středa 29. ledna 2014

Random aneb jak trávím zimu v obrazech

Ahojky,

na dnešní (podle počasí už konečně zimní den) jsem si pro Vás připravila tak trochu povídací článek o tom, jak trávím letošní zimu a co mne v zimě baví a co mám ráda ze zimních radovánek. Každoročně je pro mě zima spíše obdobím odpočinku, kdy mám díky většímu pracovnímu volnu klid na své zájmy, výlety a tradiční plesovou a večírkovou sezónu.

V lakování mě baví brokátové laky a tady je moje malá třpytivá sbírka láčků - zleva Misslyn v odstínu Sexy Love, Colorama Brocades v odstínech 220 a 221 a moje dva nové brokátky od značky Lovely v odstínech 1 (fialový) a 4 (zelený).


Můj brokátový arzenál


Sice v zimě nosím třpytivé nehty, ale makeup mě baví spíš decentnější. V lednu zatím pořád dokola používám tuto ověřenou sestavu - bb od Misshy Cho Bo Yang, řasenku od Givenchy, leskortěnku od Bourjois v odstínu 24, gelové linky od Catrice (bohužel už se neprodávají), tvářenku Hervana od Benefitu a růžové Color Tattoo.

"Nudná" líčící klasika

Od prosince do února je naše rodina jedna velká oslava. Půlka z nás (a to, že mám hodně velkou rodinu) má narozky v tomhle období (vč. mne :-D) a tak pořád jen peču dorty, vyrábím výzdobu na oslavu a starám se i o květiny. A moc mě to baví! Klidně bych dělala koordinátora oslav a svateb (vtip :-D). 

Poslední dortový výtvor na dvojitou padesátku

Květinová výzdoba

Abych vysportovala kalorie získané na těchhle oslavách, jezdím docela často na bruslích. Chytlo mě to až letos, kdy jsem si byla po několika letech zase zabruslit a od té doby jsem na zimním stadioně docela často. 

Na zimáku s Dorničkou
Můj bruslařský outfit a odpočinek u mantinelu
Ani doma nejsem nikdy sama, vždycky mi dělá společnost můj kocour Čenda, který sice celý den jen prospí nebo projí, ale stejně je fajn, když vedle mně spí, když si třeba zrovna čtu nebo pracuju.

"Myčka" talířů

Po dlouhém zlobení je čas na odpočinek


Kromě toho, že si pořád čtu a zase jsem si začala opakovat angličtinu, hodně poslouchám hudbu a věnuju se ručním pracem. A kromě nových cd se vracím i ke starší ověřené klasice. Momentálně pořád poslouchám - UDG - Akrobat, Helpness - A Certain Way, Marilyn Manson - Lest We Forget The Best of, Kofe-in - Dobré nebe, Papa Roach - lovehatetragedy, Škwor - Divnej kraj. Jak jsem už říkala, dlouhé zimní večery si krátím ručníma pracema, kdy vyrábím srdíčka (valentýnskou dekoraci), či sestřiným dětem šiju látkové kočičky.

Moje hudební nálož
Kočička sice ještě není dokončená, ale pro představu stačí :-)


Jak trávíte zimu vy? Co vás baví?

M.

9 komentářů:

  1. och tie tvoje liciace veci zavidim! super ruz BB aj licka!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za mily komentar! Ja jsem taky dloho vsem majitelum Benefitu zavidela, ale pak jsem si rekla, ze do nej taky vrazim ty hrisne penize a nelituju! Ta tvarenka je skvela. A co se tyce rtenky Bourjois, tak takovou jsem dlouho shanela. Je prirozena, vypadam jako bych tak krasne rty mela od prirody :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky ujíždím na třpytkatých lacích... a na pískových, ale s velkýma třpytkama (třeba Azzuro od GS)... no asi si dneska nějaký pěkný dám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jj piskace mam taky strasne rada a s brokatem je stridam. Ted jsem nove dostala Lavender love od Gabiny.

    OdpovědětVymazat
  5. tie maybelline laky mám moc rada! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, jsou moc pěkné :-) hlavně ten "růžovězlatý". Jaký je tvůj favorit?

      Vymazat
  6. Tak asi budu jediná, sice jsem laková a měla bych ocenit laky,... ale mne dostal ten dort :-) Hod sem na něj někdy nějakých víc fotek nebo zkušenosti :-) Ty já ocením :-)

    OdpovědětVymazat