sobota 28. září 2013

Ladybox září 2013 - nadšení nebo zklamání?

Hezkou sobotu všem,

určitě jste všichni zaznamenali v posledních třech měsících na straně Ladyboxu samé problémy, tento měsíc to bylo znovu zpoždění expedování boxíků a navíc se stalo to, že mnohým zákazníkům v avizovaném termínu, což byl včerejšek 27. 9. 2013, nedorazil vůbec. Já jsem patřila k těm "šťastnějším", ke kterým už Ladybox doputoval. Ovšem co myslíte, jsem z boxu nadšená? Na tuto otázku Vám za chvíli odpovím.

Upřímně jsem z toho celého nekorektního jednání Ladyboxu hodně rozhořčena a rozhodla jsem se, že si další box neobjednám ani kdyby v něm slibovali plné balení od Narsu :-) Toto moje rozhodnutí nezmění ani fakt, že obsah krabičky je bohatý na plná balení a u většiny výrobků se mi Ladybox trefil do vkusu. 

Tak už začneme s recenzí samotného zářijového Ladyboxu. 

Krabička je tento měsíc v matném černém provedením s růžovým logem Ladyboxu a bíle napsanou reklamu na nově vzniklý eshop značky Makeup akademy. Samotný design krabičky se mi moc líbí, ale mrzí mě, že je víko natolik popsané - chápu, že se jednalo o reklamu, ale kdyby bylo víčko krabičky označené pouze logem firmy, vypadal by box lépe a luxusněji.


Po otevření krabičky na nás tradičně vykoukl dopis, ve kterém se ukrýval promokód, který lze na MUA eshopu použít do 30. 9. a díky němu získáte u objednávky poštovné zdarma. Na druhé straně dopisu jsou jako obvykle vyobrazeny všechny výrobky, které jsme v boxu našli s jejich popisem a běžnou cenou.

A co se tedy v zářijovém Ladyboxu skrývalo?

Krabička obsahovala 5 plných balení a jednobalení cestovní a jako dárek byl přiložen další výrobek taktéž v plném balení.


  • Dermacol perfect cleanser - micelární voda 200 ml - plné balení
  • MUA Gel Liner Underground - gelové linky - plné balení
  • MUA Kiss Proof Lip Stain - fixa na rty - plné balení
  • MUA Trio Eyeshadow Innocence - trio očních stínů - plné balení
  • MUA Fashionista Secret Mattifying Primer - matující báze pod make up - plné balení 
  • Palmer´s CBF Lotion - tělové mléko - cestovní balení
+ bonus Colgate Max White - zubní pasta - plné balení

Dermacol perfect cleanser - micelární voda 200 ml - plné balení
(běžná cena výrobku - 99 Kč)

Tato micelární voda má podle oficiálního popisu zvládnout odstranit make up i ten voděodolný. Je obohacena o výtažek z okurky a mořských řas. Tato micelární voda mě v balíčku zaujala na první pohled, značku Dermacol mám velmi ráda a i když jsem si nedávno koupila micelárku jiné značky, tak tuto také ráda vyzkouším. Když jsem četla, že má být obohacena o výtažek z okurky, hned jsem musela vyzkoušet, zda-li pak i po okurce voní a ano - má takovou svěží okurkovou vůni. 


MUA Gel Liner Underground - gelové linky - plné balení
 (běžná cena výrobku - 129 Kč)

Gelové linky od MUA jsou dalším plným výrobkem v této krabičce. Všechny jsme dostaly černou barvu, což mi nevadí, ale asi linky moc nepoužívám, tak je asi někomu daruju. Tyto linky jsou doplněný o malý štěteček, kterým si linky můžete na cestách pěkně nalinkovat. 


