neděle 19. listopadu 2017

Vůně tvoří srdce domova - recenze vonných svící Heart&Home

Hezkou, listopadovou neděli,

před pár týdny jsme měly možnost díky spolupráci se zastoupením Albi.cz poznat pro nás novou značku svíček a to Heart&Home. Tedy, ne že bysme ji dosud neznaly, ale protože u nás v Opavě nejde koupit, neměly jsme s ní doposud žádné zkušenosti.


Obsah celého balíčku se nám přesně trefil do vkusu, protože zasláné vůně byly přesně podle našeho gusta. K testování jsme dostaly votivní svíčku Svěží grep a černý rybíz, pak další votivku s bylinkovou vůní Levandule a šalvěj a aby je bylo v čem zapálit, byl v zásilce přiložen i průhledný svícen na votivky s vyraženým logem značky. Poslední součástí balíčku byla střední svíce ve skle s úžasnou ovocnou vůní Sladká třešeň.

Výroba svící Heart&Home je založená na použití 100% sójového vosku, což je zásadní kritérium pro ty z nás, kterým není jedno naše životní prostředí. Společnost si také zakládá na dlouhotrvající vůní svící, které jsou složeny pouze z pečlivě vybrané kombinace éterických olejů. Design svící je dle našeho názoru povedený, vosk je umístěn ve skleněné nádobě, která je opatřená etiketou s názvem a popisem dané vůně. Aby se na vosk neprášilo, sklenice se uzavře plechovým víčkem s potiskem vyjadřující podstatu vůně.

Votivní svíce Heart&Home (doba hoření až 15 hodin a cena je 71 Kč)

Obě námi vyzkoušené votivky perfektně hoří, plamen je příjemně silný a neskomírá. Díky stálemu plamenu se na votivce brzy vytvoří vonné jezírko, které provoní Váš pokoj. 


Z obou kousků mi víc sedla vůně Grep a černý rybíz, protože tato vůně je krásně svěží, výrazná, ale zároveň není obtěžující. Voní ovocně, sladce a kysele zároveň. Podle mne je to vůně, která sedne všem. Vážně úžasná, povedná vůně, která i ve votivce provoní velký pokoj. 

 
Votivka Levandule a šalvěj bude pravou vůní pro milovníky bylinkových vůní. Já sice miluju vůni levandule, ale tady po zápalení spíš převládá ona šalvěj. Každopádně i tak je to krásná, relaxační vůně. Protože je tato vůně, jemnější a decentnější, neprovoní tak silně velkou místnost, ale i tak je cítit. Tato votivka bude idální pro menší prostory.

Střední svíce Heart&Home (doba hoření až 30 hodin a cena je 206 Kč)

Svíce je menší velikosti a má hravý tvar, který mi připomíná marmeládu.Za studena i za tepla krásně voní jako zralé černé třešně. Vůně je to autentická, necítím v ní ani náznak něčeho umělého. Na podzim je to skvělá vůně.

Svíce krásně hoří a snadno tvoří voskové jezírko, takže krásně prohoří až do úplného konce. Co se týče intenzity vůně, tak ta je v případě této sladké podzimní vůně skvělá. Vůně je hezky sytá a intenzivní, takže provoní i větší prostory. 



Znáte značku svící Heart&Home? Už jste od nich nějakou svíci zkoušely?

M&R

6 komentářů:

  1. Značku svíček Heart&Home vůbec neznám a čtu o ní poprvé. Ale jak vidím, tak to bude fajn značka a láká mě jí vyzkoušet, protože svíčky já miluji :) ach, teď tu mám vedle sebe zapálenou ještě z loňska z trhů no name značku banán s čokoládou :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Včera jsem si koupila tu střední svíčku s vůní pečeného jablka, rovnou jsem ji i zapálila a voní úžasně! :) Jen jsem měla teda problém, že mi asi 2x zhasla :( I tak ale můžu říci, že není moje poslední :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Já je ještě nezkoušela, ale dost mě lákají, mají velmi pěkné vůně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nezkoušela jsem je ale slyšela js m ó nich už několikrát. Možná jsem k nim zbytečně skeptická, ale vzhledem k tomu. Že cenově jsou hodně jako Yankee Candle tak asi zůstanu věrná jim :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Značku poznám, ale ještě jsem od nich nic neměla. Líbí se mi obal svíček a nejraději mám svíčky od Yankee candle, které si kupuji pravidelně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle značku jsem zrovna včera koukala, hodně se mi líbí design svící i kombinace vůní, přemýšlím, že s ní udělám radsot někomu k Vánocům :)

    OdpovědětVymazat