pátek 22. dubna 2016

Jarní oblíbenci v dekorativce - Maru

Ahoj holky, 

článek o oblíbencích už tu nebyl dlouho, že? U mne to bylo dáno tím, že jsem v posledních měsících hodně produkty střídala a nesahala jsem pravidelně po jednom jediném výrobku. To se s příchodem jara změnilo, já jsem se naladila na růžovou vlnu a většiny výrobků, které Vám dnes ukážu se nemůžu nabažit.


Protože makeup potřebuje kvalitní základ, použít primer pod něj je pro mne už nutnost. Velmi jsem si oblíbila bází Fix & Protect od Rimmel, která pleť připraví na další líčení. Na kosmetickém stolku se mi už dlouho válel BB krém od Misshy Cho Bo Yang, který jsem jednu dobu používala vážně denně, ale pak jsem na něj zapomněla a používala jiné výrobky. A teď když jsem jej po dlouhé době vytáhla, nestačila jsem zírat, jak skvěle si rozumí s beauty blenderem a s jeho pomocí vytvoří dokonalou, bezchybnou pleť. Pokud se však nějaký ten pupínek nebo nedokonalost objeví, nejlepší pomocník na zakrytí je Liquid Camouflage od Catrice - nechápu, jak jsem bez něj mohla žít! 


Má nová láska je tato krásná paletka tvářenek Love Flush od Too Faced. Do paletky jsem se zamilovala na první pohled, hned co se o ní začalo mezi milovníky kosmetiky mluvit. Protože u nás nebyla dlouho dostupná, zaradovala jsem se, když jsem měla možnost ji adoptovat od Janči z blogu Jane´s Colours. Od té doby, co mi paletka přišla není snad den, kdy bych ji nepoužila.


Výrobky k líčení očí tu mám ze všech cenových kategorií, od té nejlevnější, střední i dražší. Tužkám na oči od Essence jsem nedávala moc naděje, slibují dlouhotrvající vzhled a vodě odolnost. Tužku mám ve dvou odstínech a používám je především místo báze pod oční stíny, ale hnědý odstín 06 she´s got the mauve rychle nahradil mé oblíbené bronzové Color Tattoo. U značky Essence ještě zůstanu... i já jsem si koupila jejich nový Eyebrow gel a je úžasný. Při dobrém zapracování je vhodný i pro blondýnky. To, že mám spoustu paletek stínů už víte, ale letošní jaro mám ve znamení své první Inglot paletky, kterou jsem si seskládala v multifunkčních odstínech - obsahuje zlatý rozjasňující stín, tak dva barevné třpytivé stíny, matný tmavý do ohybu a tmavý třpytivý do vnějšího koutku. Prostě je to ideální paletka pro každý den. Řasenku v posledních dnech používám pořád tu stejnou a pro mne zatím ze všech nejlepší Perversion od Urban Decay. Její cena je vyšší, ale já jsem s ní nadmíru spokojená.



Z řad produtků na rty jsem vybrala pouze dva favority a to můj nejoblíbenější balzám na rty Kate od Rimmel a taky ikonický lesk na rty od značky Nyx. Zkoušely jste už balzám Kate? Nejen že rty skvěle vyživí, ale také krásně voní a je to jeden z mála balzámů, které mají i hezký obal. Lesk na rty od Nyxu mám ve svěžím narůžovělém odstínu 03 Peaches and Cream. 



Nakonec ještě zabrousím k lakům na nehty. Oba jsou "nečekaně" růžové - jeden je skvělý a nemá žádnou chybu - dobře se lakuje, hezky schne a má dokonalou barvu. Jedná se o Golden Rose Color Expert v odstínu 16. Ten druhý lak naopak vychválila každá druhá blogerka, ale já z něj nadšená nejsem. Jedná se o Flormar Full Color v odstínu FC02 Love Dust. Bohužel kryje až ve třetí vrstvě a pomalu schne. Ale ta barva je boží!


Máme nějaké oblíbence na jaro stejné? Jaká je "Vaše" barva jara?

M.


18 komentářů:

  1. Catrice korektor jsem si koupila minulý týden, takže jsem ráda, že ho uvádíš jako oblíbence :) Jinak mě zaujala i ta paletky od Too Faced :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten korektor je skvělý, chtěla jsem si koupit další do zásoby, ale byl u nás vyprodaný.

      Vymazat
  2. Super oblibenci, paletka TF vypada opravdu nadherne a ten gel na oboci od Essence me take docela laka, budu se po nem muset podivat :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel na obočí mi hodně vyhovuje, dá se s ním udělat přirozené, jemné obočí, tak i výraznější.

      Vymazat
  3. Tak ta paletka tvářenek je opravdu pecka! ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka TF vypadá opravdu krásně, akorát já bych pro ní neměla využití a navíc mi v ní chybí ten nejtmavší až vínový odstín srdíčkové tvářenky :/ Moc pěkný článek :)

    Be Beautiful <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že ten poslední odstín je ten nejtmavší, co je v nabídce, nebo se pletu?

      Vymazat
  5. Tie srdiečkové kúsky sú naozaj krásne :) Veľmi sa mi páči, že si tento článok ladila do ružovej :) krása

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj růžová to je moje barva :-D a děkuju za pochvalu

      Vymazat
  6. Ta paletka Too Faced vypadá skvostně:-) Korektor od Catrice je moc fajn, nedávno jsem ho dopotřebovala, další balení jsem zatím nesehnala, ale aspoň jsem si pořídila ten tmavší odstín, na léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky další nesehnala, u nás byl vyprodaný. Ale v Rossmannu prý mají zboží každé pondělí, středa, pátek, tak se tam zítra zajdu mrknou, jestli už ho naskladnili.

      Vymazat
  7. TF je nebo! Krásna paletka, škoda že ju nemajú na Slovensku. :(
    Pozývam teba a tvojich čitateľov na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/04/1-blogove-narodeniny-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás je s dostupností TF taky bída, co vím, jak je jenom v Praze a v Pardubicích.

      Vymazat
  8. ja používam gel na obočie milani ale určite ak zazriem tento od essence tak si ho hneď vezmem, ja potrebujem také čo vydržia a sú vodeodolné lebo na obočí fak ja nič nemám a potrebujem to nafarbiť na kožu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně bídné obočí, co? :D já mám taky jenom pár chloupků.

      Vymazat
  9. Ten lak od flormaru nutne potrebuji, vypada bozsky!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat