středa 24. května 2017

Jarní balíček plný překvapení z eshopu Notino.cz

Ahoj holky,

před časem nám do schránky přistál nečekaný balíček, plný překvapení, od eshopu Notino. Protože se jednalo o překvapení a balíček nebyl ohlášený, nevěděly jsme, co můžeme v krabičce čekat. Proto bylo nadšení veliké, když jsme po otevření objevily samé zajímavé a pro nás nové produkty.


První značka, která na nás vyzkoukla byla Dove. Z jejich novinek v sortimentu jsme v balíčku objevily dva výrobky s úžasnou vůní Kokosového oleje a mandlového mléka, jedním z nich bylo tělové mléko a druhým kondicionér na vlasy. Ach ta vůně je vážně božská, připomíná tropy a opalování na krásné písčité pláži.


Třetí výrobek ze sortimentu Dove byl kuličkový antiperspirant také s novou parfemací - tentokrát se jednalo o vůni hrušky v kombinaci s aloe vera. Tato vůně je svěží, nevtíravá, ale přesto výrazná s lehkým sladkým, ovocným nádechem. Já bych si tak dokázala představit i parfém na letní období.


Posledním a čtvrtým výrobkem Dove bylo klasické tuhé mýdlo, ale počkejte, ani s mýdlem nemusí být nuda. Znáte vůní Marrocan Argan Oil od Yankee Candle? Tak tohle mýdlo voní dle mého hodně podobně té svíci. Pokud nepoužíváte tuhá mýdla k mytí, dejte si jej do skříně jako já a krásně Vám provoní oblečení.


Dále se v krabici objevila značka TONI&GUY, se kterou zatím žádná z nás neměla sebemenší zkušenost. Jednalo se o uhlazující šampón této značky pro suché vlasy a nepoddajné vlasy Smooth Definion. Protože jsem šampón zatím zkoušela párkrát, nemůžu prozradit moc, ale po prvních dojmech se zdá skvělý - hezky pění, vlasy nezatěžuje a krásně voní. To je vše, co prozradím, více se dozvíte v plnohodnoté recenzi.



Notino na nás také myslelo s péči o rty, na kterou nám poslali hned dva výrobky. Balzámy na rty EOS jsou naší stálicí, tentokrát mi bude dělat společníka vajíčko v růžové barvě s úžasnou vůní Strawberry Sorbet.



S přírodní značkou Weleda příliš zkušeností nemáme, proto se nám tónující balzám na rty Weleda Lip Care trefila přesně do noty. Zrovna testujeme odstín Berry Red, což je krásná barva lesního ovoce, která dodá rtům jemný šťavnatý nádech.


Ani sebelepší makeup nepomůže a neudělá Vás chic, pokud nebudete mít krásný úsměv. Pro získání bělostného úsměvu jsme dostaly zubní pastu Signal White Now Glossy, která díky obsahu modré barvy opticky vybělí zuby ihned po použití. A opravdu je efekt vidět! Pokud chcete zazářit, pečujte o svůj úsměv s touto zubní pastou.



Za zaslání balíčku děkujeme zastoupení eshopu Notino.cz . Udělal nám velikou radost.

O kterém ze zaslaných produktů si chcete přečíst nejdřív? Který Vás zaujal nejvíce?

M.

9 komentářů:

  1. Krasny balicek, Dove mam moc rada a balzamky vypadaji take fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda z takového balíčku bych měla velkou radost a všechny produkty bych určitě využila :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný balíček. Jen nesouhlasím s tím, že Signal má efekt, možná na pár minut, díky modré barvě. Jinak nefunguje :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ty novinky Dove, budu je muset očichat, je mi jasné, že je to asi zase něco, co budu muset mít:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu pastu jsem měla a je boží! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pasta je fajn, jako jedna z mála zuby vybělí, rozhodně ne po prvním vyčištění ale po delší době je znát rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  7. Balíček je úžasnej :) Dove mám moc ráda, mají skvělou jak péči na vlasy, tak na tělo. Pastu mám vyzkoušenou a zuby mi přišly bělejší. Navíc měla super barvu a chuť

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný balíček, nejvíce mě zaujala zubní pasta. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Notino balíčky umí jak tak koukám! Také bych měla velkou radost :) Dove mám ráda už hrozně dlouho a zrovna mýdlo a kokosový kondicionér mám teď doma taky a jsem naprosto spokojená :) Ten deodorant bych chtěla moc vyzkoušet, na léto musí být super :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat