pátek 28. dubna 2017

Nákupy leden až březen 2017 – Radu

Ahoj holky,

Zase se mi doma nastřádalo dost nové kosmetiky, proto je čas vám ukázat co mi doma přibylo za poslední tři měsíce. Nejvíce jsem nakupovala v lednu, únor již byl střídmější a v březnu jsem kosmetiku prakticky nenakupovala, pouze pár nezbytných maličkostí.


V lednu jsme s Maru dělaly menší objednávku na feelunique.com a tam mě zaujala sada pro suché a poškozené vlasy Tigi Bead Head Urban Antidotes Recovery. Set se dá koupit i nás, ale zrovna měli akci, tak mě vyšel na polovinu. Je to má první zkušenost s Tigi vlasovkou a zatím jsem nadšená, recenzi a své dojmy vám určitě napíšu. Kromě toho jsem si ještě koupila barvící masku na vlasy Nutri color creme, která vlasy natónuje a dodá jim lesk od Revlonu.



Menší objednávku jsem udělala také na eshopu Krasa, kde měli akci poštovné zdarma při koupi balzámu na rty Balmi. Ten jsem dlouho chtěla vyzkoušet, tak jsem to brala jako ideální příležitost. Vzala jsem jahodovou variantu a kromě toho, že balzám krásně vypadá to není žádná sláva. Je hodně lehounký a přijde mi, že moc nehydratuje. Další kousek si rozhodně nekoupím. Dále jsem si pořídila tělové mléko s vůní Japanece Cherry Blossom od The Body Shop a také sprej pro finální úpravu vlasů Alterna Caviar Perfect Texture Finishing Spray, který vychvalovala Ája. Jelikož se jedná o drahou srandu, tak jsem si vzala menší balení a musím říct, že je to fajn věcička, ale plné balení nepotřebuji. Vlasy opravdu hezky zafixuje, dodá objem, texturu a neslepuje. Ovšem toto mi s vlasy dokáže téměř jakýkoliv lak na vlasy. Pak jsem ještě přihodila dřívka na zatlačení kůžičky od Sefirosu.


Nebyla bych to já, abych neobjednávala na Notinu. Jelikož teď po zimně bojuji s vlasy, nakoupila jsem si hned několik pomocníků. Jedním z nich je Bione SOS sprej proti padání vlasů, který navíc podporuje růst vlasů. S padáním naštěstí problém nemám, ale používám ho jako prevenci a také pro celkovou obnovu a zkvalitnění vlasů a zatím jsem nadšená. Dále jsem sáhla po multifuknčí péči na vlasy Matrix Total Results Miracle, která slibuje samé skvělé věci jako vlasy vyživit, hydratovat, bránit třepení konečků, zabránit krepatění a plno dalších atributů. Já ho používám jako závěrečnou péči do již ručníkem vysušených vlasů a opravdu vidím výsledky, takže ani zde jsem nešlápla vedle. Chladnou mě nenechala ani slavná maska Macadamia Natural Oil Care, kterou jsem ještě nezkoušela, tak jsem zvědavá jestli je to opravdu takový zázrak. A po mnoha kladných reakcí jsem se rozhodla vyzkoušet deodorant Borotalco Original. Já na tyto spreje moc nejsem, ale chtěla jsem změnu od tuhých antiperspirantů a musím říct, že je fajn, ale znovu si jej nepořídím.


To ovšem není z Notina vše. Dokoupila jsem si své oblíbené houbičky na nanášení make-upu od Real Techniques a to hned po 2 kusech, protože jsou vážně super a osobně je mám asi radši než originál Beauty Blender. Od kamarádky jsem k vánocům dostala tělový peeling Leganza a jelikož je skvělý, tak jsem si do zásoby koupila ještě medovou variantu. No a gelový top coat X-treme Gel Effect od Eveline mi zrovna došel, tak nový nemohl chybět.


Na KrasnáKaždýDen jsem si musela dokoupit naprosto úžasné Navia pralinky do koupele, tentokrát v levandulové variantě. A jelikož jsem si přírodní kosmetiku Navia moc oblíbila, tak jsem si na vyzkoušení vzala balíček péče o mastnou/problematickou pleť – který obsahuje mátovou květinovou vodu, avokádový pleťový krém, 2 fázovou čistící emulzi a jemný pleťový peeling. Až vše pořádně vyzkouším, tak určitě můžete čekat recenzi.


V únoru jsem utrácela v Sephoře a když přišla sleva 20% tak jsem si konečně pořídila dlouho chtěnou paletku Sweet Peach od Too Faced a taky jsem neodolala božské novince od Benefitu a to překrásné tvářence Galifornia, kterou zbožňuji.


Pár maličkostí jsem si pořídila taky v DM. Plátýnková maska Balea je u mě klasika, ale rozhodla jsem se vyzkoušet také novinku Garnier Moisture Freshness, která je rovněž skvělá. Neodolala jsem také nové variantě sprchové pěny Balea, která božsky voní.



Zaujalo vás něco z mých nákupů?

Radu






14 komentářů:

  1. Ten nákup ze Sephory jsem snad neměla vidět, nádhera:-) Po Balmi jsem už delší dobu toužila, tak jsem se konečně rozhoupala a koupila si třešňovou variantu a mám podobné pocity, krásné balení i vůně, ale ten účinek mně teda zrovna dvakrát neoslovil.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám z té Sephory největší radost, protože to byly věci, které jsem moc chtěla. Co se týče Balmi, tak jsem si ho vzala do práce, na takové to rychlé přemáznutí, ale fakt mi přijde docela slabý. Jsem ráda, že nejsem jediná komu nevyhovuje.

      Vymazat
  2. nádherné nákupy, já toužím po peach paletce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Taky jsem po ní toužila od doby co byla u nás jako limitka a já ji nestihla. Jsem šťastná, že jí mám. Je úžasná a vřele jí doporučuji :)

      Vymazat
  3. Plátýnkové masky taky můžu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám na relax nejradši. I ty jejich účinky mi vyhovují, takže mi doma nikdy nesmí nějaká chybět.

      Vymazat
  4. Tak to sú teda krasne nakupy :) som navnadena sa niečim potešiť

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se nejvíce líbí Sweet Peach paletka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, je nádherná. Určitě je to nejpoužívanější paletka letošního jara ;-)

      Vymazat
  6. Sweet Peach jsem si před týdnem pořídila také, je skvělá :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Samé zajímavé věci :) Borotalco mám moc ráda a péče na vlasy Matrix me velmi zaujala! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  8. Tú paletku Too Faced by som brala. A masku na vlasy od Macadamie tiež používam a je super.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat