středa 13. listopadu 2013

Nalakováno – Nude pískáč od Essence

Krásné ráno,

již před časem jsem vám zde představila červený pískový lak 156 Me&my lover od Essence a jelikož jsem s ním byla navýsost spokojená, pořídila jsem si další kousek. Tentokrát jsem zvolila odstín č. 163 Hey, nude! což je tělovo-růžová barvička s pořádným množstvím menších a větších stříbrných třpytek. Odstín se mi velmi líbí, na nehtech působí jemným, elegantním řekla bych až romantickým vzhledem a to i přes obsažené třpytky.



Lakování probíhala úplně hladce bez sebemenšího problému. Je ideální konzistence, nijak neteče ani není přehnaně hustý, proto se velmi dobře nanášel. Štěteček je opět poměrně velký, zastřižen do obloučku. Musím říct, že jsem si už na ty nové essence štětečky zvykla a lakuje se mi s nimi překvapivě dobře. Díky oblému tvaru se mi dobře vykresluje oblouček nehtu.



Přestože se jedná o světlý odstín, tak lak slušně kryl už první vrstvě, ovšem já dala jako vždy vrstvy 2. Lak schne rychle, řekla bych, že stejně jako u svého červeného kolegy. Rovněž pískový efekt je dost podobný. Ten není nijak drsný, naopak je spíše jemnější. Třpytky jsou pevně zalité, nijak nevyčnívají, dobře drží a proto se žádného zatrhnutí např. punčoch bát nemusíte.






Výdrž laku je dobrá, ovšem již ne tak výborná jako u červeného odstínu č. 156. V neporušeném stavu mi vydržel 4 dny, poté se začal v krajích odlupovat, tak šel dolů. Odlakování je přes množství třpytek vcelku jednoduché. Tampónek s odlakovačem stačí přiložit, nechat chvíli působit a poté trochu přitlačit a lak jde dolů. Pokud nechcete nehet dřít, tak bych doporučila alobalovou metodou, tu to půjde jako po másle.

Celkové hodnocení – 5/5

značka: Essence
objem: 8 ml
cena: 39 Kč
dostupnost: drogérie, popř. supermarkety s Essence stojanem

Lak je úžasný. Ta barva se mi neskutečně líbí, je jemná, decentní, ale přesto zajímavá. Na to, že se jedná o drogérkový lak za 39 Kč je až neskutečně kvalitní, teda minimálně z mého pohledu. Dobře kryje, rychle schne a opravdu dobře drží. Paráda.

Už jste zkoušely některý z pískových Essence odstínů? Nadchly vás tak jako mě?


R. 

4 komentáře:

  1. Teda zatím jsem nezkoušela pískáč žádný, bojím se, že mi mě to znervózňovalo. Ale musím přiznat, že to vypadá zajímavě! :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně žádný? O hodně přicházíš, mě se líbí moc. Však pokud se ti nechce investovat do Gabrielly Salvete, tak můžeš vyzkoušet alespoň tyto od Essence, myslím, že 39Kč za zkoušku jde a třeba si je taky oblíbíš. A kdykoliv na to jde dát lesklý nadlak a máš zase nový vzhled ;-)

      Vymazat
  2. vypadá nádherně, nude laky jsou na zimu nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám na zimu ráda i tmavší laky, ale tento se mi líbí na tolik, že bude určitě můj zimní favorit :)

      Vymazat