pondělí 19. června 2017

#Lirenenacestach - micelární řada na cesty - rychlosoutěž

Ahoj holky,

dneska Vám přinášíme další soutěž a to tentokrát ve spolupráci s eshopem Kupkosmetiku.cz. Dnes si můžete soutěžit o cestovní balení micelární vody a micelárního gelu od značky Lirene. Obě máme micelární řadu velmi rády, proto nám udělalo radost, že můžeme obdarovat hned 5 z Vás, které si pak tuto kosmetiku vyzkouší na vlastní kůži.


Fyziologický micelární gel pracuje díky využití micelární technologie a umožní nahradit tři výrobky jedním. Tento unikátní micelární gel lze užívat místo čistícího gelu, micelární vody a také jim lze nahradit pleťové tonikum. Díky speciální formuli můžete gel používat jak na mokro, tak i na sucho Mnohé z Vás bude také jistě zajímat složení, které díky obsahu mangového vosku a D-panthenolu zjemňuje, hydratuje a zároveň zklidňuje podrážděnou pokožku. Naopak neobsahuje mýdlo, které by pleť vysušovalo, dráždilo oči a pokožku obličeje. Gel je velice šetrný, má krásnou svěží vůní a dobře plní co slibuje. Proto určitě bude skvělým pomocníkem na dovolenou ať už u moře, na horách nebo ve městě.


V micelární řadě najdete i Lirene Micelární vodu 3v1, kterou jsme také zkoušely a byla velmi příjemná. Pleť odlíčila, vyčistila a ta byla pak hladká a hydratovaná. Nedráždila v očích ani nevysušovala. Také božky voněla jako malinová limonáda.



Pokud jste ještě tyto výrobky nezkoušely, máte je rády nebo prostě jen hledáte kosmetického parťáka na cesty, budete si moci o ně zasoutěžit. Vyhrát můžete sadu cestovních balení -  Lirene Fyziologického micelárního gelu 75 ml a Micelární vody 3v1 taktéž v balení 75 ml balení.
Co musíte pro výhru udělat?
  1. být pravidelným čtenářem (sledovat náš blog na GFC)
  2. zanechat komentář s vaším emailem
  3. napsat nám kam se letos chystáte na dovolenou
Protože se jedná o rychlosoutěž, na zapojení máte jen několik dní. Soutěž potrvá ode dneška, tj. 19. června do 22. června 2017. Výherce vyhlásíme následnující den na blogu.

Celé léto se taktéž budete moci zúčastnit velké letní soutěže s Lirene, která bude probíhat na FB a IG Lirene Česká republika. Fanoušci mají za úkol sdílet své fotky s cestovními baleními Lirene (micelární voda a fyziologický micelární gel) a zastoupení společnosti z nich každý týden vybere dva výherce, kteří obdrží produktový balíček  Lirene v hodnotě 500 Kč. Hlavní výhra v soutěži budou 2 fotoaparáty Fijifilm Instax Mini (každý za jeden měsíc soutěže), kdy bude jeho výherce vybrát ze všech do té doby postovaných fotek. Letní kampaň #Lirenenacestach začne 26. 6. a bude trvat do konce srpna.
 


Přejeme hodně štěstí v soutěži.

M&R

23 komentářů:

  1. Gfc Eva Richterová
    Ervulenka@seznam.cz
    Zatim to nemame naplanovane, ale jinak kazdy rok jezdime na par dni ci vikendy k nam na chatu do Roznova pod Radhoštěm

    OdpovědětVymazat
  2. GFC Jana Janotová, yanacze@yahoo.com Letos se chystame do Slovinska do Alp, budeme chodit na tury, do jeskyn, jsou tam krasna jezera, uz se moc tesim :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gfc - Ivana Drangová
    E-mail : iwssdr@gmail.com
    Zatiaľ nemám nič v pláne , všetko nechávam na náhodu kam má to zavedie . Najradšej by som však šla do Litvy. Milujem to tam.

