čtvrtek 9. ledna 2014

Potřebujete zatočit s lupy? Ziaja Vám pomůže!

Ahojky,

dneska Vám přináším recenzi trochu jinak a to pohledem mého manžela, který se jako mnoho lidí dlouho trápil s lupy. Trpěl na takové ty mastné lupy a žádný šampón mu nepomohl, ani vychvalované Vichy, Elseve nebo dokonce šampóny od kožního lékaře. Až kopřivový šampón proti lupům od Ziaji pomohl. Více se dozvíte v samotné recenzi.

Design balení

Balení šampónu se mi vůbec nelíbí, láhev vypadá lékařsky, je z měkkého plastu, který se lehce promáčkne, prostě výrobek, který na první pohled vůbec nezaujme. Šampón se dá nadávkovat klasickým dávkovačem s dírkou a zamačkávacím víčkem.



Konzistence

Šampón je více řidší než jsme běžně zvyklí, je také méně pěnivý, ale i přes to vlasy umyje důkladně. Šampón není nijak zabarven, jedná se o průhledný gelový přípravek.


Vůně

Kopřivy ze šampónu necítím, vůně je jemná, taková spíš mýdlová. Nijak nezapáchá, ani není vůně kdoví jak nádherná, ale myslím, že nepříjemná určitě není.

Složení

Ingrediencím a jejich účelu v kosmetice příliš nerozumím, takže nebudu dělat žádné závěry, který přípravek zabraňuje padání lupů. A pro ty, kdo chemii rozumí, tu vyfocené složení vkládám.

Účinky

Musím říct, že po prvním použití lupy padat nepřestaly, ale začaly se tvořit méně, po necelém měsíci pravidelného používání se lupy ztratily a manžel tento šampón používá 2x týdně v kombinaci s jiným šampónem a lupy se už nevrací.

Dostupnost a cena

My jsme jej koupili na návštěvě polského Rossmannu, kde stál v přepočtu asi 40 Kč za 500 ml šampónu. Co jsem se ale dívala u nás, tak by jste ho měli sehnat na eshopu ruzova10.cz kde stojí 55 Kč.


Celkové hodnocení: 4/5

Značka: Ziaja
Velikost: 500 ml
Cena: cca 40 Kč
Dostupnost: drogerie Rossmann Polsko, ruzova10.cz

Šampón jsme s manželem zhodnotili, jako velmi výborného pomocníka v boji proti lupům, už jsme nedoufali, že se jeho pokožka hlavy zlepší natolik, aby se lupů zbavil, ale tento šampón mu od tohohle problému pomohl. Myslím si, že hodnocení šampónu by mělo být lepší, ale vzhledem k špatné dostupnosti - každý si asi těžko zajede pro Ziaju do Polska, musím dát pouze čtyři bodíky.

 Trpíte na lupy? Jak problém s nimi řešíte nebo jste vyřešili?

M.

Žádné komentáře:

Okomentovat