pátek 20. září 2013

Loreal Super Liner blackbuster

Příjemný páteční den přeji,

dnes si dáme rychlou recenzi na linky ve fixu od značky L´oreal Paris. Věřím, že většina z vás linky zná nebo o nich přinejmenším slyšela, neboť byly umístěny v červencovém Ladyboxu. 


Fix linek je poměrně krátký, přesto se dobře drží. Ze začátku se mi s ním nemanipulovalo nejlépe, ale teď již problém nemám. Přesto bych se za delší rukojeť nezlobila. Hrot linek je tvrdý, neohýbá se. Kromě toho je také tlustší, takže úplně tenounkou linku nenakreslíte (minimálně já tedy ne), ale pro linky o střední a větší šířce (tloušťce) je fix ideální.



L´oreal hlásá, že se jedná o extra černou barvu, které bez vyblednutí drží až 8 hodin. Na ruce je barva opravdu krásně černá, na oku tak intenzivní není, přesto je černá dostatečně. Linka se mi během dne nijak nerozmazává ani neobtiskává, drží celou dobu. Tu osmi hodinovou výdrž můžu potvrdit. Přestože je linka dobrý držák, tak se odličuje bezproblémově.


linka v akci


Hodnocení - 4/5

značka: L´oreal
objem: 7 ml
cena: 150 - 199Kč

S výrobkem jsem velmi spokojená. Fix krásně kreslí, má celodenní výdrž. Bodík ubírám za kratší rukojeť, ale věřím, že je to jen otázka vkusu a preference. Rovněž bych ocenila o malinko užší hrot. Jinak nemám co bych linkám vytkla. Za sebe určitě doporučuji!

Používáte linky ve fixu? Zkoušely jste tyto linky, jste spokojené?

R.

2 komentáře: