čtvrtek 28. dubna 2016

Gelové laky Super Gel od Rimmel London

Ahoj holky,

není to tak dávno, kdy Rimmel uvedl na trh nové gelové laky Super Gel, které slibují dlouhou výdrž až 14 dní, extra sytou barvu a lesk. To vše bez nutnosti použití UV lampy. Díky spolupráci s Rimmelem, jsem tuto novinku mohla otestovat a dnes vám přináším svůj názor.


Podstata těchto gelových laků spočívá v tom, že nejprve nalakujete dvě vrstvy barevného laku a poté nanesete vrstvu transparentního top coatu, který zajistí extra výdrž, odolnost, krásný lesk a vhled gelových nehtů. Přiznám se, že je to moje první zkušenost s těmito „nezapékacími“ gelovými laky. Nikdy mě extra nelákaly, protože mám pevné a bezproblémové nehty, takže mi na nich dobře drží jakýkoliv lak. Proto jsem byla zvědavá jakou výdrž předvede toto duo.


Na otestování nám přišel odstín, který bych unosila spíše na podzim. Jedná se o odstín z toho tmavšího spektra a to 043 Venus, což je tmavě vínová barva, která na sluníčku působí o fous světleji.



  Oba laky mají klasické rimmelácké štětečky, tedy hrubší a střižené do obloučku. Barevný lak mi přišel tekutější a trošku dělal neplechu, neboť mi stékal ke kůžičce a musela jsem dost začišťovat. Jinak musím moc pochválit pigmentaci, která byla báječná a byl plně krycí už v jedné vrstvě. Jelikož pro větší výdrž a intenzitu se doporučují vrstvy dvě, tak jsem tak učinila. Schnutí bylo průměrné. Top coat byl oproti barevnému kolegovi již hutnější a pracovalo se mi s ním skvěle. Opravdu dodal vzhled gelových nehtů aniž by působily moc obaleně a tlustě, protože tohle vyloženě nesnáším. Hezky je zpevnil a dodal extra vysoký lesk. I okolí mi pochválilo, že mám krásně lesklé nehty. Top coat nedělal bublinky, ani nestahoval lak ze špiček, takže ho musím jedině pochválit.


A teď ona výdrž, ta vás určitě zajímá nejvíc. Lak mi bez sebemenšího poškození držel 9 dní a vydržel by jistě ještě déle, ale už jsem jednoduše chtěla změnu. Opravdu nevydržím tak dlouho nosit jednu barvu, navíc když tato červená není vyloženě jarní odstín, kterým teď dávám přednost. Musím říct, že ani špičky nebyly moc ošoupané, avšak jediné co mě mrzí, tak asi 3 den od nalakování mi lak popraskal a to opravdu dost. Navíc ty prasklinky nebyly pouze jednorázové, ale vznikly mi na téměř všech nehtech. Nebylo to extra viditelné, ale zblízka to patrné bylo. Naštěstí to nemělo vliv na výdrž laku. Zjistila jsem, že to praskání má na svědomí onen top coat. Zkoušela jsem ho lakovat na jiný barevný lak a i ten mi do dvou dnů popraskal. Takže nevím co si o tom myslet. Odlakování proběhlo naprosto v pohodě, avšak i přes podkladový lak jsem měla lehce načervenalé nehty.

na sluníčku

Celkově tedy považuji gelové laky od Rimmelu za povedené. Výdrž je opravdu skvělá, navíc nehty působí elegantně, jsou krásně lesklé a přitahují zaslouženou pozornost. Jediné co se mi tak úplně nelíbí je cena těchto laků. Ta se pohybuje okolo 169 Kč, proto je třeba vychytat akci. K sehnání jsou již teď a to ve všech drogériích se stojanem Rimmel.

Co na gelovou novinku od Rimmelu říkáte? Vyzkoušíte?

Radu



18 komentářů:

  1. Mňa teda celkom zaujali :). Ale neviem tá cena je u nás dosť vysoká a lakov mám dosť momentálne, tak počkám kým bude na ne nejaká zľava :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi ta cena přijde docela vysoká, ale teď se dá sehnat v Tetě set barevného laku s top coatem za 199 Kč, což mi přijde fajn.

