úterý 27. června 2017

Léto plné barev - velká recenze dekorativky L´Oréal Paris

Krásné, slunečné úterý,

tak už se to blíží - čas prázdnin a dovolených, doufáme, že si nadcházející letní měsíce užijete naplno, ať už u moře, na horách či na různých festivalech a akcích. A protože my, ženy chceme být za každé situace upravené, dneska si představíme několik barevných, letních kousků od značky L´Oréal Paris, které nám v létě nesmí chybět. A protože je toho opravdu spousta nebudeme to dále okecávat a vrháme se na to.


Recenzi začínáme opravdu úžasnými laky na nehty a to inovovanými Color Riche... Ty jsou za nás naprostá bomba! Nejen, že si můžete vybrat z velké škály odstínu, ale laky si zaslouží pochvalu za více vlastností. Ony totiž skvěle kryjí (námi vyzkoušené odstíny v jedné vrstvě), rychle schnou, jsou krásně lesklé a mají bravůrní výdrž i bez nadlaku. My jsme vyzkoušely hned 4 odstíny a to - vínový 552, korálový 440, růžový 226 a šedivý 664.



Také L´Oréal jede na kosmetické vlně plné tekutých rtěnek a připravil si pro nás hned dva druhy přípravků, které lze zakoupit v několika finiších. Začnu první řadou rtěnek a to Infallible Mega Gloss, které se prodávají ve variantě Matte, Neon a Cream. Věc, kterou mají všechny tyto druhy společnou je zajímavý aplikátor v tvaru "V". Původně jsme k němu byly docela skeptické, ale při vyzkoušení se nám osvědčil a zjistily jsme, že se s ním krásně, precizně vykreslují kontury rtů. My jsme vyzkoušely dvě varianty a to právě tu krémovou a matnou. Krémovku máme v krásném tělovo-korálovém odstínu 109 Fight For It. Tato rtěnka je úžasně příjemná na rtech, chová se skoro až balzámkově a přitom je krásně pigmentovaná. Nevysušuje, nestahuje rty, kupodivu ani příliš nelepí a dodá rtům hezký šťavnatý vzhled. Matnou krásku máme spíše v podzimním odstínu č. 407 Smoke Me up, ale přesto věříme, že někdo si tyto burgundy odstíny oblíbil a nosí je celý rok. Super na této výrazné barvičce je to, že i když se vrchní barvička setře, tak vám rty zůstanou zabarvené ještě dlouhé poté. Ještě dodáme, že matná varianta je perfektně pigmentovaná, má hutnější konzistenci a dělá spíše sametový efekt, než super matný. Každopádně na rtech vypadá krásně a také se komfortně nosí. 


Druhý typ vyzkoušených rtěnek byly Lip Painty, tedy barvičky na rty v matné (matte) nebo lesklé (lacquer) variantě. U těchto produktů musíme vychválit obal, který je barevně sladěný s obsahem a tak rtěnku ve své sbírce snadněji najdete. Aplikátor je klasický leskový, ale takový jakoby "vykouslý", což by mělo usnadnit nanášení. To se mi osobně nepotvrdilo, ale používat se dá. Matnou variantu máme v nude odstínu 201 Hollywood Beige a je to moc hezká, decentní barvička. Konzistence není vyloženě krémová, ale je jemná až našlehaná. Pigmentovaná je také super. Na rtech úplně nezasychá a vytváří opět spíše sametový efekt. Výdrž je průměrná, ale při delším nošení mi není úplně příjemná a lehce mi rty stahuje. Lesklá verze 103 Fuchsia wars je zářivá neonově fuchsiová barva. Díky hodně lesklému provedení a "řvavé" barvě to není zrovna můj top odstín, ale když chci oživit nějakou "nudnou" rtěnku, tak je to ideální pomocník. Rtěnka je hodně pigmentovaná, trošku lepí ale zase solidně drží. Obě rtěnky navíc krásně ovocně voní. 



1 - Lip Paint - 201 Hollywood Beige
2 - Lip Paint -  103 Fuchsia wars
3 - Infallible Mega Gloss - 109 Fight For It
4 - Infallible Mega Gloss - 407 Smoke Me up 
5 - Infaillible Blush -  Tangerine Please

Co bohužel nemůžeme příliš pochválit je krémová tvářenka Infaillible Blush, v krásném oranžovo-korálovém odstínu. Barva je nádherná, přesně sedí k současnému tropickému počasí a letní náladě. Bohužel kvůli špatné aplikaci a výdrži nám leží v šuplíku. Barva totiž nelze nanést rovnoměrně a přirozeně, při blendění dělá fleky a i během dne se shlukuje do jednoho místa.





Make-up od L´Oréalu jsou hodně oblíbené, ale díky Infallible 24h Stay Fresh Foundation jsem se s make-upy L´Oréal setkala poprvé. Dopadla však na výbornou. Make-up má super pumpičkový aplikátor a vymáčknout si můžete jakékoliv i miniaturní množství. Make-up příjemně voní, má úžasnou konzistenci, která je akorát hutná a dobře se do pleti zapracovává. Nejvíce se mi však líbí výsledný finiš. Přestože make-up krásně kryje všechny nedokonalosti, tak je na pleti téměř neviditelný. Netvoří masku, naopak dělá téměř dokonalou pleť, která je matná a přirozená. Také mám pocit, že mi make-up vydrží déle matný, jednoduše se mi po něm pleť tolik nemastí. Výdrž je taktéž dokonalá. V klidu zvládne celý den a to i v horkém počasí. Za mě je to fakt perfektní make-up.


Řasenka je výrobek velmi individuální a všechny druhy nesedí všem. Ovšem tuto oboustrannou fialovou krásku False Lash Superstar X Fiber budeme chválit až do nebe. Ona totiž udělá tak krásné řasy, jako snad žádná jiná drogérková řasenka nedokáže. Jak jsme již psaly, tak řasenka má dvě strany - v kroku jedna je kartáček ve tvaru přesípacích hodin s klasickými štětinkami, který dodážě řasy natočit, oddělit, dodá jim objem i délku. Druhý krok má efekt ještě znásobit tím, že samotný produkt obsahuje jemná vlákna, které řasy ještě více prodlouží a zahustí. Kartáček ve tvaru banánku řasy nadzvedne a ještě více natočí. Řasenka se během dne nemaže, neobtiskává, nedrolí se. Prostě je dokonalá.




K dokonalému nalíčení očí chybí většině z nás tekutá linka. Z dílny L´Oréal nám dorazily linky Ultra Precision by Superliner. Díky protáhlému vršku se linky dobře drží a kreslí se s nimi jedna radost. Hrot je takový pěnový a měkčí. Samotná barva je vodovější a je potřeba hrot opakovaně namočit. Určitě neuděláte krásnou linku jedním tahem. Barva je krásně černá a sytá. Po zaschnutí drží linky nehnutě celý den. Nemažou se, neobtiskávaní ani nestírají. Zkrátka ideální dlouhodržící linky pro letní počasí. 




Poslední tečkou k dokonalému makeupu jistě bude perfektně upravené obočí a s paletkou Brow Artist Genius Kit to jistě nebude problém. Sada obsahuje mimo vosku a stínu také malou pinzetku, spirálku na obočí i štěteček. Prvním krokem pro úpravu obočí s touto malou paletkou je vytvarování chloupků s pomocí gelu, který je zafixuje a jemně dobarví. Strukturu a dokrelení chloupků dodáte obočí se stínem z paletky. Takto upravené obočí je dokonalé během celého dne, barva se nikam neztrácí, obočí se nikam "neposouvá", takže není co vytknout. Jediný nedostatek paletky vidíme v odstínu, kdy i nejsvětlejší paletka určena pro světlé typy (tedy Light to medium), moc světlá není - spíše ji můžeme doporučit pro brunetky.


Děkujeme zastoupení L´Oréal Paris za zaslání výrobků k recenzi.

Zaujal Vás některý z výrobků? Užíváte si v létě výrazné barvy?

R&M

12 komentářů:

  1. Zaujaly me Lip Painty, hezke barvicky. Make-up take zaujal, mela jsem zrejme nejakou starsi verzi a byl to jeden z nej make-upu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup je skvělý, až dopotřebuju zásoby, určitě si jej pořídím v nějakém světlejším odstínu na zimu.

      Vymazat
  2. Co mě tady zaujalo jsou snad jen laky na nehty. Já tuto značku moc nevyhledávám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ty laky na nehty jsou vážně boží, teď co je mám nepoužívám jiné.

      Vymazat
  3. S makeupy od Loreál mám taky celkově dobré zkušenosti. Z těchto produktů mě asi ale nejvíc zaujaly laky, líbí se mi odstíny a výdrž.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky jsou úžasné, musím si pořídit další odstín :)

      Vymazat
  4. Na laky už jsem se dívala a ty odstíny jsou vážně povedené, fakt bych si z nich nejeden vybrala:-) A zaujal mně i make-up, make-upy od téhle značky mi obecně sedí, tak by mohl i tento.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těm lakům nemám co vytknout, skvěle se lakují, krasně kryjí a ty barvy jsou úžasné A výdrž je také boží.

      Vymazat
  5. Jsem se zapřísahala, že si novou řasenku aspoň dva měsíce nekoupím, ale tuhle všichni tak chválííí. To prostě musím zkusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta řasenka je úžasná, používám ji už asi 3 měsíce a dělá pořád hezké řasy a vůbec se mi neomrzela.

      Vymazat
  6. Výrazné barvy na léto miluju :). A určitě omrknu ty rtěnky a paletku na obočí.
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat