čtvrtek 7. listopadu 2013

Došlo nám - říjen 2013 - Radu

Krásné ráno Vám všem,

další měsíc je za námi, což znamená nový článek v podobě spotřebovaných výrobků tentokrát za říjen. A že jich teda je! Musím říct, že jsem se vážně činila a sama jsem až byla překvapená kolik mi toho došlo.  Dnes to bude na dlouho, takže bez  zbytečného okecávání pojďme na to.



Nejvíce výrobků mám asi již tradičně z tělové kosmetiky, tak začnu tou.


Bielenda jemný tělový peeling Avokádo, 200 g

Nejúžasnější peeling co jsem kdy vyzkoušela. Nejen že úžasně voní, skvěle plní svou funkci, ale navíc pokožku hydratuje. Až budu mít příležitost, tak si jej určitě pořídím znovu. Recenzi na něj jsem psala již zde.

Eveline Slim 3D - Termoaktivní zeštíhlující sérum, 250 ml

Tak u tohoto výrobku musím říct, že jsem byla ráda, když konečně došel. Nejen že moc neplnil co sliboval, ale navíc mi ten hřejivý efekt byl nepříjemný. Takže za mě ne. Recenze bude.

Avon Senses Sparkling Celebrate Me sprchový gel, 250 ml

Avon sprcháče jsem kdysi používala docela často a ráda. Pak mě Avon mánie pustila a dlouho jsem od něj nic neměla. Tento jsem dostala a musím říct, že byl super. Krásně voní, dobře pění, umyje - co víc si přát. Navíc ho stačí trošku a máte pěny až nad hlavu.

Palmer´s kakaové tělové máslo - 2x 50 ml

Toto máslo bylo v zářijovém LB a jelikož Maru sladké vůně nemá ráda, darovala mi i svůj kousek. Já naopak sladké čokoládové vůně můžu a tak jsem se hned pustila do testování. Kromě pitomého balení vzorku, kdy obsah šel hodně špatně ven, musím máslo jen chválit. Mě tedy krásně voní, skvěle se roztírá, rychle se vsakuje a navíc báječně hydratuje. Pouvažuji o plném balení.

Duck Island Body Lotion Mandarian & Bergamot, 30 ml 

Další tělové mléko z LB, konkrétně z června. Měla jsem co dělat abych ho spotřebovala, neboť mléko hrozně smrdělo, jako osvěžovač vzduchu na WC, mizerně hydratovalo a celkově bylo hrozné. Proto jsem si s ním natírala nohy, kde mi ta šílená parfemace tak nevadila. 

Balea krém na nohy s Ureou

Také já jsem podlehla vychvalování tohoto krému na nohy z DMka a musela ho zkusit. Bohužel u mě se žádné extra účinky nedostavily. Krém příjemně voní, má fajn konzistenci, dobře se vstřebává, ovšem, že by chodila nějak extra hydratoval a zvláčňoval se mi nezdálo. Ale za tu cenu (39 Kč) to byl dobrý krém.

Antiperspirant Lady Speed Stick PH Active 24h protection


Tento antiperspirant mi dělal společnost hodně dlouho. V první řadě musím říct, že mi neuvěřitelně voněl, fungoval dobře, ochranu 24 hodin rozhodně nečekejte, ale pocení v běžný den minimalizoval. Úplně suché podpaží vám po celý den nezajistí, ale bez problému vás ochrání před nepříjemným pachem. Byl gelové konzistence, stačilo ho maličko, velice dobře se roztíral. Bohužel se trochu déle vstřebával, ale jinak mu nemám co vytknout. 



Feeman meruňkový pleťový peeling, 150 ml


Tento velice jemný a šetrný peeling jsem používala snad rok. Může za to samozřejmě jeho velké balení, ale taky to, že ho stačí nanést jen trochu. Peeling je krémové konzistence, příjemně meruňkově voní, pleť hezky obrousí a přitom ji nijak nevysuší či nedráždí. Peeling je velice jemný, že bych se ho nebála používat denně. Přestože dávám přednost hrubším peelingům, tak tento byl super a myslím, že se k němu časem vrátím. Pokud máte rádi jemný peeling, tak jděte směle do něj!


Mixa 24h hydratační krém, 50 ml

Tento krém jsem si zamilovala až tak, že mi bylo líto, že už došel. Používala jsem ho pravidelně každé ráno od července a moc mi vyhovoval. Měl super texturu, okamžitě se vstřebával a báječně hydratoval. Splňoval vše co od krému požaduji, takže až spotřebuji jiné načaté krémy, tak se k tomuto rozhodně vrátím. Recenzi na něj najdete tady.

