úterý 29. dubna 2014

Zázračný vlasový elixír s arganovým olejem

Hezký den,

když jsem po mém šíleném stahování tmavě hnědé barvy vlasů, chtěla dát vlasy do kupy, sháněla jsem nějakou opravdu hodně výživnou masku na vlasy. Tehdy jsem v polském Rossmannu objevila masku Argan Oil od značky Bioélixire, která obsahuje, jak již název napovídá arganový olej, ale také olej jojobový a extrakty ze slunečnice. Maska je určena na suché, namáhané vlasy bez života.




Obal masky je designově moc povedený, jedná se sice o klasickou tubu, s víčkem na dně, ale samotná tuba je vyrobena z matného měkkého bílého plastu s tmavě šedým a růžovým potiskem. Víčko, na kterém maska stojí, je taktéž z plastu, ale tentokrát z tmavě šedého lesklého. 



Na první pohled vypadá maska docela nevábně. Je to slizký krém v béžové barvě. Ale voní přímo nádherně, sladce a bonbónově. Ta úžasná vůně na vlasech po umytí vydrží do druhého dne. 



Maska se nanáší na mokré vlasy na dobu 3 – 5 minut. Po smytí z vlasů se vlasy zdají hrubší, ale to jen díky tomu, že neobsahuje silikony, které vlasy uhladí. Po použití se vlasy dobře rozčesávají, necuchají se a jsou viditelně lesklejší a hebčí. Po pár použitích vidíte na vlasech velký rozdíl, i moje odbarvováním zničené vlasy byly najednou plné síly. Akorát mám dojem, že dát si masku na tři minuty, neudělá s vlasy zázraky, proto si z masky dělám 1x týdně hodinový zábal, kdy masku vmasíruju do mokrých vlasů, zakryju potravinářskou folií a ručníkem. Výhodou téhle masky je, že Vám stačí do vlasů nanést trochu, takže Vám balení vyjde na mnoho a mnoho použití.

U masky oceňuji především její přírodní složky a to, že vlasy nezatíží a nemastí mi dřív vlasy.

Bohužel ani tato maska nedokáže s vlasy zázraky, nezacelí roztřepené konečky, ale při pravidelném používání zabrání jejich dalšímu třepení a dodá vlasům zdravý vzhled a hebkost na dotek.

Maska se v Polsku prodává za dobrou cenu, stojí v akci kolem 100 Kč, bez akce je asi o 50 Kč dražší. Pokud se k ní někde dostanete, určitě ji kupte - stojí za vyzkoušení.

Hodnocení: 5/5

Značka: Bioélixire
Cena: od 100 do 150 Kč
Velikost: 200 ml
Dostupnost: na internetu Bioelixire.com, polský Rossmann

Za sebe musím říct, že tato maska dokázala dát mé vlasy do kupy. Měla jsem vlasy hodně poškozené a tato maska (tedy spolu s ostříháním těch nejvíc zničených konců) mi dala vlasy do pořádku. Vlasy jsem měla slabé a hrozně se mi lámaly a teď po nějaké době pravidelného používání mi vlasy začaly zase růst!

Jakou masku na vlasy používáte? Znáte značku Bioélixire?

M.

6 komentářů:

  1. Já mam oblíbenou masku Wonder od Gestilu. Pouzívam ji leta, když potřebuju dát vlasy do kupy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je ten Gestil tak výborný? Hodně lidí ho chválí a hodně nenavidí, takže jsem se nikdy neodhodlala si ji objednat. Kdyby byl dostupný někde v drogérce, tak ho zkusím, ale nějak se mi při objednávání nechce platit poštovné kvůli jedné věci :-)

      Vymazat
  2. vypadá opravdu moc dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona moc vábně nevypadá, ale efekt na vlasech je úžasný!

      Vymazat
  3. Wow, tak ta bonbónová vůně mě strašně láká :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je úžasná, ale někdy i příjemnou vůni oželím na úkor efektu :-)

      Vymazat