neděle 29. září 2013

Benefit - they´re Real! řasenka

Hezké ráno,

dnes nás čeká už v pořadí druhá recenze na řasenku na našem blogu. V červnu jsem dostala v Sephoře k nákupu miniaturku řasenky od Benefitu they´re Real, a protože vlastním úplně miniaturní a nevýrazné řasy, tak jsem si hned řekla, že jsem teda zvědavá, jestli řasenka slibuje to, co je v názvu. Udělat řasy, které budou pravé, ale nikdo tomu nebude věřit. No dobře, v až takový zázrak jsem nedoufala, je mi jasné, že z ničeho krásné řasy jak od mrkací panenky nejde udělat, ale chtěla jsem dosáhnout vůbec nějakých řas.


Takže už asi dva měsíce řasenku testuju a dnes Vám řeknu, k čemu jsem dospěla. Řasenka má plasový kartáček, který se skládá z dvou délek štětinek a špička kartáčku je zakončena "babulkou" ze štětinek. Ale mi se zdá, že jednotlivé štětinky, jsou od sebe docela daleko a tak pro lidi, jako jsem já - se řidkýma řasama, to nebude moc idelální. Když máte hezké husté řasy, tak Vám do mezírek zapadne více řas, ovšem nám na řasy chudým, tam zapadne řasa jedna a je kompletně obalena velkým nánosem řasenky. Při použití téhle řasenky na řídké řasy jsou teda výsledkem nepěkně namalované muší nožky. Hlavně mám s tímhle kartáčkem velký problém na spodní řasy. Ale musím říct, že výdrž řasenky je skvělá, nerozmazává se, neolupuje se. Hezky řasy natočí a nadzvedne. Barva je krásně výrazná černá, která se ani během dlouhého dne nezmění v divnou šedou.


Podle mne není chyba v řasence (tím myslím v náplni), ale v kartáčku, ale také chápu, že někomu může vyhovovat. Obsah mi příjde dokonalý, ale abych si tuto řasenku koupila v plném balení, musela by být vážně s jiným kartáčkem.

Nahoře-před použítím = nemám žádné řasy, dole - po použití = efekt nic moc

 Celkové hodnocení: 2,5/5

Když to shrnu, tak bodové hodnocení 2,5 přidělené téhle řasence přesně odpovídá. Myslím si, že náplň řasenky je kvalitní, ale dobrý kartáček je polovinou úspěchu a mi tenhle vážně nevyhovuje. Ale věřím, že se najde spousta lidí, kteří by tuto řasenku nevyměnili ani za nic.

Co vy říkáte na řasenky od Benefitu? Jste spokojené?

M.

4 komentáře:

  1. od Benefitu jsem už jednu měla minulý rok a byla jsem docela spokojená, ale je fakt, že za ty peníze se dá sehnat daleko lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám značku Benefit ráda a tuhle řasenku jsem si chtěla dlouho koupit, tak jsem ocenila, když jsem dostala miniaturku a zjistila jsem, že mi vůbec nesedí kartáček. Takže jsem zbytečně nevyhodila peníze za řasenku za 700 :-)

      Vymazat
  2. Tak to je pravda, bez kartáčku to nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě - ona ta náplň je skvělá, ale ten hřebínek má ty mezery moc velké a tak to řasy slepuje. Asi by byla super na husté nebo na normální řasy, ale ne na ty moje krátké, řídké a nevýrazné.

      M.

      Vymazat