    OdpovědětVymazat
  4. GFC: Barbora Francová, e-mail: cervenkova.barbora@seznam.cz V létě se chystám na Svatojakubskou cestu (200 Km z Porta do Santiaga) a potom s manželem na Krétu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduji jako Kateřina Václavková. :)
    Email: katevaclavkova@seznam.cz
    A kam se chystam? Ukecavam pritele k mori a mozna se mi to i povede. :D A pokud ne, tak mame naplanovanou Viden a Cechy. :)

    OdpovědětVymazat
  6. GFC Viera Sedlakova
    vierka.sedlakova@gmail.com
    Na taku tradicnu dovolenku tento rok nejdeme, ale ideme na par dni do viedne, do milana, do varsavy a na letnu skolu do frankfurtu nad odrou :))) takze pocestujeme dost, aj ked ziadne more.

    OdpovědětVymazat
  7. GFC Anna Vágnerová
    anna.vagnerova@gmail.com
    Zatím máme zaplacený s příteken pouze prodloužený víkendový pobyt na Mácháči, ale vypadá to, že se koukneme i na Sardinii :-)

    OdpovědětVymazat
  8. GFC Miška
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Letos se chystám jen letět na konci měsíce zpět do Anglie, jinak na dovolenou snad nám vyjde příští rok někam k moři. :))

    OdpovědětVymazat
  9. No tak....
    GFC: Anna Zajíčková
    Anicka2003@email.cz☺
    Na dovolenou letos jedeme k Hřensku. Jedeme už 1.7😍 no, a bereme si kola, tak snad to nějak přežiju😂

    OdpovědětVymazat
  10. GFC va.lucinka
    va.lucinka@seznam.cz
    Letos letím do Vietnamu, hrozně se těším až si odpočinu, po státnicích je to potřeba :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sleduji jako gfc - Ajka
    andrea.valna at gmail.com
    Letos se chystam na kratkou dovolenou do Madarska a pokud se povede, tak v zari na delší dovolenou v Asii :) jeste jsem nikdy nebyla mimo Evropu, tak se tesim :)

    OdpovědětVymazat
  12. GFC Mirka Škampová
    Zvítězí pobyt v ČR, tedy konkrétně na Moravě. Jižní. A letos pojede i naše fenka :D Takže asi spousta nových zážitků, které přizpůsobíme ke psí spokojenosti, tak kdoví, jak to vše dopadne, jelikož to bude premiéra

    OdpovědětVymazat
  13. GFC: Eliška Vrbová
    mail: vrbova.eliska@centrum.cz
    Letos se chystáme s přítelem a kamarády na roadtrip po Itálii, náramně se těším! :) a pak taky na vodu na Ohři a na festival do Karlových Varů :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, já se letos chystám do Itálie a do Irska. Sleduji vás jako Hanka Blažková a můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    ¨Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Super, ráda bych vyzkoušela. Ještě přesně nevíme, kde strávíme letošní dovolenou, pořád vybíráme a pátráme, ale nejspíš vyhraje naše oblíbené Řecko nebo bychom se rádi podívali do Španělska. A určitě stihneme i nějaký výlet nebo akcičku v Čechách. Už se moc těším! :)
    Sleduji GFC i FB: Ivana Ratajová (hezkakytka).
    Přeji krásné slunné dny! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Nic ještě není jisté, ale s přítelem bychom se chtěli podívat na pár dní do Benátek. Kdybych si z brigády našetřila víc peněz (což pochybuju :D) tak mým snem je jet na dovolenou na Santorini <3
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, sleduji přes GFC jako Simona Zahrádková, dovolená k moři letos nevyšla, plánujeme tak výlety po Čechách - Český ráj, Beskydy,..také je tu přece krásně :-). ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Máme pronajatou chatu na týden :)
    Evik.Hladik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. chystam sa na siciliu :)
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Kvůli velkým finančním výdajům za svoje zuby se letos chystám jen někam po ČR na kola.
    kiss.iii(zavinac)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Já letos předělávám svůj pokoj , tudíž na žádnou dovolenou se nejede :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz
    GFC - Kristýna Košuličová

    OdpovědětVymazat
  22. GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Přesný plán ještě nemám. :)

    OdpovědětVymazat