pondělí 22. května 2017

Buď krásná s jarními novinkami Rimmel + vyhlášení GA

Ahoj holky,

toto jaro je přímo nabité novinkami, ani u značky Rimmel to není jinak. A musíme říct, že novinky se vážně povedly a jsme z nich nadšené. Ale protože jich je spousta, nebudeme to už dál okecávat a vrhneme se hned na recenzování.



Wake Me Up Anti-Fatigue make-up s SPF 20 - 30 ml/249 Kč


Asi si říkáte, že tenhle make-up není žádná novinka a máte pravdu, on už v drogériích je nějakou tu dobu, ovšem teď se objevil ještě lepší s vylepšeným složením obohaceným o vitamín C. Tento make-up je lehký, příjemný a netvoří na pleti masku ani nedělá jiné neplechy, nezalézá do vrásek ani pórů. Má lehčí střední krytí a vypadá na pleti opravdu pěkně, skoro jako druhá kůže. Pleti dodává hezký přirozený rozzářený vzhled. 


Wake Me Up Anti-Fatigue korektor - 7 ml/129 Kč

Ze stejné řady k nám do drogérií zavítal také korektor. Ten má jemnou konzistenci, která zajistí že nejen zakryje kruhy pod očima, ale také oční okolí "probudí" a projasní. Pigmentace je taková střední, takže pokud netrpíte na tmavé kruhy pod očima, tak vám bude dostačovat. Pokud požadujete pořádnou krycí schopnost, tak od tohoto korektoru se to nedočkáte. Mě však jeho lehčí konzistence a tím pádem nižší krycí schopnost dostačuje. Jediné co mi trochu vadí je to, že aplikátor nanáší dost málo barvy, takže musím houbičkou několikrát "namočit". Jinak musím říct, že pod očima je příjemný, nevysušuje a nijak zvlášť nezalézá do vrásek. Dle mého je to fajn korektor, který však ničím nevybočuje z davu.



Korektor doplňující stejnojmenný makeup je naopak novinka v naších drogériích se objevil až toto jaro.


BB Cream Beauty Balm 9 v 1 s SPF 15 - 30 ml/189 Kč

Tento BB krém slibuje řadu benefitů a musím říct, že jsem si ho fakt oblíbila. Je tekutější, takže se krásně zapracovává do pleti a navíc vypadá velice hezky a přirozeně. Přestože se jedná o BB krém a mnoho z vás by očekávalo nižší krytí, tak chyba lávky. BB krém totiž kryje velice slušně, řekla bych, že tak středně a hravě se vyrovná mnohým makeupům. Navíc se dá vrstvit bez toho aniž by vytvářel hutný nános či masku. Vytváří dokonale matný efekt, že kolikrát již nemám potřebu použít pudr. Výdrž je také super, nemastím se po něm a hravě odolá i vyšší fyzické zátěži (vyzkoušeno). Jediné co bych mu mohla vytknout je odstín Light, který mi zase tak světlý nepřijde. Já nejsem světlý typ, ale teď po zimě byl i na mě malinko tmavší. Naštěstí jsem už trochu chytla barvu, tak mi už sedí skvěle. Takže pokud hledáte dobře krycí, přirozeně vypadající a držící make-up nebo bb krém, tak tímto rozhodně nešlápnete vedle. 



Insta Fix & Go Primer 2v1 & Fixační sprej - 100 ml/199 Kč


Tento fixační sprej je jedním z průkopníků tohoto typů produktů v drogérií. Produkt je to velmi příjemný s více možnostmi využití - jako primer pod make-up, fixační sprej, dále jej můžete použít i během dne k osvěžení tváře a stávajícího make-upu. Sprej je rychleschnoucí, pleť nezatíží ani nemastí. Díky extraktu z okurky krásně voní, obnovuje pleť a poskytuje svěží vzhled. Já sprej nejradši používám jako fixátor make-upu a také v průběhu dne k osvěžení. Nejen, že výdrž make-upu v průběhu dne prodlouží, ale především dodá pleti již zmíněnou svěžest a přirozenost, zlepší celkový vzhled pleti. Fixátor sice nezvládne prodloužit výdrž make-upu o slíbených 8 hodin, ale řekla bych, že pleť udrží delší dobu "fit" a čerstvou. Jedinou výtku mám na množství spreje, který aplikátor dávkuje - množství by mohlo být menší. Proto je třeba sprej stříkat docela z dálky a při prvním použití byla ta sprška docela šok.


