středa 18. září 2013

Nalakováno – pískový Essence 156 Me & me Lover

Krásný den všem,

je to již nějakou chvíli, co můžete podzimní novinky značky Essence najít v drogériích. Jak jsem v článku zde zmiňovala, byla jsem zvědavá především na odstíny pískových laků na nehty. Ty jsou celkem tři – černý, červený a světle růžový. Mě nejvíce zaujal lak červený, který mi přijde pro nadcházející podzimní a zimní období ideální, proto jsem tedy sáhla po červeném odstínu 156 Me& me Lover.



Musím říct, že odstín je to opravdu povedený. Hezká sytá červená se zlatými mikro třpytečkami. Nevím jak to jinak popsat. Prostě kromě červeného „písku“ obsahuje také malinkaté zlaté kousíčky/třpytky. Musím říct, že mi tento červený odstín velmi líbí.



Co se týče výsledného pískového efektu, tak není tak výrazný jako u  STARS laků Gabrielly Salvete. Efekt je jemnější, decentnější,  povrch laků není tak hrubý. Neobsahuje žádné větší třpytky, takže se nějakého zatrhnutí silonek nemusíte obávat. Výsledný efekt je velmi podobný odstínům Princess nebo Raspberry od GS. Ale oproti těmto lakům má Essence trochu lesklejší finnish.






Lakování probíhalo naprosto bezproblémově. Štěteček je střižen do obloučku, jek je teď u Essence zvykem, ovšem žádný problém jsem s ním neměla. Lak dobře kryje už v 1 vrstvě, ale já pro intenzivnější barvu dávám vždy dvě. Lak se nanášel rovnoměrně, nijak nepruhoval, neshlukoval se, ani nedělal žádnou jinou neplechu. Schnutí je trochu horší než u STARS laků, není tak bleskové, ale i přesto je rychlé, do pár minut je lak suchý.



Určitě vás bude zajímat výdrž. Ta je naprosto excelentní, minimálně v mém případě ano. Lak bez sebemenšího poničení vydržel  7 dní, poté se mi již na pár místech začal loupat. A tomu říkám opravdu výborná, nadprůměrná výdrž, zejména na takto levný lak z drogérie. Odlakování probíhalo úplně v pořádku, jako v případě jakéhokoliv klasického laku. Nemusíte nehet nikterak drhnout, barva se rozpouští velmi jednoduše a rychle.


Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Essence
Objem: 8 ml
Cena: 39 Kč
Dostupnost: drogérie

Na tento pískový lak jsem byla velmi zvědavá a musím říct, že mě velice mile překvapil. Moc se mi líbí ten jemný písový efekt, musím říct, že mnohem více než je tomu u některých odstínů GS. Vyzdvihnout musím také bezproblémové lakování, dobrou konzistenci, krytí, rychlé zasychání a především bravurní výdrž. Navíc cena 39 Kč je, za takto dle mého kvalitní lak, úžasná. Po tomto kousku mám chuť vyzkoušet i ten světlejší 163 Hey nude! Lak můžu s čistým svědomím doporučit k vyzkoušení.

Máte s lakem zkušenost? Koupily jste si něco z podzimních novinek Essence?


R. 

10 komentářů:

  1. Je vážně moc hezký, ve všem mě moc mile překvapil.

    R.

    OdpovědětVymazat
  2. waaw ten musím mať :D škoda, že nie je aj nejaký výrazný ružový :)také mám najradšej

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee ten je užasnej mam rada piskové laky mam všechny od Gabriella Salvete a jsem moc spokojena ale tenhle červenej je boží tak skusim rada nebo jsem s lakama od Essence spokojena super recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pískové laky od Gabrielly mám také velmi ráda, ovšem tento se jim ve všem vyrovná a je za polovinu ceny

      Vymazat
    2. Tak v pátek bude taky muj hihi :-)pak pisnu jak jsem spokojena ja :-)

      Vymazat
    3. Super, určitě dej vědět ;-)

      Vymazat
  4. Vypadá to opravdu zajímavě :-) Vůbec jsem netušila, že tento lak Essence vyrábí. Měla bych si doplnit vzdělání :-) Škoda jen, že bych pak neměla nervy na odlakovávání...

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto pískové laky jsou novinky z jejich podzimní novinky. Odlakování se vůbec nemusíš bát, odlakovává se úplně super, nehet nemusíš nijak dřít, ani používat alobalovou metodu, jde to skoro samo :)

      Vymazat