pondělí 23. září 2013

NUBIAN HERITAGE African Black Soap

Nádherný den všem,

dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na přeslavné tuhé mýdlo African Black Soap značky Nubian Heritage. Toto mýdlo má nadšené uživatele po celém světě a teď se mezi ně řadím i já. Hned vám řeknu, proč jsem si mýdlo tak oblíbila.




Za prvé se mi velmi líbí složení mýdla, které je 100% přírodní a netestované na zvířatech. Africké černé mýdlo je vyrobeno z palmového/ kokosového oleje, tamarindu, extraktu jitrocele. Všechny tyto přísady se v Africe používají k léčbě a ošetření  ekzému, lupénky, mastné pleti a dalších kožních onemocnění. Kromě toho mýdlo obsahuje bambucké máslo, výtažky z ovsu, šťávu z listů Aloe, vitamín E, rostlinný glycerín a další. Díky těmto přírodním přísadám má mýdlo hydratační a regenerační vlastnosti, které řádně pečují o problematickou pokožku jak pleti, tak i těla. 



Jak název napovídá, tak mýdlo je černé barvy a má v sobě obsaženy kousky ovsa. Má klasický tvar mýdla o rozměrech 9x6 cm a hmotnost 141g. Mýdlo používám už přes měsíc a zatím není nějaký úbytek téměř vidět. Věřím, že vydrží opravdu dlouho, řekla bych, že déle než např. pleťová mýdla Lush.




Mýdlo používám 2x denně, vždy ráno a večer. Navlhčím si obličej i čistící houbičku, kterou párkrát přetřu mýdlo, čímž se vytvoří dostatek pěny pro očistu celého obličeje. Mýdlo má úžasně čistící schopnosti. Po umytí mám pocit důkladně vyčištěné pleti, bez jakéhokoliv podráždění či vysušení. Nemůžu říct, že by mýdlo pleť nějak hydratovalo, ale rozhodně ji nevysušuje. Pleť je čistá, vláčná, řekla bych, že i póry jsou lehce staženy. Mýdlo by rovněž mělo pleť detoxikovat a bojovat proti akné. Že by se mi pleť s používáním mýdla nějak výrazně zlepšila a pupínků ubylo, bych neřekla, ovšem všimla jsem si, že mi výrazně ubylo černých teček na nose. A za to má mýdlo velké plus. Dále si mě mýdlo získalo svou krásnou intenzivní vůni. Těžko se popisuje a vůbec nevím k čemu bych jí přirovnala. Rozhodně je to vůně  velice příjemná, která mě vždy udeří do nosu kdykoliv vejdu do koupelny. 

Mýdlo jsem kupovala u Plum za krásných 115 Kč. 

Celkové hodnocení: 5/5

značka: Nubian Heritage
hmotnost: 141 g
cena: 115 Kč
dostupnost: plumfooleryshop.cz

Kvality mýdla mě naprosto okouzlily. Nejen že pleť dokonale vyčistí, nevysušuje ji a navíc o ní přírodními složkami pečuje. Rovněž vůně mýdla je jedním slovem úžasná. Byla to má první zkušenost s mýdly této značky a rozhodně můžu říct, že ne poslední. Dávám palec nahoru a určitě doporučuji k vyzkoušení.

Znáte značku Nubian Heritage a toto mýdlo? A na jaký čistící prostředek nedáte dopustit vy?

R. 


3 komentáře: