pondělí 21. dubna 2014

Oblíbenci v dekorativce mého letošního března

Krásné velikonoční pondělí,

určitě je Vám jasné, že i v březnu jsem měla ve svém líčení nějaké stálice, které jsem používala víceméně denně nebo aspoň podstatnou část měsíce. Tento článek píšu sice už v půlce dubna, ale většinu mých březnových stálic využívám čím dál častěji i v tomto měsíci.


Tak jako každé své denní líčení začínám make-upem, tak i s oblíbenci začnu tváří. A to štětcem na make-up značky Hakuro s číslem H54. Tento štětec mám ve svém kosmetickém arzenálu už asi půl roku, ale až teprve teď jsem si jej pořádně všimla a nahradila jsem jím můj maketový štětec od Mery Macom. Já jsem s tímto štětcem od Hakura moc spokojená, je hodně hustý, má jemné štětiny, které vůbec nepelichají a spotřeba bb krému nebo makeupu je s ním menší. Taky jsem téměř nestřídala zapečenou tvářenku od Milani v odstínu 07 Fantastico Mauve. Jedná se o třpytivou fialovou se studeným podtónem a stříbrným shimmerem, na pleti se ale tvářenka mění v téměř matnou. Víte, jak si pořád stěžuju, že mi levnější tvářenky na pleti vůbec nedrží? Tahle tvářenka stojí asi 150 Kč a přesto je držák a vypadá skvěle.


V oblasti očí jsem byla nejvěrnější těmto výrobkům: nové řasence od Astoru Seduction Codes, místo báze pod oční stíny jsem nosila jumbo tužku od Nyxu a nejčastěji jsem se líčila očními stíny od Ingolu z mnou sestavené paletky.

Většina z Vás novou Astorku viděla a asi i vyzkoušela, já jsem si ji sice koupila ke konci března, ale hodně mi vyhovuje, tak jí vlastně od koupě používám denně, řasy neslepuje, prodlouží je a zahustí.


Bílá jumbo tužka od Nyxu je v odstínu 604 Milk Lait, je perfektní jak na zvýraznění barvy očních stínů, tak i na prodloužení jejich výdrže. 

Paletku očních stínů od Ingotu, jsem Vám už ukazovala v článku zde. Pamatuju si, že jsem si právě tuto paletku pořídila loni na jaře, protože se mi líbila kombinace růžového a fialového stínu v barvě šeříku. Paletku jsem tehdy doplnila univerzální zlatou k rozzáření vnitřního koutku a dvěma hnědými stíny (matným a se shimmerem), které používám na vystínování vnějšího koutku a na oční linky. Musím říct, že tahle paletka mne jen tak neomrzí, používám ji moc ráda!


Ještě Vám ukážu, co mne baví v oblasti manikúry. Ač mám na jaře ráda jemné pastelové barvy, tak letos jsem absolutně závislá na různých odstínech tmavě modré. Nejvíc používám lak od Essence z limitky 50 ´s girl v odstínu 03 I´m a marine girl. Nejen, že má krásnou barvu, ale on mi vydrží na nehtech týden bez hnutí. Aby nebyla ta modrá až tak tmavá, tak si vždycky některý z nehtů nalakuju stříbrným pískovým lakem Space Dust od Rimmelu v odstínu 007 Shooting star.  



Jaké jsou Vaše kosmetické stálice za minulý měsíc? Libujete si taky v některém výrobku, který jsem zmínila?


Maru

16 komentářů:

  1. Nic z toho, co máš, nemám. Dost mě zaujala ta Milani tvářenka. A Inglot paletka vypadá moc pěkně. :)
    Já teď pořád testuju Sleek paletku Storm, co jsem vyhrála u Ilky. Je super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Milani jen tuhle jednu tvářenku, na to, že ji mám od prosince, tak jsem jí víceméně začala používat až teď. Mi ty stíny od Inglotu hodně vyhovují, mám jich moc, kvalita je super a výhoda je, že si barvy namixuješ takové, jaké využiješ, akorát je problém s dostupností. Sleek mám taky ráda, akorát už jejich paletek mám dost, tak si asi teď žádnou další delší dobu nekoupím.

      Vymazat
  2. z tvojich výrobkov mám iba pieskový lak od Rimmel. Aj ked ide ťažšie odlakovať, oblubila som si ho, pretože pekne zakryje moje zničené nechty, ktoré sa regeneruju po odstránení gelovych :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty gelovky jsou zlo, ze? No ja jsem je nikdy nemela, ale kazdopadne si myslim, ze ty ruzne piskace spis znicenym nehtum skodi nez pomahaji.

      Vymazat
  3. Maru neuděláš na tu tvářenku od Milani recenzi? Tento odstín bych moc chtěla, takže bych uvítala i swatche :) Děkuji Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Verco, na samostatnou recenzi to nevidim, protoze jsme na blogu uz recenzi na stejnou Milani tvarenku mely, ale mam rozpracovany clanek, s vice kratsimi recenzemi ruznych vyrobku, tak mezi ne pridam i tuto tvarenku. Clanek bude brzy!

      Vymazat
    2. Super to by bylo také skvělé. Samostatná být nemusí. Stačí pár slov + fotky odstínu :) Budu se těšit. Veronika

      Vymazat
    3. Neboj, brzy se dočkáš :-)

      Vymazat
  4. Všechny věci vypadají suprově, hned bych je zkusila! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja hlavne doporucuju ty Ingloti stiny. Jsou perfektni.

      Vymazat
  5. No čoveče, máš tady skoro všechno co mám ráda. Tvářenky Milani jednoznačně, sice jiný odstín, ale neva. Hakuro štětce jasnačka, řasenku od Astoru mám taky ráda, NYX Milk to je bez debaty a laky Rimmel jsou nej, teda skoro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to skvělé věci, tak se nedivím, že se shodneme :) Ta Milani tvářenka mě nadchla, určitě si objednám další odstíny, hodila by se mi nějaká do broskvova. Jakou máš ty?

      Vymazat
  6. Hmm, jak koukám, tak Space Dust vypadá asi stejně jako Stars od GS. Navíc ta kombinace s modrým lakem vypadá božsky, musím si taky nějaký pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Space Dust má hodně podobný efekt jako laky Stars, akorát se mi zdá, že kryje trochu míň. Ale i výdrž na nehtech je trochu menší než u GS, takže kdyby Gábina měla stříbrný pískáč, tak bych jí zůstala věrná. Je to moje oblíbená značka.

      Vymazat
    2. Ten Space Dust má hodně podobný efekt jako laky Stars, akorát se mi zdá, že kryje trochu míň. Ale i výdrž na nehtech je trochu menší než u GS, takže kdyby Gábina měla stříbrný pískáč, tak bych jí zůstala věrná. Je to moje oblíbená značka.

      Vymazat
    3. Já právě mám ten GS stříbrný a jsem spokojená.. Tím myslím odstín Mistero Grey 04 :)

      Vymazat