středa 6. dubna 2016

Objev roku – zázračný kondicionér na nehty Eveline 8v1

Zdravím děvčata,

není to tak dávno kdy jsem si stěžovala na zhoršenou kvalitu svých nehtů. Nehty se mi hodně třepily, odlupovala se mi vrchní část nehtů a celkově byl jejich stav dost bídný. Samozřejmě jsem se o ně snažila pečovat, ale nic mi dlouhodobě nepomáhalo. Ke konci roku jsem však narazila na naprostý zázrak v péči o nehty, který mi je zlepšil a já se konečně můžu radovat ze zdravých, pevných a dlouhých nehtů. Pokud také bojujete s kvalitou nehtů, tak rozhodně čtěte dál.



Tak vážení, tento toto je onen zázrak, který mi zachránil nehty. Jedná se o kondicionér na nehty od firmy Eveline, který je  určen pro léčbu poškozených a lámavých nehtů. Kondicionér slibuje účinně regenerovat nehty, zlepšit jejich  pružnost a odolnost a také je chránit proti praskání, lámání a třepení. A vážně do dělá, ale vezme to hezky po pořádku.


Kondicionér má klasické balení jako lak na nehty. Obsažený štěteček je rovně střižený. Lak má akorát hutnou konzistenci mléčné barvy. Regenerační princip spočívá v tom, že první den se na nehty aplikuje jedna vrstva laku. Druhý den se na tu první přidá druhá vrstva. Třetí den se obě vrstvy odlakují a celý postup se opakuje. Tento proces se doporučuje provádět 2-3 týdny. Lepší stav nehtů má být dosažen již po 10 dnech.


Sice nemám fotku mých nehtů před kůrou, ale alespoň vám popíšu jejich stav. Nehty se mi nehorázně třepily a to docela hluboko do nehtového lůžka. Nehty byly nerovné a jakoby šupinkaté. Horní vrstva nehtů se mi odlupovala. Nehty jsem musela nosit hodně nakrátko.

Již po první aplikaci kondicionéru jsem zaznamenala rozdíl.  Nehty byly zpevněné, vyhlazené a přirozeně lesklé. Jelikož je lak lehce mléčný, tak i nehty dostaly jemný nádech a vypadaly  upraveně. Při další vrstvě se mléčný nádech zintenzivňuje, stejně tak regenerační účinky kondicionéru. Nemusíte se bát, že s novou vrstvou se bude lak loupat nebo že nehty budou vypadat moc „obaleně“. Není tomu tak. Po první odlakování dvou vrstev jsem si všimla dalších změn. Nehty i po odlakování byly hladší, šupinky zmizely a působily zdravěji.


Přestože se tato kůra má pro ideální účinky používat 2-3 týdny, tak já jí dle návodu nanášela pouze 10 dní. Na rovinu se přiznám, že tak dlouho pouze s přirozenými nehty bez barevného laku nevydržím. Nehty se mi však i za tu krátkou dobu hodně zlepšily. Nadále jsem kondicionér používala a používám doteď jako podkladový lak pod lak barevný. Jako podklad funguje stejně úžasně.


Lak používám už téměř 4 měsíce a za tu dobu se mi nehty přestaly úplně třepit, štěpit i loupat. Jsou o mnoho pevnější, krásně hladké a odolné jakémukoli mechanickému poškození. Díky laku si konečně můžu opět užívat dlouhých a krásných nehtů. Pro mě je tento lak poklad a už navždy zůstane v mém lakovacím arzenálu.


Aby se mi nehty opravdu zlepšily, tak sem společně s kondicionérem začala užívat doplněk stravy Donna Nails, který obsahuje unikátní kombinaci vysokého množství biotinu, dvou odlišných forem selenu a dalších přírodních látek. To vše má zajistit přirozený růst, pevnost, pružnost, odolnost a ochranu nehtů.


Jedná se o 4 měsíční balení, kdy každý den se bere jedna pilulka. Pokud chcete dosáhnout rychlejších účinků, tak jsou doporučeny pilulky dvě. Já tedy beru pouze jednu denně a to již dva měsíce. Musím říct, že jsem s prášky spokojená a opravdu vidím jejich účinek.



Nehty mi díky nim opravdu rychle rostou. Nové nehty jsou viditelně i znatelně pevnější a odolnější. Myslím, že této „kůře“ vděčím za to, že se mi nehty přestaly třepit a loupat. Od doby co používám tyto dva přípravy mám nehty jako znovuzrozené. Jsou pevné, dlouhé a především zdravé. Navíc mi teď i barevný lak s klidem vydrží celý týden. Takže naprostá paráda. Ještě dodám to, že oba produkty jsou k sehnání na parfums.cz. Oba produkty vám s čistím svědomím můžu vřele doporučit.

Znáte tyto přípravky? Co pomohlo v boji za krásné a zdravé nehty vám?

Radu



8 komentářů:

  1. Tak do toho malého zázraku od Eveline taky půjdu! Cena je nízká a takový výsledek určitě potěší, kor mé nehty to potřebují. Supr tip

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš problém s nehty, tak vřele doporučuji. Za málo peněz fakt prvotřídní účinky :)

      Vymazat
  2. Super článok! :) Zazračný kondicioner vyzera super :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý! Už si manikúru bez něj nedokážu představit. Brzo budu potřebovat další balení :)

      Vymazat
  3. Měla jsem od Eveline asi 3 typy těchto laků :D, a jsem stejně nadšená! Budu si je muset pořídit zase, protože fakt fungují a zrovna bych to opět potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ti taky jejich péče tak vyhovuje. Podle mě je až neuvěřitelné, že jsou tak dobré. A to přitom stojí jen pár korun a dokáží hotové zázraky :)

      Vymazat
  4. Všechno to vypadá hezky, až na to, že tento lak obsahuje formaldehyd, což je prokázáná karcinogenní látka. Takže krásné nehty, ale za jakou cenu ;)

    OdpovědětVymazat
  5. To jsem už znala a docela často to používám. Pro mě je ale objev roku UV lampa na nehty. Vůbec nechápu, že mi to tak dlouho zůstalo utajené. Po jejím využití si už nehty nelakuji jinak než s ní. Kvalita laku nebo gelu je úplně někde jinde, je to lépe "zapečené" a hlavně to vydrží skoro jednou tolik déle, protože to na nehtu lépe drží. Za mě super a doporučuji! :)

    OdpovědětVymazat