      Vymazat
  2. Tak ten vyzerá naozaj nádherne. Ja som si od Sally Hansen chcela kúpiť krikľavo červený gél lak, no napokon ho nemali tak som siahla po modrom. Ešte stále ma ale červený lak drží a určite by som si ho s odstupom času chcela kúpiť

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na nehtech vypadá velice hezky, to je pravda. S laky od Sally Hansen nemám zkušenost, ale myslím, že i tento by ti udělal stejnou službu.

      Vymazat
  3. Ty nehty vypadají opravdu krásně. Podobný lak od Rimmel jsem si právě minulý týden pořídila. Mě na nehty hodně pomahá lampa a laky od Sally Hansen. Zpevňuje mi to krásně nehty, které jsou jinak nic moc.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď mám naštěstí nehty zdravé a pevné, takže s výdrží laků problém nemám. Ale pro slabé nehty je lampa a gel laky určitě super volba :)

      Vymazat
  4. Díky za tuto recenzi! Včera jsem viděla v létaku Teta, že je mají v akci za 199 Kč (barevný + top coat). Taky jsem to viděla v DM. Já bych brala na jaro nějakou veselou barvičku, tak snad budou mít něco v nabídce :) jinak super.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem tu akci v Tetě zaregistrovala a myslím, že se už to vyplatí. Co jsem se dívala, tak mají v nabídce i moc pěkné jarní pastelové barvy :)

      Vymazat
  5. Z odstínů bych si rozhodně vybrala, ale ta cena se mi taky vůbec nelíbí, tak zatím vyčkávám na akci a pak se uvidí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus teď mrknout do Tety, tam set momentálně seženeš za 199 Kč.

      Vymazat
  6. Jsou to skvělé kousky, odstíny jsou super. Jen ta cena je trošku vyšší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je opravdu vyšší, ale když se vychytá akce, tak už to není tak hrozné :) Navíc mi přijdou opravdu moc fajn. Více mě ale zaujal barevný lak.

      Vymazat
  7. Zrovna dnes jsem si v akci koupila svrchní a barevný. Jen tedy zrovna v tom balíčku neměli barvu, která by mě vyloženě zaujala. Možná je to v každé Tetě jiné, nevím. Vybrala jsem si nude odstín, tak jsem zvědavá. Na víkend jdu na oslavu, takže si dám lak barevný, ale pak do školy zkusím tento :) Jinak ta cena mi taky přijde šílená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nude odstín určitě bude vypadat také velice hezky :) S nějakou tou akcí už ta jejich cena není zase tak šílená

      Vymazat
  8. Mě se takové gel laky velice líbí :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2016/04/giveaway-5.html

    OdpovědětVymazat
  9. Sama jsem lak vyzkoušela, a musím říct, že výdrž laku závisí hlavně na vaší kvalitě nehtů - stejně tak jako u každého laku. Lak má o něco lepší výdrž, než klasické laky. Mám velmi měkké a křehké nehty, na nich mi lak vydrží v pěkném stavu cca 5 dní, což je pro mně výhra :-) Barevná vrstva schne poměrně rychle, je tekutější, dobře se s ní pracuje. Top coat schne o malinko déle a je hutnější. Nehty se lesknoun o něco více, než s klasickým top coatem, ale s gelovými nehty bych to nesrovnávala :-) S top coatem trošku bojuji, jelikož na mých měkkých nehtech se mi již druhý den začínají tvořit prasklinky, které jsou zblízka viditelné. Také se mi v něm tvoří bublinky, nevím, zda je to způsobeno tím, jak s lakem manipulovali v drogerii, jelikož ho neprotřebala ani jednou. Celkově jsou to laky poměrně kvalitní, ale především top coat má své mouchy a jeho cena je podle mne přemrštěná. Jiné top coaty sice nemají tak oslnivý lesk a výdrž, ale alespoň nepraskají na povrchu.

    OdpovědětVymazat
  10. Gel laky jsou super. Taky jsem je před časem začala používat a od té doby už jiné nechci. Když jsem používala klasické laky, tak jsem si musela nehty po pár dnech přelakovávat, protože se mi začaly odlupovat. Gel laky mi na nehtech vydrží mnohem déle, takže jsem spokojená, že mám dokonalou manikúru několik dní.

    OdpovědětVymazat