středa 8. listopadu 2017

Relax se značkou Dermacol - nové pěny do koupele, micelární vody

Hezkou středu, 

většina z nás určitě má podzim jako to období pořádné relaxace ať už v přírodě, na procházkách lesem, tak doma u krbu nebo večer se zapálenou svíčkou ve vaně plné pěny. Na milovnice koupele myslel i Dermacol, který letos do obchodů přinesl pěny do koupele z řady Aroma Rituals, v oblíbených parfemacích, které z tého řady tělové kosmetiky známe. Než se však naložíme do vany a dáme si pleťovou masku, je třeba pleť pořádně odlíčit. I tady Dermacol rozšiřoval sortiment a to konkrétně přidal nové druhy micelárnícho vod a to pro mladou pleť a pleť citlivou.

Pokud Vás zaujaly pěny do koupele (500 ml/99 Kč), určitě Vás bude zajímat v jakých parfemacích jsou dostupné. Můžete si užít svěží vůni melounu, nebo naopak hřejivou vůni irské kávy a pro milovnice citrusových vůní je v sortimentu pěna s vůní limetky s hroznovým vínem.

Pěny jsou pro nás příjemným překvapením, protože opravdu dobře pění, pěna vydrží na vodě a máte vodu provoněnou po celou dobu koupele. Vůně je příjemně intenzivní, není obtěžující, ale zase ani nevýrazná. Další plus je to, že pěna nevysušuje pokožku.


Pokud jste si oblíbily také tekutá mýdla Dermacol, nemusíte už pokaždé kupovat klasické balení s pumpičkou, od teď jsou už v prodeji refily za 79 Kč o velikosti 500 ml.

Co se týče micelárních vod Dermacol, už před časem jsme si obě velmi oblíbily jejich Čistící micelární vodu s kyselinou hyaluronovou. Ovšem v současnosti jsme testovaly Čistící micelární vodu pro citlivou pleť a Čistící micelární vodu pro mladou pleť. Obě vody můžete zakoupit ve velkém 400 ml balení/179 Kč.


Čistící micelární voda pro citlivou pleť je při použití velmi příjemná. Na obalu píší, že je bez parfemace, ale já něco jemného, nasládlého z ní cítím. Každopádně micelárka nedráždí na pleti ani neštípe v očích a opravdu dobře odličuje. Nevím, jak si poradí s řasenkou a líčením očí, protože od doby, co mám umělé řasy, mi tenhle problém je cizí. Ale při odličování tváře není třeba pleť dřít, voda všechno odstraní bez problému sama, stačí jen lehký pohyb tampónku po obličeji.

Stejně dobrá je i čistící micelární voda pro mladou pleť. Opět hezky a precizně odličuje, nevysušuje ani neštípe v očích. Že by nějak výrazněji redukovala kožní maz či pupínky jsem nezaznamenala, ale je mi na pleti velice příjemná, takže jí nemám absolutně co vytknout.

Kromě micelární vod, jsme testovali taky hydratační gel-krém Aqua Beauty, který je již stálicí v sortimentu Dermacol. Krém má hezké skleněné balení s pumpičkou. Skvěle se dávkuje, příjemně voní a díky lehoučké konzistenci, která je opravdu napůl krém a napůl gel se výborně roztírá a ihned vstřebává. Přesto pleť hezky hydratuje, zjemní a vyhladí. Ráno pod make-up zkrátka ideál.


Zaznamenaly jste podzimní pečující novinky od Dermacolu? Už jste některou z nich vyzkoušely?

M&R

5 komentářů: