středa 9. dubna 2014

Jordana Easyshine Glossy Lip Color

Krásný den Všem,

díky neustále potřebě mít namazané a hydratované rty, mám velkou spotřebu právě produktů na rty. A pokud objevím takový, který mé rty udrží jednak v pěkném stavu a navíc jim dodá šťavnatou barvičku či lesk jsem za to jedině ráda. A právě dnes bych vám jeden takový produkt na rty představila. Je od Jordany a jedná se o Easyshine glossy lip color, tedy barvičku na rty s lesklým finnishem. Tento produkt je kombinací barvy na rty a lesku. Hodně mi připomíná lehce tónované balzámy na rty, které zažívají v poslední době velký boom. Sama musím říct, že je mám hodně ráda. Například takový Love lips od Dermacolu mi hodně vyhovuje. A tento od Jordany je mu hodně podobný a to i přes to, že se primárně o balzám na rty nejedná. Ale vezme to postupně.


Tato barva/lesk na rty má relativně obyčejné plastové balení s průhledným vrškem. Líbí se mi, že barva plastového balení koresponduje s barvou samotného produktu. Přestože není balení vrchol luxusu, což za cenu 50 Kč ani nemůže nikdo očekávat, tak se mi docela líbí. Barva se vysunuje klasickým otáčením spodního dílu. Víčko jde sundat trochu z tuha, proto se mi občas stalo, že jsem musela pořádně zatáhnout a omylem jsem tak škrtla do samotného produktu, který i při úplném zatažení přece jen kousek čouhá. Takže na to bacha. Chce to opatrnou ruku. Až „balzám“ ubude pod hranu plastu, tak bude po problému.




Co se týká samotného produktu, tak Jordana nabízí hodně barevných variant. Já si vybrala na zkoušku dva odstíny a to lehce vínový 02 Berry Colada a oranžový 09 Mango Delight. Musím říct, že obě barvičky jsou moc pěkné a přirozené. Nejsou nijak extra pigmentované a při lehkém přetření dostanete jen lehký šťavnatý nádech barvy. Intenzivnější barvu docílíte vrstvením, to pak docílíte sytější, ale stále jemné barvy a lesku v jednom, neboť výsledné barvy jsou hodně lesklé. 

Vínový odstín Berry Colada má v sobě obsažen malinké zlatavé třpytečky, které jsou patrné, ale na rtech nejsou extra viditelné. Nepůsobí žádnou neplechu, na rtech nedřou a nejsou téměř cítit. Přestože mám radši rtěnky, lesky bez třpytek, tak u této barvy se mi ty třpytky vyloženě líbí. Mám pocit, že rty opticky zvětšují a dělají je plnější. Možná se mi to jen zdá, ale mám s toto barvou pocit plnějších rtů a to se mi hodně líbí. Oranžový odstín Mango Delight je bez třpytek, na rtech působí hodně přirozeně a rtům dodá jen lehounký barevný nádech a lesk. Tento odstín mi hodně připomíná můj oblíbený barevný balzám Love Lips od Dermacolu v odstínu 02 Liebe. Tyto výrobky se dále pyšní ovocnou vůni. Musím říct, že vůně odstínu Berry Colada, je úžasná a hodně návyková. Je to moc příjemná sladká vůně řekla bych lesního ovoce. Vůně u druhé odstínu již tak příjemná není. Asi má podle názvu připomínat vůni manga, ale bohužel má vůně hodně chemický podtón.



Co se týče výdrže na rtech, tak tu musím jedině pochválit. Pokud nejíte ani nepijete tak vám barva vydrží asi hodinu a půl. Nějaké to letmé napití vydrží, ale s jídlem nepočítejte. Na to, že se jedná spíše jen o lehký barevný nádech na rtech, se barva dost solidně drží. Jinak musím říct, že i když se primárně nejedná o barevný balzám na rty, tak barva o rty hezky pečuje, řekla bych, že je zvláčňuje a solidně promaže. Hydrataci tedy nečekejte, ale zase se nemusíte bát, že by vám barva rty vysušila. Není tomu tak. Navíc cena tohoto produktu je více než skvělá. Produkt seženete za 49 Kč. Já je kupovala při 25% slevě, takže mě vyšly jen na 37 Kč, což je parádní.

Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Jordana
Objem: 1,9 g
Cena: 49 Kč
Dostupnost: jordanacosmetics.eu

Musím říct, že mě tento produkt velice mile překvapil. Líbí se mi výsledný barevný nádech, lesklý finnish a ovocná vůně především u Berry Colady. Navíc tato barvy rty nejen lehce tónuje, ale taky je dokáže dobře promazat a zvláčnit a navíc je na rtech patrná asi hoďku a půl. To vše při ceně do 50 korun je dle mého více než skvělé. Takže ve výsledku jsem s barvou/leskem hodně spokojená a myslím, že nezůstanu jen u těchto dvou odstínu.

Znáte tento produkt? Zaujal vás?

Radu



6 komentářů:

  1. Ty vypadají úžasně! Podívám se po nich, dělají je v tolika odstínech :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, odstínů mají vážně hodně, sama jsem nevěděla který zvolit :)

      Vymazat
  2. Odstín mango delight mám také. Pak mám ještě růžový a to je tuším meloun nebo něco takového, teď si přesný název nevybavím a naprosto s tebou souhlasím. také mi přijde skvělý a navíc za tu cenu? Jo a taktéž jsem nakupovala, když měli 25% off :D Na tu cherry se určitě podívám, přijde mi dost hezká :) Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti vyhovují stejně dobře jako mě. Až budu zase někdy objednávat, tak si určitě pořídím další odstín, neboť jsou "balzámky" moc příjemné. Na vínovou Berry se mrkni, ten odstín a navíc vůně je neskutečná :)

      Vymazat
  3. Jů, musím kouknout i na jiné odstíny,na léto zbožňuju takové ty jemné světle růžové :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Nicco koukni, mají nespočet barviček. Věřím, že si na léto vybereš tu pravou :)

      Vymazat