pátek 26. května 2017

Astrid - česká ověřená kosmetická klasika

Ahoj holky,

i letošní jaro pokračuje naše spolupráce s naší, českou značkou Astrid. Z loňských novinek jsme byly nadšené, našly jsme mezi nimi několik velkých oblíbenců, jako např. micelární vody nebo pleťové krémy proti vráskám Ideal defence, nesmíme také zapomenout na opalovací přípravky, které máme rády už dlouho.


Tentokrát jsme vyzkoušely péči o nohy - ať už přípravky k holení, tak přípravky proti pocení chodidel a krém na nohy. Dále Astrid také nezapomíná inovovat své laky na vlasy, které jsou stálicemi v drogériích a používaly je už naše babičky.

Recenzi začnu výrobky, ze kterých jsem nadšená nejvíce. Nevím, jestli si pamatujete, jak jsem si na blogu stěžovala, že mám problémy s holením, že mi po každém odstraňování chloupků vyskáčou svědivé, červené pupínky? 


Při používání Femina - Jemného gelu na holení pro citlivou pokožku, problém s pupínky odpadl. A to jsem před tím zkoušela snad vše - různé značky pěn na holení, depilační krémy, vosk i cukrovou pastu a nic mi nesedlo. Gel je velmi příjemný, stačí ho troška a vystačí na velkou plochu. Vůně je jemná, nevtíravá, neobtěžující. Celkově nemám gelu, co vytknout. 



Také Femina - Krémová pěna na holení pro jemnou pokožku je velmi příjemná. Má krásně nadýchanou a přesto dostatečně hutnou konzistenci, která krásně obalí pokožku, změkčí chloupky a zajistí rychlé a pohodlné oholení. Pěna je kůži šetrná, nijak jí nedráždí ani nevysušuje. Jsem s ní maximálně spokojená.


Další přípravky k péči o nohy jsou Peo - Deodorační sprej do bot je už mnoho let stálicí v naší domácnosti. Skvěle eliminuje zápach, boty dezinfikuje a zamezí tvoření bakterií. Já na pocení nohou příliš netrpím, ale manžel ho používá přes léto pravidelně. Také o Peo - Antiperspirant deo sprej na nohy jsem se podělila s manželem a velmi si ho chválí. 


Sprej ochrání nohy proti zápachu, díky obsahu mentolu nohy jemně ochladí a osvěží. Slibuje sice 24 hodinovou ochranu, kterou bohužel nezvládne, ale dokáže pocení výrazně omezit a oddálit. I já si někdy sprej také půjčím, především když mám v plánu nosit gumové Zaxy, ve kterých se noha více potí.  



Peo - Sos regenerační krém na nohy s 10% obsahem urey nohy udržuje hezky hydratované. Díky příjemné, jemné konzistenci krém rychle vsakuje a není mastný. Neřekla bych sice, že dá dopořádku zničené a rozpraskané chodidla, ale na běžnou letní pedikúru každé z nás bude ideální. Příjemně květinově voní a já se ho nebojím a občas ho používám i na ruce.



Poslední dva výrobky a to laky na vlasy, které jsme od Astrid obdržely nás natolik nezaujaly, protože máme mezi podobnými výrobky jiné oblíbence. Musíme ovšem pochválit balení laků, které Astrid inovoval. Vzhled balení je moderní, aplikátor je povedený a dávkuje přiměřené množství produktu. Vyzkoušely jsme  tyto druhy: Lak na vlasy Flora pro lesk vlasů a Mega silný lak na vlasy.


 Lak Flora pro lesk vlasů je z této dvojice ten povedenější. Vlasy nezatěžuje, s fixací číslo 3 zvládne účes udržel na svém místě, aniž by na nich zanechal krustu. Bohužel na dotek není příliš příjemný a lepí. Mega silný lak na vlasy tuží opravdu hodně a proto je třeba s ním zacházet opatrně a aplikovat jej z větší dálky. Jinak vytváří krustu a slepené vlasy. Když však vychytáte aplikaci, tak zkrotí neposedné vlasy a zafixuje účet na celý celičký den. Navíc se oba laky z vlasů dobře vyčesávají a nezanechávají stopy. 


Všechny zmíněné produkty značky Astrid můžete zakoupit v drogériích za cenu okolo 50 Kč. Kromě pěny a gelu na holení, které jsou trochu dražší, ty stojí přibližně korun osmdesát. Jaké výrobky od Astrid máte rády? Kupujete si je pravidelně?

M.

12 komentářů:

  1. Taky jsem tyto produkty dostala a jsem s nimi moc spokojená, některé jsem dala mamce ať taky vyzkouší a taky si je moc chválí :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn se mít s kým podělit, že? Ono toho je množství, že to jeden neotestuje :-)

      Vymazat
  2. Astrid je moc fajn značka, mám ráda laky na vlasy, to už je taková klasika :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky myslím - mají hodně fajn věcí za pár peněz. Myslím, že v jejich sortimentu si každý své oblíbence najde.

      Vymazat
  3. Věřím, že to nebudou špatné produkty a je to spíš opravdu klasika. Já abych řekla pravdu, mě moc výrobky nezaujali, není to něco co bych musela mít a nepřijdou mi produkty něčím senzační. Rozhodně tím nechci říct něco špatného.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně chápu, co tím chceš říct - ono tohle jsou produkty, které máme doma každá a které používáme běžně, takže to není něco, co nás uplně oslní. Je mi jasné, že žádná ženská se netěší, že si koupí novou pěnu na holení, ale když jde do parfumerie pro paletku stínů, je to jiná radost.

      Vymazat
  4. Pěny na holení moc ráda nemám, jsem spíš na gely ze kterých si pěnu sama vyrobím, takže si určitě chci pořídit ten gel na holení. A výrobky na nohy by nemusely být špatné, já na pocení netrpím, ale přes léto nebo i během celého roku na takové to osvěžení, proč ne:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten gel je perfektní, já jsem měla po každém holení strašné pupínky a svědila mě pokožka, ale s tímhle gelem se to fakt neděje.

      Vymazat
  5. Ja som od tejto značky nemala ešte nič, ale peny ma celkom zaujali :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ne? Já můžu všema deseti doporučit micelární vody, pleťové krémy nebo opalovací přípravky. Ty určitě stojí za koupi, ale mají i plno dalších fajn výrobků.

      Vymazat
  6. Laky na vlasy mi testuje mamka a jí hodně slepují vlasy. Já zase mám gel na holení a po něm mám strašně vysušené nohy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ s tím lakem se musí opatrně, taky to píšu ;) a ten gel na holení máš stejný typ jako já? Protože mě teda nevysušuje a příjde mi skvělý.

      Vymazat