sobota 6. května 2017

Čím potěšit maminku ke Dni matek

Ahoj holky,

ani letos Vás neochudíme o inspiraci, co pořídit Vašim maminkám nebo tchýním ke Dni matek. Víme, že výběr toho pravého dárku není jednoduchý, ale věříme, že každý produkt z našich tipů by udělal Vašim nejdražším maminkám radost. A protože jsme nechtěly doporučovat něco, co neznáme a nemáme to odzkoušené, dnešní inspirační článek bude o výrobcích, které máme doma a které samy milujeme.



Pro maminky, které si potrpí na vůně, můžeme vřele doporučit parfemovanou vodu značky Karl Lagerfeld. Tato vůně se pyšní jednoduchým, minimalistickým flakónem, který padne do vkusu i starším ročníkům. Dle našeho mínění se jedná o vůni, která sedne téměř všem a to díky obsahu květinových složek, především magnólie a růže. Sladkost a hravost dodá vůni broskev a citrón. A na zajímavosti ji přidá jantar a dřevité tóny. Víme, že výdrž vůně je individuální záležitost, ale nám se Karl osvědčil a víme, že s námi zvládne celý pracovní den.


Jistě jsou mezi námi i dámy - maminky, s vášní pro makeup a líčení obecně. Pro takové dámy bude tím pravým dárkem rozjasňovač Mary Lou-manizer od značky The Balm. Pokud však váháte zda maminka bude rozjasňovač používat, nebojte - má i další využití a to jako krásný oční stín.


Zlatavý odstín produktu je naprosto božský a unikátní - on totiž není ani úplně teplý ani studený, proto by měl sedět všem barevným typům. Pigmentace tohoto produktu je skvělá, nepráší a výdrž na tváři je celodenní.


Poslední produkt, který Vám dnes doporučíme je z řad pečující, přírodní kosmetiky. Tentokrát jsme sáhly po značce Soaphoria, která si nás získala přístupnou cenou, krásným balením, ale především úžasnou kosmetickou kvalitou. Dneska Vám ve zkratce představíme tělový peeling Citrusová bomba, který je perfektní pro pravidelnou relaxaci ve vaně, kterou si každá maminka po celém dni jisto jistě zaslouží. Obsah esenciálních olejů právě z citrusů slouží k uvolnění těla i ducha.


Tento peeling je z kategorie olejových scrubů, což znamená, že peelingová, v tomto případě, cukrová zrníčka, jsou naloženy v oleji, který zajišťuje pleti po odstranění odumřelých kožních buněk, perfektní hydrataci. Mimo cukrové částečky obsahuje peeling také sušenou kůru z citrusů, která pomáhá odstraňovat stařecké skvrny, uvolňuje nervovou soustavu a podporuje celkovou pohodu lidského organismu. 


Všechny tyto produkty můžete zakoupit na eshopu Notino.cz, kde je právě teď můžete najít za příjemné, akční ceny. Pokud však Vám náš výběr nebyl sympatický, můžete se samy inspirovat a objevit tak jiný vhodný dárek zde.



Už máte dárek vybraný? Co jste mamince pořídily/nebo máte v plánu pořidit? Inspirujte i Vy nás :-)

M&R


8 komentářů:

  1. My se ségrou pořád tápeme, ale peeling by byl pro mamku super, ráda se dlouho koupe a tohle by mohlo být něco pro ní :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli se ráda koupe, peeling bude určitě to pravé. Mi, jakožto také matce, cokoliv do vany, udělá velkou radost. Mám sice malé dítě, ale každá chvilka strávená ve vaně je pro mně něco jako malé lázně.

      Vymazat
  2. Dárek pro maminku ještě nemám, ale určitě to bude chtít nějakou květinu (v květináči, mamka na ty řezané moc není) a pak nějakou kosmetickou radost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Květina je také trefa do černého, věřím, že udělá radost každé ženě. Co vybereš z kosmetiky? Já mamku kosmetikou zásobuji pravidelně, je už v důchodu, tak si nemůže pořídit každou drahou pitomost, tak musím něco pořádného vymyslet. :-)

      Vymazat
  3. Já mám maminku daleko, takže ji bude muset stačit nějaké pěkné přání. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jenom to, že si vzpomeneš udělá mamince určitě velkou radost :-)

      Vymazat
  4. Co vám za to Notino slíbilo,že to je na každém blogu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Notinem spolupracujeme už dlouhou dobu a jedná se o spolupráci bezproblémovou. Proto když nás zástopení eshopu požádalo, zda napíšeme článek na toto téma, nebyl důvod odmítnout. Ovšem chtěly jsme článek odlišit od nějakého "wishlistu", proto jsme do článku zařadily výrobky, které samy používáme a máme rády. Snad ti toto vysvětlení postačí.

      Vymazat