Oh My Gloss - olejový lesk na rty v odstínu 100 Smart Pink - 6,5 ml/129 Kč


Tento  lesk na rty se velmi povedl, nemůžu sice říct, že se jedná o lesk na rty, protože pro mne to je spíš jemně zabarvený balzámek, který díky obsahu oleje rty hydratuje. Rty zahalí velmi jemným leskem, jemně je natónuje a zvláční. Na rtech nelepí a je velmi příjemný. 


Kromě těchto novinek rozšířil Rimmel i řadu dvoufázových rtěnek Provocalips o nový odstín a to červeno-růžový odstín Dare to Pink 110. Tyto rtěnky jsou velmi oblíbené a to právem, neboť jejich výdrž je bravůrní. Stačí nanést na rty barvu, kterou po zaschnutí zafixuje průhledný "lesk". Rtěnka je intenzivní barvy, odolná vůči jídlu a pití.



Posledními novinkami jsou nové odstíny laků na nehtů a to ač z kolekce laků gelových, ke kterým byly přidány i laky na francouzskou manikúru, tak laky z řady Rita Ora. Obě řady laků máme taktéž velmi rády a to díky krásným, sytým barvám, rychlému schnutí a dobré manipulaci se stětečkem.



Pořídily jste si některou z novinek Rimmel? Která Vás zaujala nejvíc?

M&R

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na závěr pro vás máme opět vyhlášení vítězů 3 kosmetických balíčků, které jste si tentokrát vybíraly podle sebe. Děkujeme za hojnou účast a přízeň.


Vyhrávají tyto 3 slečny, kterým gratulujeme a posíláme email!


15 komentářů:

  1. Rimmel make-upy mám moc ráda, ale je pravda, že tenhle jsem ještě nezkoušela, i když už jsem na něj koukala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je ten makeup skvělý na léto, odstín mi perfektně sedne. Hezky rozjasní a vypadá na pleti fakt dobře.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem si žádnou z novinek nepořídila, ale už jsem se na ně dívala a můžu říct, že mně hodně lákají, takže si určitě nějaké koupím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Novinky jsou vážně podvedené, za mne je jednička ten olejíček na rty a samozřejmě makeup.

      Vymazat
  4. Rimmel makeupy mám hodně ráda a tento jsem ještě nezkoušela, takže určitě mile ráda vyzkouším. :) Líbí se mi jejich laky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi zatím sedly všechny makeupy od Rimmel, které jsem vyzkoušela, tak věřím, že i ty budeš stejně spokojená.

      Vymazat
  5. Rimmel Wake Me Up by som chcela veľmi vyskúšať. Počula som naň samé dobré recenzie :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné novinky. Už dlouho jsem v drogerkách nebyla tak ani nevím co je teď nového. Nejvíce mě zaujal fixační sprej a lip color, fakt krásná barvička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky moc do drogérek nechodím, s malou se to nedá, tak nakupuju online :-) ale co se týče fixačního spreje i rtěnky Provocalips stojí za vyzkoušení.

      Vymazat
  7. Na makeup a korektor Wake me up mám už dlouho zálusk, ale spíš asi až v zimě, v létě na mě rozjasňující makeupy moc nejsou. Ten olejíček na rty vypadá taky jako věc, která by mě mohla bavit. Skvěle a stručně jste to sepsaly holky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě tyhle lehčí makeupy používám ráda právě na jaře a v létě, kdy se mi ztratí pupínky a nedokonalosti. Dneska jsem shodou okolností ten MU použila a je perfektní, vypadá na pleti fakt skvěle.

      Vymazat
  8. Wake me up by som určite chcela vyskúšať, hlavne teraz keď sa začal robiť v najsvetlejšom odtieni :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat