neděle 10. dubna 2016

Péče o pleť s tradiční českou značkou Astrid

Hezkou neděli,

u nás stále prší a sluníčko ani nevykoukne, proto jsme Vám chtěli prozářit den článkem o několika výrobcích tradiční české značky Astrid. Určitě mezi Vámi není jediná, která by o této skvělé a zároveň levné kosmetice ještě neslyšela. Ale i přesto na úvod něco málo o značce povíme. Víte, že značka Astrid vznikla už v roce 1847, kdy Čech František Procháska založil malou továrnu na výrobu mýdla, které pak také prodával ve své malé firemní prodejně v Praze. Od té doby věhlas společnosti Astrid roste až do současnosti, kdy se stále jedná o jednu z nejúznavanějších českých kosmetických značek u nás.


Sortiment značky je velmi rozsáhlý, z bohaté nabídky si vybere každý - žena, muž nebo dokonce můžete vybírat kosmetiku pro Vaše dítě. Protože ani tak známá značka jako je Astrid "nemůže usnout na vavřínech", i oni inovují své portfólio výrobků a zahrnují do nich novinky jako jsou např. micelární vody nebo krémy proti vráskám pro různé věkové kategorie, které dřív v sortimentu značky chyběly. My jsme měly příležitost některé z nich otestovat. A o nich si dnes budeme povídat....

Vyzkoušely jsme: Zjemňující čístící micelární vodu pro suchou a citlivou pleť a také Osvěžující čistící micelární vodu pro normální a smíšenou pleť (200 ml/cca 90 Kč)


Obě micelární vody mají stejné nové, zmodernizované balení, které je tedy mimořádně povedené. Design je moc hezký, jednoduchý a decentní. Opravdu bych v takovém obalu nečekala levnou micelárku, ale spíš dražší cenovou kategorii. Co oceňuji opravdu hodně je dobře těsnící víčko, které vážně zabrání rozletí micelární vody např. při cestování.

Parfemace vody je nádherná, je jemná ovocno-květinová. Není dráždivá, ani nepříjemná.


Jako každá micelárka má za úkol pleť očistit a odlíčit, ale díky obsahu minerálů, vitamínu E a medukové organické vody taky pleť tonizuje a osvěží. Je mi jasné, že Vás nejvíc zajímá to, jak je voda účinná při odličování... Zvládne pěkně odlíčit makeup a poradí si i s líčením očí. Dokonce si poradí i s odolnou voděodolnou oční linkou. Pokud ji chcete používat jen k dočistění po odlíčení gelem nebo mýdlem, vytáhne z pleti ještě kdejakou nečistotu. Po použití na pleti nezanechává lepkavý povrch, naopak je pleťvláčná, svěží a rozzářená.

Denní krém proti vráskám Ideal Defence - pro 30 - 40 let  a také Denní krém proti vráskám a na zpevnění pleti Ultra Repair - pro 45 - 55 let (50 ml/cca 70 Kč)


Také oba krémy mají nové zmodernizované balení, které je také velmi povedné. Nepůsobí natolik luxusním dojmem, ale za cenu 70 Kč je víc než skvělé.

I u krému je vůně úžasná, je sladká, ovocná. Je bez debat nádherná, ale není omezující a z pleti není cítit. 


My s Radkou jsme obě používaly krém Ideal Defence, který je určený pro naší věkovou kategorii. Krém je už na pohled výživný, ale přesto není příliš hutný a je spíše našlehané krémové konzistence. Do pleti hezky vsakuje a zanechává ji vyživenou, hladkou a hydratovanou po celý den.  Pleť také hezky vypne a vyhladí, takže se dá dobře používat jako podklad pod makeup a dokonce i jemně vyplní rozšířené póry. Při pravidelném používání je velký rozdíl vidět u mimických vrásek, které jsou redukované a méně znatelné.

Krém Ultra Repair pro věkovou kategorii do 55 let jsem dala na vyzkoušení mamce, ta sice už do doporučeného rozmezí nespadá, ale i tak na své pleti viděla výsledky. Ultra Repair má konzistenci spíš hutnější než její "mladší" kolega, ale i přesto to není žádný přemaštěný a přehutnělý krém. Hezky se vsakuje a pleť dostatečně vyživuje. I se starší pletí si poradí, omladí ji a dodá "šťávu".

Používáte značku Astrid? Zaujaly vás inovované výrobky v řadě o pleť? 

M.


23 komentářů:

  1. Zrovna mi také přišly na testovačku výrobky od Astrid a musím říct, že z té micelárky jsem unešená...za málo peněz hodně muziky :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, ta micelárka je wow. Odlíčí - člověk tu pleť nemusí nijak dřít a navíc krásně osvěží. Fakt top z drogérie.

      Vymazat
  2. Tak to koukám, vypadá to moc dobře! Já vůbec nepostřehla, že mají i krémy a čistící vody :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to novinka, která se teď objevuje v drogériích. Co vím, tak dřív měli v sortimentu jen klasické pleťové vody a odličovací mléka.

      Vymazat
  3. vyzerá to na kvalitné výrobky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla pleťovou vodu pro normální a smíšenou pleť, ale ještě v tom starším, původním balení a špatná nebyla. Vůbec jsem nevěděla, že Astrid má v nabídce nově i micelárku, každopádně tu osvěžující bych moc ráda vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z té staré řady měla taky pleťovku, ale už vlastně vůbec nevím, jaká byla. Co mám ale hodně ráda, je jejich řada opalovacích přípravků. Ty si kupuju pravidelně.

      Vymazat
  5. Libi se mi jejich nove obaly a micelarka vypada hodne dobre.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně mě zaujaly ty micelárky, nevíte jestli jsou běžně dostupné třeba v DM nebo v Rossmannu? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Proč prosím k recenzi nenapíšete, že jste produkty dostaly zadarmo k otestování? Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko,
      děkujeme za dotaz. Ve většině článku vždycky píšeme, že jsme "měly příležitost" daný výrobek vyzkoušet, z čehož je podle nás patrné, že jsme si výrobek nekoupily a dostaly jej k otestování. Taky všechny balíčky k testování postujeme na instagram, který většina našich čtenářech sleduje, tudíž jsou informovány. Výrobky, které jsme si zakoupily samy se objevují v nákupech a novinkách, výrobky, které máme k recenzi se v článku neobjeví. Každopádně informaci, že byl balíček Astrid zaslán k recenzi, jsem už do článku doplnila. Myslíš, že je lepší na závěr všech článků psát, zda jsme si výrobky zakoupily samy nebo jsme je dostaly k otestování?

      M.

      Vymazat
    2. Díky, myslím, že by to bylo lepší. Myslím, že to může hrát určitou roli /neříkám, že ve vašem případě hraje/ pro hodnocení produktu. Mějte se L.

      Vymazat
    3. Upřímně řečeno - zrovna píšu recenzi na několik laků na nehty, které jsme dostaly k otestování a ta recenze moc pozitivní nebude. Takže ne všechno, co se u nás objeví je fajn a zamilujeme si to ;-)

      Vymazat
    4. Tak to chce palce nahoru, vím, že to není bohužel běžné... L.

      Vymazat
  9. Ty micelární vody vypadají, že můžou být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až na ně narazíš, určitě si některou kup. Stojí za to ;)

      Vymazat
  10. Ta micelárka vypadá dostdobře! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krémy jsou opravdu super - krásně voní, výsledky prakticky okamžitě, příjemná konzistence. Pro mě opravdu příjemné překvapení :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj měsíc používám krémy ideal defence a jsem hodně spokojená. Na tyto krémy jsem narazila náhodou a tak jsem si je koupila. Mandlová vůně a úžasná konzistence mě uchvátili hned při první aplikaci na obličej. Moje děti i manžel si všimli změny po týdnu. Za mě vřele doporučuji. ��

    OdpovědětVymazat