pondělí 16. září 2013

Vyzkoušely jsme.......šampón a kondicionér Pure Fiji

Dobré ráno přeji,

dnes bych vám ráda sdělila své dojmy na toto vyzkoušené duo šampónu a kondicionéru od Pure Fiji z kokosového mléka. Oba vzorky byly s vůni kokosu, měly 29 ml a vystačily mi na 4 použití. Což mě docela překvapilo, neboť mám dlouhé vlasy a čekala jsem, že mi vystačí tak na 2 použití.



Šampón má vlasy vyživovat, hydratovat a navracet vlasům pružnost a pevnost. Mé vlasy jsou vcelku bezproblémové, takže jsem si výše deklarovaných vlastností nevšimla. Co musím vyzdvihnout tak to je vůně šampónu. Šampón velice hezky, relativně přirozeně kokosově voní. Bohužel moc nepění. Ovšem u méně pěnících šampónů používám tento postup. Nanesu malé množství šampónu, co to jde tak napěním a opláchnu. Poté postup opakuji, ovšem v tomto druhém případě již šampón pění o mnoho více a já mám tak pocit dostatečného umytí vlasů. Šampón vlasy hezky umyje a lehce je provoní. Nic co by nezvládl kterýkoli jiný šampón z drogérie. Proto nevím co na tomto šampónu je tak unikátní, aby 265 ml stálo 460 Kč. Ještě dodám, že neobsahuje sulfáty, celé složení níže. 



Krémový kondicionér obsahuje směs výtažků z panenského kokosu a tropických oříšků, spolu s proteiny ze sóji a pšenice pomáhá uzdravit vlasy, navrací jim pružnost, pevnost a krásný zdravý vzhled. Neobsahuje sulfáty. Nanáší se na mokré vlasy a nechává se působit 3 minuty. Kondicionér mi již tak hezky kokosově nevoní. Bude to pravděpodobně těmi obsaženými oříšky. Vůně se mi zdá taková nepřirozená, trochu chemická. Kondicionér byl hutnější konzistence, nikde nestékal, stačilo ho trochu, dobře se do vlasů vpracovával i oplachoval. Řekla bych, že vlasy hezky vyživil, uhladil i ten lesk jim dodal. Přesto mě o svých kvalitách nepřesvědčil na tolik, abych za něj dala těch 460 Kč (265 ml).

omlouvám se za trochu rozpitou etiketu, ale snad jde složení přečíst


Celkové hodnocení - 2/5



značka: Pure Fiji

množství: 59 ml nebo 265 ml

cena: 130 kč (59ml) nebo 460 Kč za 265 ml
dostupnost: purefiji.cz 


Jsem ráda, že jsem výrobky mohla vyzkoušet, bohužel mým vlasům moc nesedly. Kromě toho, že šampón hůř pěnil, kondiš moc přirozeně nevoněl, tak se mi po tomto duu rychleji mastily vlasy, nebyly tak nadýchané jako v případě mého běžného šampónu, rovněž se mi hůře upravovaly. Když ke všemu přičtu jejich vysokou cenu, tak bych jejich pořízení nedoporučila.

Zkoušely jste? Jak vám výrobky vyhovovaly?

R. 







2 komentáře:

  1. tak tuhle značku ani její výrobky vůbec neznám, ale nevypadá tak špatně .. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já značku poznala díky Ladyboxu a jsem z to ráda. Bohužel zrovna tyto výrobky mi nesedly.

      R.

      Vymazat