pondělí 13. ledna 2014

Došlo nám – prosinec 2013 – Radu

Krásné dobré ráno Vám všem,

dnes vám přináším přehled mých spotřebovaných produktů za prosinec. Není toho moc, ale zase mi ani další výrobky nepřibývají, takže se mé nahromaděné zásoby pomalu ale jistě snižují. Celkem mi tedy došlo těchto 9 výrobků.


 Začnu sekci péče o tělo. Tady mám dva zástupce mazadel na tělo a jednu pěnu na holení.

Eveline tělový balzám SPA - orchidej & kokos,500 ml

Tělový balzám od Eveline byl moc příjemný. Dobře se dávkoval praktickou pumpičkou, jen ke konci kdy obsah docházel to bylo komplikovanější. Hezky voněl, skvěle hydratoval, rychle se vstřebával a dělal pokožku více hladkou a pevnější. Dle mého balzám plnil co měl a skvěle mi vyhovoval.

Wellness&Beauty tělový olej – fíky a růže, 150 ml

Toto je můj čtvrtý spotřebovaný olej a je báječný. Seženete ho v Rossmannu ve 3 vůních, navíc často v akci 1+1, kdy vás vyjde jen na 50 Kč. Krásně voní, perfektně hydratuje a regeneruje pokožku celého těla. Takže pokud máte rády oleje a narazíte na něj, tak ho určitě zkuste. Až bude akce tak si ho 100% pořídím zase.

Isana pěna na holení – broskev, 150 ml

Pěny od Isany si kupuji pravidelně a vyhovují mi. Pěkně voní, mají akorát hutnou konzistenci, plní svůj účel a stojí pouze 39Kč. Víc od pěny na holení nečekám.


Tak a od těla se přesouváme k čistění obličeje. Zde mi došly dva přípravky a to:

Missha Super Aqua zvlhčující čistící krém na obličej, 200 ml

Tento čistící krém jsou používala k dočištění či úplnému odlíčení make-upu a fungoval skvěle. Velice jemně jakoby krémově voní, pleť dobře odlíčí a vyčistí, nijak ji nedráždí a to ani oči. Pleť je nejen čistá, ale taky krásně zklidněná a hydratovaná. Stačí ho trošku, proto mi taky vydržel téměř 3/4 roku, ovšem ne úplně pravidelného používání. Nanesu jej na pleť, chvíli masíruji, poté veškeré rozpuštěné nečistoty a make-up stáhnu houbičkou a pleť opláchnu. V budoucnu bych si jej klidně pořídila zase.

Himalaya Herbals Neem Scrub, 75 ml

Tento peeling bude asi většina znát z ladyboxu, ovšem já ho používala již značnou dobu před ním. Peeling nebyl špatný, fungoval jak měl, ale znovu si ho nepořídím. Za prvé mě občas pálil na pleti, za druhé mám radši hrubší strukturu a tento byl dost jemný. Ale nemůžu mu upřít, že pleť hezky zbavil nečistot, šupinek a krásně ji vyhladil. Recenzi najdete tady


Poslední sekce je takový mix všeho ostatního.

Isana odlakovač na nehty, 250 ml

Tento odlakovač mi maximálně vyhovuje a jiný již dlouhá léta nekupuji. Vyhovuje mi jeho velké balení, parádní cena (asi 30 Kč) skvěle odlakovací účinnost a to že nehty nepřesušuje. Zatím mi žádný jiný nevyhovoval tak jako tento.

Biosilk Silk Therapy, 15 ml

Mé už x-té spotřebované balení a stále ho miluji. Stačí ho trošička, tudíž pomalu ubývá. Vlasy hezky zacelí, uhladí a dodá jim lesk. Na konečky vlasů neznám nic lepšího.

Crazy Rumor – Black Cherry

Můj další miláček a mé asi páté spotřebované balení. Balzámy úžasně hydratují, krásně voní, mají skvělou konzistenci a jsou 100% přírodní složení. Ještěže mám další 3 v zásobě.

E.L.F Hypershine Gloss – Blossom

Průměrný lesk na rty s štětičkovým aplikátorem, který měl hezkou přirozenou barvu. Bohužel byl docela lepivé konzistence a hodně rychle ubýval i když jsem ho téměř nepoužívala. Takže jsem docela ráda, že už došel. Znovu si ho už nekoupím.


Tak to by bylo vše. Většinu produktů tvoří mé oblíbené výrobky se kterými jsem maximálně spokojena a určitě si je koupím zase. Výjimku tvoří dost průměrný lesk od elfu a Neem peeling od Himalaya, který mi úplně nevyhovoval.


R

2 komentáře: