čtvrtek 1. června 2017

Soutěž: Buď svá s vůní B.U. Absolute Me

Ahoj holky,

dneska na blogu nebude článek, jak jste zvyklé, ale díky spolupráci se zastoupením značky B.U., Vám přinášíme krásnou soutěž o tři bohaté balíčky obsahující novou toaletní vodu BU Absolute Me, doplněnou o deodorant ve spreji a deosprej ve stejné parfemaci


Asi by Vás zajímalo, jaká vůně je, že? :-) Vůni bych nazvala květinovou se sladkým závěrem. Ovšem při důkladném očuchání ucítíte mnohem víc, ze začátku Vás pohladí jemné tóny ovoce jako je mandarinka, jablko a fialka, které se po chvíli otočí ve vůni květin spolu se santalovým dřevem. To vše je zahaleno sladkým karamelovým závojem. Zní to skvěle viďte? Pro mne je to ideální vůně, pro mladou ženu, žijící dynamickým životem, hodící se do práce, ale i na drink s kamarádkou. Přiznám se, že toto byla má první zkušenost s toaletní vodou značky B.U. a jsem mile překvapena, že na mně drží lépe než některé dražší vůně. 


Protože se tentokrát jedná o velmi hezké ceny, budou podmínky soutěže trochu složitější, ale díky tomu se zapojíte ihned do soutěží dvou. Kromě našich třech balíčků můžete vyhrát také:

1. cena - dva VIP lístky na koncert Justina Biebra v Londýně, včetně ubytování a letenky.
2. cena - voucher v hodnotě 5 000 Kč na zoot.cz.
3.-5. cena selfie tyč + produktový balíček

Vašim úkolem bude:

1. sledovat náš blog přes GFC
2. zapojit se do soutěže, na oficiálních stránkách vůně B.U. Absolute me,  nahráním tzv. Absolute me story. Ta bude představena fotografií a citátem, které vyjadřují Vaši osobnost, Vaši odlišnost.
3. protože jsou všechny Absolute me story veřejné, je nutné do komentáře pod soutěž zde na blogu, uvést přezdívku, pod kterou jste svou story uveřejnily, ať můžeme zkontrolovat Vaší účast. 
4. uvést do komentáře zde na blogu Váš email.

Pokud tedy nevyhrajete balíček v soutěži u nás na blogu, nemusíte zoufat, protože budete slosovány i v soutěži pořádané oficiálním zastoupením B.U.


Ukončení soutěže proběhne 15. 6. 2017 a výherce vyhlásíme v nejbližším článku na blogu.

Hodně štěstí v soutěži

M&R


4 komentáře:

  1. GFC a video na Absolute me story mám oboje pod svým jménem Jana Janotová :-)
    yanacze@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  2. GFC jako Teri Stup a Absolute me story pod jménem Tereza Stupňová :)
    terezastupnova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky, sleduji Vas pres gfc jako Silva Temna. Nevim proc, ale nejde se mi na muj ucet prihlasit. Absolute story jsem vytvorila pod prezdivkou Chem Chemisterka. Chemisterka@email.cz. mejte se a preji hezke leto.

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, registrovaná jsem jako Barbora Francová. GFC Barbora Červenková. e-mail: cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat