pondělí 8. května 2017

Svěží líčení se Sweet Peach paletkou od Too Faced

Krásný sváteční den,

už hodně dlouho jsme zde neměly žádné líčení, což je třeba napravit. V únoru jsem si koupila vysněnou Peach paleku od Too Faced a od doby co jí mám se s ní líčím opravdu často. Proto mě napadlo, že bych vám právě s ní mohla ukázat jedno z mých oblíbených líčení, které jde s touto broskovou paletkou vykouzlit. Líčení se ponese pro mě ve svěžích a oblíbených barvách letošního jara a to meruňkové, růžové a khaki barvičce. Dle mého jsou to ideální tóny, které se dobře doplňují.


Celé líčení jsem začala nanesením matného bílého stínu White Peach (1) pod obočí. Poté jsem sáhla do středně teplé matné hnědé Pure (2) a vykreslila oblouk oka. Abych přechody zjemnila tak jsem na blending nanesla světle růžový stín Georgia (3) a horní oblouk jím lehce ztratila. Pak přichází na řadu hlavní hvězda dne a to překrásná meruňkovo-růžová barvička Belini (4), kterou jsem nanesla do 2/3 víčka. Nejdříve jsem jí nanášela štětcem a poté aby získala ten nádherný lesk jsem nenesla ještě jednu vrstvu prstem. A do zbývající třetiny neboli vnějšího koutku oka jsem nanesla khaki zelenou v odstínu Bless her heart (5). Vnitřní koutek jsem rozjasnila světloučce zlatavou barvičku Peaches n cream (6).



Aby celé líčení působila více svěžím dojmem, tak jsem vynechala černou linku a naopak jsem sáhla po smaragdově zelených stínech v tužce od Dermacolu (7).  Pomocí zkoseného štětečku jsem barvu nanesla jako horní linku. Vnitřní vodní linku jsem ještě prosvětlila krémovou tužkou na oči (8), rovněž od Dermacolu. Líčení očí jsem zakončila momentálně nejoblíbenější řasenkou Best Zoom od Moje.




Co se týče make-upu tak jsem ze vzorečku vyzkoušela legendární Double Wear od Estée Lauder, který má fakt něco do sebe. Tváře jsem vykonturovala Hoolou od Benefitu a nanesla dokonalou broskvovo-růžovou barvičku v podání Galifornia tvářenky, rovněž od Benefitu. A jelikož se celý look nese ve svěžích meruňkových tónech, tak jsem sáhla po duhovaném rozjasnovači od Essence a smíchala zlatý a broskový proužek.




 Co na líčení říkáte? Taky máte rády Peach paletku? Nebo si jí plánujete pořídit?

Radu

6 komentářů:

  1. Tuto paletku jsem si pořídila na konci dubna a od té doby jsem nesáhla po jiné :) je fakt dokonalá :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem ji hrozně chtěla hned když se objevila, ale nějak jsem ji propásla a pak už nebyla k dostání. A teď už jsem zase na vážkách, jestli ji vůbec potřebuji. Ale krásná je, o tom žádná:-) A Tobě to taky moc sluší:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení je moc hezké ♥ Paletku Sweet Peach mám na wishlistu, myslím, že z těch všech co teď vycházejí je nejlepší :) A pokud najdu na léto brigádu, bude to první věc, kterou si pořídím ♥

    Pauline's Tiny World |
    První blogová giveaway!

    OdpovědětVymazat
  4. tak toto naozaj vyšlo :) krásne líčenie a tá linka je skvelá :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Makeup jsem také měla ve vzorečku a byl naprosto perfektní! :) Líčení se ti velice povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne líčenie :) a ten Estee Lauder Double Wear je ozaj pecka

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat