pondělí 9. září 2013

Nákupy srpen 2013

Krásné ráno přeji,

ani v srpnu jsem se nákupům kosmetiky nevyhnula, čemuž napomohl fakt, že jsem se musela odměnit za úspěšné státnice. Bez zbytečného okecávání  se pojďme podívat co, že jsem si tedy koupila.




Začnu hezky od hlavy, tedy vlasovou péči. V Tescu jsem narazila na úžasně voňavý šampón a kondicionér od Freemana s vůni papay a limetky. Oba přípravky krásně voní, díky níž si připadám jako bych byla v panenské přírodě tropického ostrova, jak hlásá etiketa. Oba výrobky mají 400 ml a stály pouze 75Kč, takže jsem je na zkoušku prostě vzít musela. S Freeman vlasovkou ještě zkušenosti nemám, tak jsem zvědavá jak mi sedne. Podrobnější recenze určitě bude. Již delší dobu jsem chtěla vyzkoušet vychvalovaný kondicionér 3 Minute Miracle  od Aussie a když Plum ve svém e-shopu zavedla poštovné zdarma při platbě paypalem, nebylo o čem váhat. Neřekla bych, že jsem měla ohledně kondicionéru přehnané očekávání, přesto mě nijak neoslnil. Vůně je taková nic moc a na mých vlasech funguje jako každý jiný kondicionér, který vlasy uhladí, dobře se rozčesávají a jsou hezky lesklé. Jsem ráda, že jsem si nejprve koupila na zkoušku menší verzi, neboť do plného balení investovat nebudu. Věřím, že suchým a zničeným vlasům může vyhovovat, ale já mám vlasy v pořádku, takže si vystačím s jakýmkoli kondicionérem z drogérie. Dále jsem si pořídila několik 15ml lahviček svého oblíbeného Biosilku, který mým konečkům maximálně vyhovuje. Používám ho již přes rok a půl a zatím jsem lepší olejíček nenašla. To by bylo z vlasovky vše. 


V rámci pleťové kosmetiky, jsem si pořídila nový čistící prostředek, jímž se stalo mýdlo Nubian Heritage African Black Soap. Mýdlo jsem spolu s Aussie objednávala od Plum. Obsahuje Aloe Vera, obilné klíčky, vitamín E. Pleť důkladně vyčistí, aniž by jí vysušil nebo podráždil a mimoto bojuje proti akné. Recenzi čekejte v brzké době. Dále jsem si pořídila nový peeling a to Neem Scrub od Himalaya. Tento peeling je vhodný pro normální až mastnou pleť, obsahuje výtažky z indické rostliny Nimba, nadrcené meruňkové jádra, díky čemuž odstraní z pleti nečistoty, odumřelé kožní buňky a hloubkově pleť vyčistí. Zatím peeling testuji a můžu říct, že funguje jak má. Jelikož mě v poslední době začaly ve větší míře trápit pupínky, pořídila jsem si od Ryoru Antiakné roll-on. Již jednou jsem ho měla a fungoval super, proto jsem na něj vsadila i teď. Aknestop pupínek vydezinfikuje, lehce vysuší a urychluje jeho hojení. 




Tělové přípravky se mi rozrostly o dva nové kousky. Jedním je nový a už teď můžu říct, že naprosto úžasný Avokádový jemný tělový peeling Bielenda. Peeling nádherně voní. Přestože by měl vonět jako avokádo, tak mě připomíná mě voní jako melounová žvýkačka - mňam. Je určen pro suchou pleť, je olejové konzistence a obsahuje kousíčky rozdrcených jadérek. Pleť velmi jemně vyčistí, odstraní staré šupinky a odumřelé buňky a zároveň pleť vyhlazuje a hydratuje. To můžu opravdu potvrdit. Dále jsem si pořídila Tělový balzám SPA orchidej a kokos od Eveline. Ještě ho nemám odzkoušený, neboť se snažím nejprve spotřebovat otevřená másla, ale určitě o něm ještě uslyšíte. 




Koupila jsem si i pár kousků z dekorativky. Pořídila jsem si své oblíbené pískové laky STARS od Gabrielly Salvete a to konkrétně zelený 06 Acquamarina a modrý 05 Azzuro. O lacích jste si mohly přečíst zde. Dále jsem si koupila dvě rtěnky od Revlonu. Hnědo-tělovou v odstínu 205 Champagne on Ice a starorůžovou 460 Blushing Mauve. Posledním kouskem do sbírky je podkladová báze pod oční stíny Artceco. Potřebovala jsem si pořídit novou a tuto Maru vychvaluje, tak jsem sáhla po ní a jsem velmi spokojená. 




To by bylo z mých srpnových nákupů vše. Je toho docela dost, ale většinu věcí jsem si koupit potřebovala a zbytkem jsem se odměnila za státnice. To chápete, ne?

Co jste si pěkného koupily vy? Určitě mi dejte vědět.

R. 

6 komentářů:

  1. krásné odstíny laků GS :) Aussie mě dlouhou dobu láká, musím už něco u Plum objednat :)
    pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně ten odstín Aquamarine je překrásný. A co říct k Plum - ten její eshop je super, je to spolehlivá prodejkyně, prostě na 1*.
      M.

      Vymazat
  2. To černé mýdlo je báječné, mám ho taky a je to můj malý poklad. ;-) Vidím, že nákupy obě milujeme. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mýdlo jsem si musela pořídit taky a mám ho asi 14 dní a už za tu krátkou dobu, co se s ním myju, je to má kosmetická nezbytnost.
      M.

      Vymazat
  3. Na mýdlo jsem u Plum taky koukala, takže jsem moc zvědavá na recenzi.. Od Himalaya jsem teď dopotřebovala masku, ale moc mi nevyhovovala, pleť byla spíš podrážděná a červená. Scrub sice vypadá dobře, ale bojím se podobných účinků..

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýdlo je super, recenze bude brzo. Vážně ti maska nevyhovovala? Já zase na ní četla dost chvála. Jinak peeling mi sedí dobře, pleť je krásně čistá, hebká a podrážděná není ani trochu.

      R.

      Vymazat