středa 25. září 2013

Nalakováno - Color Club 859 Fashion Addict

Hezký den všem,

dnes si ukážeme další lak v rámci rubriky Nalakováno. Konkrétně vám chci ukázat lak Color club Fashion Addict, který má nádherný holografický efekt.



Lak má světle fialkovou barvičku, vytvářející na slunci hezky viditelný do stříbrna jdoucí holografický efekt. Lak je skvělé konzistence, tekutější a velice dobře se lakuje. Může za to taky štěteček, který je užší, což mi vyhovuje více.


Schnutí laku je bezproblémové, do pár minut je lak suchý. Pro plnou barvu jsou zapotřebí 2 vrstvy. Co se týče výdrže tak ta je různá. Bez použití nadlaku mi lak v dobrém stavu vydrží tak 2 dny, pak již začínají být špičky ošoupané a lak se začíná loupat. S použitím nadlaku vydrží neporušený 4 dny. Výdrž tedy pokládám za průměrnou. A teď již pojďme k fotkám.




ve stínu
Celkové hodnocení - 4/5

značka: Color club
množství: 15 ml
cena: 129 Kč
dostupnost: mojesminky.cz

Bod strhávám z důvodu průměrné výdrže a dostupnosti, neboť lak se dá sehnat pouze on-line na e-shopu moješminky. Jinak jsem s výsledným odstínem nadmíru spokojená, lak se skvěle lakuje a rychle schne. Obecně mám s laky CC velmi dobrou zkušenost a můžu vám je doporučit k vyzkoušení.

Znáte laky Color club? Jak jste spokojeny, popř. jaký je váš oblíbený odstín?

R.

7 komentářů:

  1. Zrovna tenhle lak jsem davala v nedeli na blog a vcera ho odlakovala. Od Color Clubu mám 8 laků a vsechny jsou holograficke :D zatím spokojenost a jejich stetecek mi maximalne vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? taky mám laky CC ráda, nemám jich teda tolik, ale jsem s nimi velmi spokojená

      R.

      Vymazat
  2. Je nádherný. Holografické se mi líbí 100x vííc než ty pískové teď :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí, ovšem já si dost oblíbila i pískové laky, ale je jasné, že každý má jiné preference

      R.

      Vymazat
  3. Mám dva laky od Color Club a objednala jsem si další, tak se těším, až dorazí ! Tenhle se mi líbí moc, v létě musí na sluníčku vypadat moc hezky.

    OdpovědětVymazat