úterý 21. ledna 2014

Čistící pleťová maska Rival de Loop

Krásný den milé čtenářky,

dnes bych vám ráda představila účinnou a přitom levnou čistící masku, kterou seženete v drogerii Rossmann. Řeč je o masce značky Rival de Loop, což je privátní značka právě drogérie Rossmann. Na výběr mají nejrůznější druhy, ale já si pravidelně kupuji právě tuto čistící s obsahem jílu, bisabolem, provitamínem B5 a okurkovým extraktem.


Jak můžete z fotky vidět, jedná se o klasickou pytlíčkovou masku, která má dvě samostatné části. Každá část má objem 8 ml a mě osobně vystačí na 2 použití, tzn. 4 aplikace, což je na 16 ml hodně slušná porce masky.  Maska se nanáší na vyčištěnou pleť a nechává se působit 10-15 minut do úplného zaschnutí masky. Poté se klasicky opláchne vlažnou vodou.



Maska je bílé barvy a příjemné nevtíravé vůně. Je tak akorát hutná, aby se dobře aplikovala jak prsty, tak i štětcem. Mezi hlavní účiny masky patří již zmíněné vyčištění pleti, ale také její zklidnění. Oboje účiny mohu potvrdil. Maska hezky vytáhne všechny nečistoty, pěkně pročistí i  ucpané póry. Pleť zanechává čistou a  hladkou na dotek, skoro jakoby jste použili i peeling. Póry jsou čisté a méně viditelné. Pleť působí tak nějak odpočatě a svěže. Moc se mi ten účinek a výsledný efekt líbí. Když navíc zvážím fakt, že masku seženete za pouhých 20 Kč, tak je až neuvěřitelné co tato maska umí. Navíc ji často můžete sehnat v akci jen za 15 Kč, jak se teď podařilo mě.



Celkové hodnocení – 5/5

Značka: Rival de Loop
Objem: 2x8ml
Cena: 20 Kč (v akci za 15 Kč)
Dostupnost: drogérie Rossmann

Masku mám hodně ráda a kupuji si jí pravidelně, neboť dostanete za málo peněz hodně kvalitní produkt. Maska pleť vyčistí do hloubky, zklidní ji a zanechá hladkou a příjemnou na dotek. Kdyby se maska prodávala i ve větším balení, tak bych si ji hned koupila, takto se musím spokojit pouze s menším, přesto praktickým balením. Nemám co bych jí vytkla a pravděpodobně vyzkouším i jinou variantu.

Znáte tuto značku, popř. právě tuto masku? Jaké jsou vaše zkušenosti?

R

12 komentářů:

  1. Tuhle masku jsem zkoušela a taky jsem byla spokojená, ačkoliv po nanesení trošku pálila. Zkoušela jsem i variantu s medem (hydratační) a ta mi nepřišla nijak převratná. Každopádně za ty peníze je naprosto super a ideální na testování :)

    OdpovědětVymazat
  2. Při té úplně první aplikaci, mě taky lehce pálila, ale brzo to odeznělo a navíc jsem pleť neměla nijak podrážděnou, tak předpokládám, že to tak v rámci působení mělo být. Říkáš, že hydratační nic moc? Tak to se asi mrknu po jiné, každopádně tato je hodně dobrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mě poprvé pálila, tak jsem byla tak nějak zaražená, ale nechala jsem ji působit asi 15minutek a pak už to bylo v pořádku :) tak si myslím, že asi nebude moc vhodná pro citlivou pletˇ, jinak je ale fajn :))

      Vymazat
    2. Máš pravdu, pro citlivou pleť to nebude, ale pro normální až mastnější je fajn

      Vymazat
  3. Tak ta vypadá dobře. A ta cena... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tu cenu určitě stojí ji vyzkoušet, určitě je fajn pro ty co si nepotrpí na velké balení v tubě, ale chtějí pleťi dopřát čas od času důkladné vyčištění.

      Vymazat
  4. Ja som tesne pred Vianocami objavila od tejto značky tie pásiky na vytiahnutie čiernych bodiek na nos....stoja asi 30-40kč sú tam 3 a sú celkom obstojné...na mne fungujú približne rovnako ako tie od Nivei, akurát, že sú o dosť alacnejšie, takže tiež som bola milo prekvapená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, to zní dobře asi se po těch čistících proužcích podívám. Už jsem si dlouho žádné nekupovala, tak bych to měla napravit. Díky za tip.

      Vymazat
  5. Ahoj ,já ráda používám ty z H&M, nemáte s nimi také zkušenost ? Kdyby ano ,které se vám zdají lepší ?:)
    http://www.graceful-blondies.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vím, že HM nějaké masky má, ale nikdy jsem je nezkoušela, ale pokud budu v HM a vzpomenu si na ně, tak nějakou zkusím vzít. Je nějaká kterou bys mi přednostně doporučila?

      Vymazat
  6. Tuhle masku si sem tam koupím, za ty peníze je to vážně hodbě muziky :-) Ale jak píše slečna v prvním komentáři, také jsem zkoušela tu hydratační a ta byla celkem na nic, tak nevím kde je u ní chyba :-D

    http://lostincosmeticsworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář, alespoň vím, že teda tu hydratační nebrat. Uvidím zda zůstanu věrná této, když mi tak vyhovuje nebo risknu nějakou jinou.

      Vymazat