pátek 6. září 2013

Líčení ve stylu letní bouřky

Ahojky,

tak už se nám to léto pomalu chýlí ke konci, ale přece jen jsem si pro Vás připravila jedno spíše letní líčení očí, ke kterému mne inspirovaly nedávné bouřky, které zachvátily celou Českou republiku.

K líčení očí jsem použila trochu víc paletek než je zdrávo a to: paletku od Famous The Cat Eye, další je od Sleeku Monaco a poslední je mnou sestavená paletka z komponentů od Inglotu. K nalíčení řas jsem použila řasenku od Revlonu Custom Eyes Mascara.

1 - Famous, 2 - Sleek, 3 - Inglot, 4 - Famous, 5 - Revlon


1 - Famous - Sing the Blues
2 - Sleek - Aquamarine
3 - Inglot - AMC 132
4 - Famous - Angel

 Postup

  •  Prvním krokem při líčení očí by mělo být použití báze pod oční stíny nebo ji lze nahradit krémovými očními stíny. Já použila bázi od značky Artdeco, kterou jsem nanesla na celé pohyblivé oční víčko, pořádně jsem ji rozetřela a chvíli jsem počkala než jsem začala se samotnou aplikací stínů.
  • Dalším krokem v postupu bylo nanést plochým štětcem do poloviny očního víčka od vnitřního koutku žlutý stín, ten jsem následně rozblendila tyrkysovým stínem od Sleeku směrem ven k vnějšímu koutku oka. Chtěla jsem, aby tyrkysový stín nebyl příliš výrazný, spíš aby jen házel v kombinaci s ostatními stíny jemné odlesky. 
  • Vnější koutek se nesl ve znamení tmavě modré, tu jsem nanesla chlupatým štětcem (blendícím). V banánku jsem modré přidala na intenzitě, ale nechtěla jsem, aby se přechod z pohyblivého víčka byl moc tvrdý, tak jsem ještě přechod rozblendila pomocí perleťového stínu. Ten jsem také nanesla i pod obočí a do vnitřního koutku na zjemnění výrazné žluté.
  • Spodní linku jsem taktéž zvýraznila žlutými a modrými stíny, které jsem spolu navzájem promísila. 
  • Nejsem moc fanoušek očních linek a tak jsem celé líčení zakončila pouze řasenkou.


A co vy? Taky vás inspiruje příroda a počasí kolem vás při běžném líčení?

M.

3 komentáře: