úterý 10. září 2013

Missha - Super Aqua Moisture Deep Cleansing Cream

Krásné ráno,

doufám, že i na sklonku léta na Vás nepadá deprese, že končí krásné počasí a začíná podzim. Přestože nám letní počasí pravděpodobně již skončilo, tak jsem si pro Vás připravila recenzi na výrobek s letním vzhledem a názvem a to na čistící krém od Misshy - Super Aqua Moisture Deep Cleansing Cream = Super Aqua Zvlhčující hluboce čistící krém.


Jak vidíte moje tuba je už skoro prázdná, takže mám krém otestovaný až až. 

Co obsahuje? (viz. oficiální popis prodejce, který najdete i zde)

1. Extrakt z Puškvorce Obecného
Znám pro své využití v orientální medicíně, díky jeho efektu čištění, relaxace a zklidnění.

2. Šípkový Olej
Olej extrahovaný z přírodního růžového semene. Obsahuje 45% kyseliny linolové, která regeneruje buňky pokožky a dokáže zabránit ztrátě hydratace z pokožky.

Vzhled

Balení krému je v klasické tubě s odklopným víčkem, jak jsme u většiny čistících přípravků zvyklí. Toto balení je velmi praktické, protože na jedno vymáčknutí dostanete přesně takové množství krému, které potřebujete na vyčistění obličeje, krku a dekoltu. I design balení je moc pěkný, tuba je nabarvena ve stylu ombre v modrých odstínech, což evokuje léto, moře a vodu. Víčko je naopak v kontrastní stříbrné barvě, která hezky s modrou koresponduje.

Konzistence a vůně přípravku

Jak už napovídá název výrobku, konzistence je krémová. Krém není ani hustý, ani řídký - nikde nestéká a dobře se s ním pracuje. Vůně je taktéž velmi příjemná, taková lehká typická krémová. Skoro bych ji přirovnala k vůni Nivey Soft :-) 


Čistící schopnosti

Výrobek je určen na dočištění pleti po odlíčení, nefunguje tedy jako plnohodnotý odličovač a je nutné teprve před umytím pleti tímto krémem odličit pleť odličovacím olejem, tonikem nebo jiným odličovacím přípravkem. Krém je nutné nanést na vlhkou a jak jsem již řekla odlíčenou pleť a krouživými pohyby masírovat. Poté krém setřete nebo umyjte vlažnou vodou. Mi však příjde, že krém nevyčistí důkladně pleť nalíčenou. Obvykle nosím makeup každodenně a večer si pleť pořádně odlíčím hydrofilním olejem a následně dočistím tímto krémem od Misshy a ještě přečistím tampónkem navlhčeným micelárkou, tak mám ten tampónek ještě docela zašpiněný od makeupu. Na toto nejsem zvyklá, protože s jinými čistícími přípravky se mi to nestává. Obvykle použiju pak tampónky dva, abych si byla jistá, že nemám na pleti už žádné zbytky nečistot. Ovšem musí se nechat, že po použití Super Aqua čistícího krému mám pleť krásně hydratovanou, že vypadá, že by už nebylo třeba ani mazat. 


Celkové hodnocení: 3/5

Značka: Missha
Množství: 200 ml
Cena: cca 290 Kč
Dostupnost: oficiální distributor - eshop nebo jejich kamenný obchod v Brně v obchodní pasáži Rozkvět, dále lze nakoupit např. na eshopu Plum foolery eshop



Je mi líto, že musím tento čistící krém hodnotit tak slabou známkou, protože BB krémy značky Missha miluju, ale bohužel ne vždy jsou všechny výrobky dané značky perfektní. Bodové hodnocení snižuju pouze z důvodu, že se mi zdá, že krém nečistí dostatečně, což je vlastně podstatou toho, proč si čistící krémy pořizujeme. Za mne teda palec dolů a krém si už příště nekoupím.

Jakou máte zkušenost máte s výrobky od Misshy vy?

M.



6 komentářů:

  1. Chystám se od Misshy testovat BB krémy, už se na to těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. BB od Misshy jsou mé oblíbené, zejména Perfect cover :)

      R.

      Vymazat
  2. Ahoj :)Nominovala jsem vás na liebster blog award : http://coctailbycath.blogspot.cz/2013/09/liebster-blog-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky, moc si toho vážíme, ale již jsme Liebster award dělaly - viz. http://ultimatechic.blogspot.cz/2013/09/liebster-award.html?showComment=1378664194056#c1545298047130374045

      Vymazat