 MUA Kiss Proof Lip Stain - fixa na rty - plné balení
 (běžná cena výrobku - 129 Kč)

Do dneška jsem žádnou fixu na rty nevlastnila, tak jsem ráda, že mám možnost tento dlouhotrvající zázrak na rty vyzkoušet. Ovšem trochu se bojím, že po těchto fixách jsou rty vysušené a že fixy zvýrazňují vrásky na rtech. Ale uvidíme, musím fix první odzkoušet. Dostala jsem pěknou baby růžovou v odstínu Kissallicious. Takže tenhle výrobek mě nachl.


 MUA Trio Eyeshadow Innocence - trio očních stínů - plné balení
 (běžná cena výrobku - 109 Kč)

V případě tria očních stínů nás Ladybox trochu doběhl, protože v nápovědě, co bude balíček obsahovat, byla uvedena "paleta očních stínů". Myslím, že všechny z nás čekaly, že v boxu najdeme velkou paletku 12 odstínů. No místo toho nás čekalo trio očních stínů. Oční stíny jsou v neutrálních hnědobéžových odstínech a velmi se mi líbí, i když takových neutrálních barviček mám hodně. Asi toto trio také někomu podaruji. Je mi jasné, že většina ladyboxových tleskanek se na mě hned vrhne, co by člověk za 319 Kč chtěl, ale vážně si myslím, že pod slovem paleta všichni čekali něco většího.


MUA Fashionista Secret Mattifying Primer - matující báze pod make up - plné balení
(běžná cena výrobku - 399 Kč)

V případě báze pod makeup se jednalo o personalizovaný produkt a já jsem dostala tu matující verzi. Takže za mne personalizace vyšla perfekně, protože mám spíše smíšenou pleť. Báze slibuje zkrotit mastnou pleť a redukovat mastnotu. Uvidíme, ráda bázi vyzkouším.

Palmer´s CBF Lotion - tělové mléko - cestovní balení
(běžná cena výrobku - 145 Kč za 250 ml)

Tělové mléko značky Palmer´s jsme už měli, myslím, v květnovém Ladyboxu a už tehdy mi tohle mléko nějak moc nesedlo. Přišlo mi moc sladké a nezdálo se mi, že by moc hydratovalo. 

+ bonus Colgate Max White - zubní pasta - plné balení
(běžná cena výrobku - 84,90 Kč)

Zubní pasta Colgate Max White je posledním výrobkem z tohoto Ladyboxu. Bohužel už jsem jinou pastu z této řady zkoušela a bělící efekt nebyl znát, takže z tohoto výrobku nadšená nejsem, ale přece jen se upotřebí.

V závěrečném shrnutí musím říct, že tento box byl velmi vydařený, možná se jednalo o jeden z nejpovedenějších boxů vůbec. Ovšem ty nepříjemnosti spojené s jeho vydáním, mi Ladybox natolik znechutily, že ani z obsahu moc nadšená nejsem. Příště si dávám s Ladyboxem pauzu a zkusím nějaký jiný konkurenční box. Ale ne z důvodu, že by se mi krabička nelíbila obsahově, ale z důvodu arogantního přístupu vedení firmy Ladybox. Myslím si, že svých chováním v posledních dnech/týdnech si firma odradila mnoho zákazníků.

M.

P.S. Nezapomeňte se zúčastnit probíhající giveaway o 2 balíčky, které obsahují biosilk, nivea lip butter a metalický stín Manthattan - více ZDE.

16 komentářů:

  1. Mně LB ještě nedorazil, né že by mi to nějak extra vadilo, ale včera jsem se těšila, že už ho budu mít a nic :(
    Navíc...i kdybych tu slevu do eshopu chtěla uplatnit, tak nevím kdy to stihnu když je to do 30.9. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, i když ono se nejedná o slevu, ale o "poukaz" na poštovné zdarma. No prostě to Ladybox nevychytal. V tom dopise je psané, že akci na poštovné zdarma lze využít v termínu od 24.9 - 30.9. Což je fakt výsměch po tom, že box některým zvládli odeslat 26. a některým až 27.9.

      M.

