středa 6. září 2017

Loves Latvia - poklady z Lotyšska od značky Natura Siberica

Hezký den děvčata,

už dlouho nebyla na blogu zmínka o naší oblíbené značce Natura Siberica. Protože mne v posledních měsících trápí vlasy a především jejich oslabení a docela výrazné padání, rozhodla jsem se, že vyzkouším šampón a balzám této značky z limitované kolekce Loves Latvia, která bojuje právě s těmito problémy.


Jak je u Natury Sibericy známo, obaly jejich výrobků jsou nadmíru vymazlené a ani teď tomu není jinak. Láhev uchovávající produkt má stále stejný jednoduchý tvar, ovšem samotný uzávěr má elegantní rose-gold barvu a etiketa na lahvi je také velmi povedená. Můžeme na ní spatřit folklórní motivy spolu s vyobrazení bobulových plodů.

Co se týče samotných produktů, šampón má velmi jemnou, skoro až tekutou konzistenci. Dobře se do vlasů vmasíruje a není problém s ním umýt i husté a dlouhé vlasy, u některých šampónů mám totiž pocit, že se nedá vpracovat i na týl a vlasy tam pak nejsou důkladně umyté. Co je třeba také zmínit je to, že šampón i kondicionér nádherně, žvýkačkově voní a tato krásná vůně se z vlasů line i pár hodin po vysušení. Šampón slibuje mimo klasických účinků jako je umytí, výživa a regenerace vlasů, také omezení vypadávání, posílení vlasových kořínků a usnadnění úpravy vlasů. Nesmím také opomenout, že má působit také jako prevence vypadávaní vlasů. Balzám na vlasy podporuje účinky šampónu, ale také usnadňuje rozčesávání a dodává vlasovým konečkům výživu a lesk. Jeho konzistence je spíše našlehaná a hutnější, dle mého může téměř suplovat vlasovou masku.

Musím říci, že i tentokrát mne Natura nezklamala a kombo těchto výrobků mi nadmíru sedlo. Na to, že se jedná o vyživující vlasovou péči, nejsou vlasy zatížené a nemastí se dříve. Vlasům dodá lesk a zářivost. Na dotek jsou vlasy hebčí, dokonce uhladí i hrubé konečky vlasů. Co se týče vypadávání vlasů, myslím, že jsem nějaký ten úbytek padání zaznamenala, ale je pravda, že mi vlasy nepadaly v chomáčích, spíš jsem jen všude sbírala svoje vlasy. Což může být také dáno tím, že už mám vlasy dost dlouhé. Každopádně cena obou výrobků je 139 Kč/400 ml, což není vysoká cena a oba výrobky stojí za vyzkoušení. 


Oba výrobky jsem si zakoupila na eshopu Notino.cz.

Používáte výrobky značky Natura Siberica? Znáte ji?

M.

4 komentáře:

  1. Ahoj, jenom malá oprava: Latvia není Litva, ale Lotyšsko.
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění. I když to vím, tak při psaní článku jsem nějak nepřemýšlela a tu Litvu jsem napsala tak nějak automaticky. Už jsem to opravila :-)

      Vymazat
  2. Natura Siberica mě již dost dlouho láká. Po přečtení tohoto článku asi již nezvládnu odolávat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě stojí za to Naturu vyzkoušet. Mi sedlo zatím vše, co jsem od téhle značky měla.

      Vymazat