Blanchete liftingový oční krém, 15 ml

Ještě jsem se nenaučila používat oční krém pravidelně. Tento mám již dlouho a tak jsem si řekla, že je na čase ho konečně spotřebovat. Krém byl fajn, oční okolí slušně hydratoval, dobře se vstřebával, nijak mě nedráždil. Co víc za cenu asi 20 Kč chtít, že jo?

Saloos bio arganový olej, 20 ml

O tom jak je olej skvělý se nebudu zbytečně rozepisovat, však přečíst si to můžete zde. Rychle se vsakuje, pleť skvěle hydratuje a úžasně o ní pečuje. Navíc je super taky do konečků vlasů. Rozhodně to není mé první a poslední balení.

Ryor Antiakne roll-on Aknestop, 5 ml

Na pupínky fajn věcička. Potvůrky vydezinfikuje, vysuší a urychluje hojení. Já byla s tímto výrobkem spokojená.

Aussie 3 minute miracle, 75 ml

Pro mě obyčejný balzám na vlasy, který vlasy uhladí, dodá jim lesk a dobře se rozčesávají. Ale jelikož mám vcelku bezproblémové vlasy, tak toto zvládne jakýkoliv jiný kondicionér. Ráda jsem ho vyzkoušela, ale na koupi plného produktu mě nenalákal. Ani ta vůně není nic moc. 

Colgate Max White One

Pasty běžně do spotřebovaných produktů nedávám, ale tady udělala vyjímku, neboť je to přece jen dražší kousek, který ovšem za to nestojí. Pasta byla fajn, ovšem ani sebemenší vybělení se nedostavilo, takže za mě ne. 




E.L.F. krémové oční linky

Linky byly moc fajn do doby než vyschly. Dobře se nanášely, neobtiskávaly a držely celý den. Bohužel vyschly velice rychle, tak do 2 měsíců a to jsem je ani nepoužívala nějak často. Já je používala i když byly suché. Na horní linku to už nebylo, ale když jsem štětečkem pořádně "zašmrdlaly" tak se nějaké barva chytla a dala se použít na vnitřní linku "waterline" na které mi barva držela celý den. Ovšem teď už vyschly úplně, tak letěly do koše. 

H&M balzám na rty

Tento balzám jsem měla velice dlouho a jsem ráda, že jsem ho konečně spotřebovala.  Hezky voněl, na rtech dobře vypadal, jen ta hydratace nebyla moc valná. Balení v podobě dortíku je sice rozkošné, ale velice nepraktické, jelikož když balzám ubyl špatně se nabíral. 

Yves Rocher Sexy Pulp gloss volume, 2,5 ml

Lesk byl skvělý. Měl krásnou růžovou barvičku, nelepil, hezky voněl a mám pocit, že rty i zvláčňoval. Jelikož ale plné balení stojí přes 200 Kč, tak si ho s jistotou nekoupím, ale ráda jsem ho vyzkoušela. 



To by bylo vše. Pokud jste dočetly až do konce, tak vám děkuji, neboť vím, že článek byl dost dlouhý. Přesto doufám, že se líbil.

R. 

13 komentářů:

  1. Tak me Palmer's naopak vubec nesedlo, silene mi smrdelo a hydratace taky ne tak uzasna. Naopak tu Mixu mam taky rada a momentalne ji pouzivam:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, někdo hold na tyto sladké vůně není. Ovšem mě máslo vonělo a vyhovovalo mi. Jinak Mixa je báječná, až spotřebuji krémy co už mám otevřené, tak se k ní rozhodně vrátím.

      Vymazat
    2. Ja sladky vune miluju, i kakaovy, ale tohle mi prislo neprijemny. Mixa uz mi taky pomalu dochazi:)

      Vymazat
  2. Duck Island mi taky šíleně smrděl :D fakt jak osvěžovač na záchod...

    OdpovědětVymazat
  3. ten krém od Mixy musím zkusit, vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, mají více variant, tak snad najdeš tu co ti bude sedět nejvíce

      Vymazat
  4. Ten Palmers mám teď doma taky, chystám se na jeho vyzkoušení :-) A ten Arganový olej teď všichni chválíte, asi si ho budu taky muset pořídit :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti bude vyhovovat, protože zatím jsem se setkala jen s tím, že ho buď miluješ nebo nenávidíš, tak jsem zvědavá na kterou stranu se po vyzkoušení přikloníš ty! Arganový olej je skvělý, určitě se k němu zase vrátím.

      Vymazat
  5. Dortíkový balzám jsem taky měla, ale trošku na rtech lepil a málo hydratoval, takže jsem ho ani nespotřebovala do konce. Musím říct, že jsem se v tomhle článku krásně vyřádila ;-).
    Vivi

    Giveaway Starbucks

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten balzám taky nijak zvlášť neoslovil, ale měla jsem ho už tak dlouho otevřený, že jsem si řekla "A dost musím ho dodělat! :D. Můžu se zeptat jak ses vyřádila?

      Vymazat