      Vymazat
    2. ono asi ani nejde tak o datum odeslání, jako o fakt, že některým z nás přijde krabička nejdříve toho 30.9. :-D

      Vymazat
    3. Jasně, však tak jsem to myslela :-)

      Vymazat
  2. Já jsem ráda, že jsem neobjednala, vše bych podarovala:) Vlastně jsem mohla mít něco na Vánočky pro 15letou sestru manžela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono ty věci ve finále nejsou špatné, ale nebudou z nich nadšení ti, kteří jsou zvyklí na drahou kosmetiku.

      M.

      Vymazat
  3. Dobře, že jsem neobjednala.. obsah se mi sice líbí, ale linky a primer bych prostě nevyužila.. Raděj (možná) vyčkám na příští měsíc.
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už příští měsíc objednávat nebudu. Vadí mi ten přístup k zákazníkům od Ladyboxu, kdy z nás dělají blbce.

      M.

      Vymazat
  4. Já si tedy spíš myslím, že lidi od ladyboxu prostě nestíhají a mají všeho nad hlavu, ale zase já s nimi žádnou špatnou zkušenost nemám no. Jen by mě zajímalo, jaké "konkurenční" boxy chceš vyzkoušet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chci příště určitě zkusit Misshabox. Radu ho měla tento měsíc a byla nadšená. Víš k tomu nestíhání - já pracuju taky ve firmě, kde jsou určité služby zákazníkovi a kdyby se nestíhalo, tak makáme všichni od nevidím do nevidím a neexistuje nic takového jako nedodržení termínu. Chápu, že se stane, že zboží nepříjde, ale nesnáším takové to mlžení a lhaní o tom, že budou boxy expedovat a pak druhý den je najednou "nehoda", že se nic posílat nemůže. To mi příjde jako velká shoda náhod.

      Vymazat
  5. Naprosto s tebou souhlasím, jak s hodnocením výrobků, tak hlavně s názorem na chování Ladyboxu! Proto ani já, příští měsíc rozhodně neobjednávám. Kéž by nás bylo co nejvíc a Ladyboxu konečne došlo, že na svých zákaznicích je závislý a proto se k nim musí chovat slušně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jde hlavně o to chování - já jsem byla vždycky s obsahem boxů spokojená, bylo mi jasné, že se nikdy nemůžou trefit stoprocentně, ale že se jedná o box, aby jsme vyzkoušeli i to neznámé. Ale to, že dělají ze zákazníků blbce, mi fakt vadí a proto objednávat nebudu.

      Vymazat
  6. jo, mně LB taky pěkně otrávil - díkybohu, že jsem neobjednala. A to neustálý vymlouvání... jako sorry, ale pokud zaplatim za box (a to skoro měsíc předem), ak mě fakt nezajímá že pršelo, nebo že se hlavní manažerce zlomil podpatek), prostě chci svůj box v avizovaném termínu. Jasně že je to jenom kosmetika a přežiju, že dostanu linky o den později, ale proč bych to měla tolerovat, když je to tak už poněkolikátý?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě nejvíc štvaly ty komentáře na facebooku, jak někteří říkali, že pozdější dodání není takový problém jako např. hladomor a že jsme pěkně povrchní, že nechceme tolerovat další zpoždění. Jenže ono to tak prostě je. Člověk si zaplatí za nějakou službu a očekává, že ji dostane v garantovaném termínu.

      M.

      Vymazat
  7. Já jsem bohužel v té druhé várce, takže čekám, že box přijde v pondělí...Také jsem už uhradila říjen a ted mě to trochu mrzí.
    Obsah taky nic moc a to že tam je opět pasta, to radši nebudu komentovat...
    Pokud tedy bude říjen stát za prd, tak taky neobjednám. Takové chování si nenechám líbit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi líto, že už máš zaplaceno a že to nejde zrušit. No a to, že ten box příjde v pondělí, to je taky vrchol - když lhali o tom čtvrtečním odesíláním všech boxů a odeslali některé až v pátek.

      M.

      Vymazat