čtvrtek 4. května 2017

Essence jarní novinky vol. II - tvář

Ahoj holky,

před časem jsme Vám představily první část výrobků, z jarního updatu značky Essence. Dnes je čas na povídání o dalších dvou výrobcích, které nás zaujaly a to o Paletce tvářenek Blush Play a Pudrovém rozjasňovači Primastic Rainbow Glow.


Paletka tvářenek Blush Play v odstínu 10 play it peach (120 Kč)


Set tvářenek působí na drogérii docela povedeně. Obal není žádný šmejd a je docela pevný a vypadá obstojně. A co se v obalu nachází? Najdete tam tři rozlišné odstíny barevných pudrů, které lze použít samostatně nebo smíchat dohromady v jeden odstín. Jednotlivá políčka jsou docela nesmyslně nazvány jako highlight, sculpt a define, tedy rozjasnění, konturování a definování. No pro mne, jako bledulku jsou všechny tři odstíny spíš tvářenkami, nedovedu si představit, že bych mohla ten světlý odstín použít jako rozjasňovač.


Co se týče obsahu, ten je takový drogérkový průměr. Prašnost je malá, vážně to není žádná hrůza. Konzistence je příjemná, produkt je jemně namletý a na dotek sametový. Barvy jsou pěkné,  jarní a svěží. Pigmentace je střední. Odstíny tvářenek jsou hodně povedené, vážně se mi líbí. Ale bohužel  k produktu pár výtek mám - první z nich je to, že se barvy špatně rozmazávají do ztracena. Sice je rozblendíte, ale je to docela fuška. Druhé mínus je slabá výdrž. Na mne dá tak ty 4 hodiny, víc ani ťuk. Ale zase chci být objektivní, proto přiznám, že mi většina tvářenek (ať už dražších nebo drogérkových) nedrží, takže u Vás na tom může být tato paletka jinak. 


Rozjasňovač Prismatic Rainbow Glow v odstínu 10 be a unicorn (105 Kč)


Tento rozjasňovač zaujme svým duhovým vzhledem na první pohled. Je hravý a roztomilý o tom žádná, ale asi už to není nic pro mě.  Rozjasňovač je složen celkem z 4 barev - červeno-růžové, meruňkové, žluto-zlaté a tyrkysové. Samotné barvy nejsou tak řvavé a výrazné jako v obalu. Proužky jsou docela velké, takže jdou barvy menším štětečkem nanášet i samostatně. To je však možné pouze u prostředních dvou odstínů, které jsou hezké i samy o sobě. Když se barvy smíchají, tak vytvoří moc hezký a přirozený meruňkovo šampaňský odstín. Je dost přirozený a světlý. To díky tomu, že pigmentace je spíše nižší střední.


Konzistence je jemná až máslová, díky čemuž nepráší. Nabírá se hezky. Přestože vypadá šíleně, tak dodá tvářím decentní a zdravý lesk. Výdrž je průměrná. Celkově je to dobrý produkt, ale díky vzhledu jej ocení spíše mladší slečny. 


Musíme říct, že tyto novinky se Essence povedly lépe než námi recenzovaná předchozí várka. Tvářenky mají krásné, na drogérku nevídané, odstíny a rozjasňovač je pro jaro ideální, neboť po smíchání získáte krásný meruňkový odstín, který tváře po dlouhé zimě hezky probudí.

Ale dneska to ještě od nás není všechno, ještě Vás chceme pozvat na pravidelný Letní výprodej kosmetiky, který pořádá eshop Kupkosmetiku.cz, dne 19. 5. 2017 tradičně na Praze 4. Pokud Vás pozvánka na akci zaujala, podrobnosti se dovíte v přiloženém letáčku.


M&R

16 komentářů:

  1. zaujala mě paletka tvářenek, ale teď bych asi nekupovala ani jeden z produktů :). Jinak škoda, že mám Prahu tka daleko na výprodej bych ráda šla :).
    Beauty by K. - narozeninová soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím se přiznat, že nejsem už od Essence cílovka. Jsem sice ráda, když nám pošlou balíček k testování, ale sama si v drogérce vyberu už málo co.

      Vymazat
  2. Paletku jsem si před pár dny koupila, zatím jsi odzkoušenou nemám, ale už na první pohled jsem to brala taky spíš jako paletku tvářenek, což mi zase tak nevadilo, mít tři odstíny tvářenek v jedné paletce taky není k zahození:-D Ten rozjasňovač se mi sice jeví zajímavě, ale asi nemusím mít úplně všechno:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ti nevím ale poslední dobou mě Essence limitky moc neberou. Přijde mi, že ty produkty jsou poslední dobou nic moc. Jinak nová limitka než se k nám dostane, trvá vždycky věčnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem psala už do komentáře ke Katce, tak mě už taky Essence moc nebere - přece jen je to kosmetika spíš pro mladé holky a my jsme už přece jen o něco starší. Ale na druhou stranu se i u Essence dá najít dost fajn výrobků.

      Vymazat
  4. Zaujal mě ten rozjasnovac =) ale asi bych to nakonec nepoužívala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozjasňovač se mi líbí třeba jako originální dárek pro kamarádku. Udělá radost, je nevšední a moc nestojí.

      Vymazat
  5. Tenhle kosmetický duhový jednorožčí trend se teď nějak rozmáhá mám pocit. Duhový rozjasňovač se mi na první pohled líbí, na druhý si říkám "to je jak z cirkusu", ale když říkáš, že je konzistence máslová a výsledek docela povedený, tak se mi asi zase líbí :D I když si umím představit trochu lepší/zajímavější barevné provedení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozjasňovač je divočina, co? :-) ale zase je neotřelý a není to běžný výrobek. A vážně se mi líbí, že po zamíchání těch bláznivých odstínů vznikne něco nositelného.

      Vymazat
  6. Paletka tvářenek jako vážně vypadá velice dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Aaaach jo praha je pro mě nedostupná. ... dvě hodky cesty , takže výprodej se me netýká. Mě ty rozjasnovace teda vůbec nezaujaly 😀 tvarenky už vypadají lépe 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dvě hodiny to ještě ujde, my to máme do Prahy hodiny čtyři :-D bohužel se taky výprodeje nezúčastníme, ale ráda bych se tam někdy podívala.

      Vymazat
  8. Vyzerajú krásne, najmä ten rozjasňovač. Ale asi by som ho nevedela zakomponovať do svojho líčenia. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mne ten rozjasňovač také není, jsem taky spíš na ty decentnější barvy :-)

      Vymazat