úterý 26. dubna 2016

Mořské povzbuzení s tělovým sprejem Stimulating Aqua od Benetton

Ahoj holky,

už se těšíte na jaro a léto? Já se už nemůžu dočkat vody, slunce a dlouhých procházek, grilování apod. Protože si chci tuto příjemnou atmosféru navodit už teď - i za dnešního škaredého počasí, sahám v kosmetice po letních, veselých barvách a vůních. A tak jsem vytáhla svěží, letní vůni značky Benetton. Ta má nese název Stimulating Aqua. Asi všechny z Vás znají tělové spreje od Victoria´s Secret, ale až budete příště shánět tělový závoj ve spreji, zkuste jejich obdobu od United Colors of Benetton, které Vás příjemně překvapí tak jako mne.

Obal spreje je klasický plastový rozprašovač, který neurazí ani nenadchne. Osobně mi nevadí, ale nejedná se o žádný luxusní flakón, který zdobí koupelnu. Ale hlavní je, že je funkční, rozptýlí ideální množství produktu a navíc jej není škoda vzít na cesty, nerozbije se ani se nepronese v tašce.
Na popis vůní nejsem ta pravá, ale snad alespoň trochu dokážu vůni přiblížit - jedná se o svěží vůni, ve které cítím květiny, moře, vítr a přírodu. Pro mne, která tyto svěží vůně miluje se jedná o dokonalou kombinaci. Podle oficiálního popisu se ve vůni skrývá kombinace pomerančového džusu, bílého pepře, citrusů, vodního jasmínu, kokosového sorbetu, benzoe, pižma a santalového dřeva. Co mi trochu vadí je alkoholový nádech spreje, ale ten naštěstí brzo zmizí a zůstává jen krásná vůně. 

Když jsem zkoušela podobné spreje jiných značek, měly většinou jedno úskalí a to, že po nastříkání na tělo lepily. Často tělový závoj používám po sprše, bylo by tedy velmi nepříjemné se umýt a hned na to být ulepená a "špinavá". Sprej po nastříkání na tělo rychle zaschne, nezanechá mastný film a je možné se brzy oblékat.


Určitě Vás zajímá výdrž vůně... Já ze sebe cítím "obklak" vůně tak ty 2 hodinky po nanesení, ale pokud si přičichnu ke konkrétnímu místu, kde jsem nanesla vůně víc (jako např. zápěstí), cítím vůni i půlden. Často si také nastříkám sprej do vlasů, ze kterých se pak příjemná vůně line při pohybu celý den. 

Já tedy můžu tělový závoj zn. Benetton všema deseti doporučit. Aby taky ne, když jej můžete koupit např. v parfumerii Elnino.cz za doslova pár korun (stojí 55 Kč/250 ml).

Kupujete tělové spreje nebo dáváte přednost parfémům? Jaký typ vůně preferujete?

M.

12 komentářů:

  1. Super článek, úplně na mě dýchl ten mořský vánek :) já mám doma jak parfém tak i tělový sprej a střídám je podle nálady.
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě tělový sprej používám většinou jenom po sprše po cvičení, parfém si vždycky aplikuju ráno při své ranní rutině :-)

      Vymazat
  2. Nezanechává třeba při kombinaci s potem fleky na oblečení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jej nikdy zpocená nepoužívám, většinou ho aplikuju, jak jsem psala výš, po sprše po cvičení. Ale během dne v kontaktu s běžným potem jsem si žádných fleků nevšimla.

      Vymazat
  3. som ani nevedela ze benetton ma taketo produkty :) vyzera to super a morske osvezenie moze byt
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ne, našla jsem ho náhodou, když jsem hledala levnější variantu VS :-)

      Vymazat
  4. Vůbec tento produket neznám, ale vypadá velmi zajímavě :)
    Lovies 47

    GIVEAWAY o kosmetiku SOAPHORIA

    OdpovědětVymazat
  5. Tento sprej neznám ale na léto se těším jak malá a už se ho nemohu dočkat. Tělové spreje mám od Avonu ale ne vždy všechny voní nejlíp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už aby léto bylo, dnešní počasí je fakt děs! Tělové spreje od Avonu jsem měla kdysi dávno, ale nijak extra mne neoslovily.

      Vymazat
  6. Tak teď jsi mi dala úžasný tip, tělové spreje používám celoročně, ale na jaře a v létě jejich spotřeba prudce stoupá, tak se po něm podívám, voňavých a osvěžujících vychytávek není nikdy dost:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Telove spreje si moc nekupuji moc mi nevyhovuji. Tahle vypada ale fajn.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat