úterý 3. září 2013

New in za srpen - kosmetika (Maru)

Ahojky,

vím, že články o nakoupených novinkách jsou velmi populární, tak dneska přináším svůj New in z kosmetiky. Možná udělam i doplňkové a oblečkové novinky, ale to bude spíš takový pidi článek, protože mě letos letní výprodeje nechaly chladnou a moc jsem si toho v srpnu nekoupila. Tedy spíš nic než moc :-)

Co jsem si přivezla za kosmetiku z dovolené, to jsem Vám už ukázala v některém z minulých článků, ale teď Vám přináším novinky v mém kosmetickém arzenálu, které jsem si pořídila tady, protože jsem už tyhle věci potřebovala.


Novinky: 
zleva první řada: Ryor - Aknestop slupovací maska, Isana - suchý šampón, Saloos - arganový hydrofilní odličovací olej, Saloos - ricinový olej.

zleva druhá řada: Nubian heritage - African Black soap, Maybelline - Der Lőscher korektor, Maybelline - Dream Lumi Touch rozjasňující korektor, Gabriella Salvete - řasenka Diamante.

Jak jsem už říkala, tak všechno, co jsem si v srpnu koupila jsem vážně potřebovala, začala jsem bojovat proti syslení pečující kosmetiky, takže si kupuju jen to, co mi opravdu schází a potřebuju to, nebo jako náhradník výrobku, který mi došel a potřebuju si koupit výrobek se stejným účinkem.

Ryor - Aknestop slupovací maska (100 ml/76 Kč)

V poslední době mi přišlo, že se mi více zanáší póry, a tak jsem si řekla, že by bylo dobré na boj s ucpanými póry přizvat slupovací masku. Tuhle od Ryoru mi doporučila Radu a také jsem na ní četla samé dobré recenze, takže bylo rozhodnuto. Maska obsahuje extrakt z aloe vera, přesličky a obilných klíčků a je přímo určena k čištění znečištěných pórů.

Isana - suchý šampón (200 ml/v akci za 40 Kč)

Minulý měsíc jsem měla tento suchý šampón v rubrice Došlo nám, a protože se jedná o mého oblíbence, který mi nemůže v běžné kosmetické rutině chybět, tak jsem si jej pořídila znovu. Vážně se mi osvědčil a z mnou vyzkoušených sucháčů se mi zdá nejlepší. Vlasy pěkně osvěží a prodlouží dobu bez mytí minimálně o jeden den, navíc oproti většiny suchých šampónů nezanechává na vlasech bílý povlak. 

Saloos - arganový odličovací olej (50 ml/85 Kč)

Nedávno mi došel odličovač a tyhle hydrofilní odličovací oleje od Saloosu mi vždycky dobře seděli, tak jsem věděla po čem šáhnout. Tyto oleje jsou vhodné na všechny typy pleti, včetně mastné. I když si člověk řekne, že olej a mastná pleť nejsou dobrá kombinace, tak tento odličovač od Saloosu vůbec nezanechává pleť mastnou. 

Saloos - ricinový olej (50 ml/69 Kč)

Pokud to ještě nevíte tento olej je skvělý především na růst řas a obočí, také je dobré si jej vtírat do vlasů jako vlasový olejíček. Na růst řas a obočí stačí si trochu kápnout na prst a chloupky a jejich konečky olejem trochu promasírovat. Na vlasy je riciňák docela hutný, tak si vždycky dělám kombinaci kokosového a ricinového oleje, které si dávám jako zábal do konců.

Nubian heritage - African Black soap (141 g/115 Kč)

Toto je asi po tuhém čistícím mýdlu od Clinique druhé nejznámější mýdlo na "obličej". Obsahuje aloe vera, vitamín E a vytážky z obilných klíčků. Toto mýdlo slouží k dočištění pleti po odlíčení a má zanechávat pleť svěží, vyčištěnou a detoxikovanou. 

Maybelline - Der Lőscher korektor a Maybelline - Dream Lumi Touch rozjasňující korektor (6 ml a u druhého ml nejsou uvedeny, cenu nevím za oba to bylo necelých 500 Kč)

Tyhle korektory nejsou u nás dostupné, ale na blogerském světě jsou na ně samé dobré recenze, tak jsem si je nechala dovézt kamarádkou z Německa. Zatím korektory nemám dost vyzkoušené, ale zatím jsem s nima nadmíru spokojená. Oba se mají dobrou krycí schopnost a taky na pleti vydrží.
  
Gabriella Salvete - řasenka Diamante (11 ml/v akci 119 Kč)

Už několik let hledám pro sebe tu pravou řasenku a stále nějak nenacházím, nejvíc mi zatím vyhovuje řasenka od Max Factor 2000 calories, ale nedávno jsem poprvé vyzkoušela tuto salvetku. Sice nemám ráda plastové kartáčky, ale tato řasenka je natolik úžasná, že i odpustím i ten umělohmotný hřebínek. Sama nemám vůbec řasy viditelné, nemám je ani husté, ani dlouhé. Ale tato řasenka s nimi udělá zázraky, zvýrazní je, zároveň oddělí a vůbec neslepuje. Možná jsem našla svojí jedničku mezi řasenkami.

Co nového jste si koupily vy? Pochlubte se :-)

M.

5 komentářů:

  1. až mi dojde má oblíbená řasenku, zkusím tu od Gabrielly Salvete :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě zkus, taky je má oblíbená

      R.

      Vymazat
    2. U mě už bude asi taky pravidelnou součástí kosmetické výbavy.

      Vymazat
  2. Ta GS řasenka vypadá hodně dobře :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt skvělá - až budeš potřebovat řasenku, jdi do ní :-)

      M.

      Vymazat