat na to, než přijde na řadu.

      Vymazat
  6. Já jsem taky nadšená a mám stejné pořadí, co se týče radosti. To černé mýdlo mě opravdu lákalo, takže to byla trefa do černého ( symbolická). Houbička taky skvělá, ale dotaz, jak přesně se používá? Díky za info.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti boxík líbí tak jako mě. Ohledně toho použití, hledala jsem návod a našla jsem toto: buď si dáš čistící gel nebo cokoliv jiného na pleť a houbičkou pak pleť masíruješ, nebo přímo mokrou houbičkou přejedeš např. mýdlo a umyješ obličej. Důležité je houbičku poté řádně opláchnout a nechat volně uschnout. Snad ti to pomohlo.

      Vymazat