sobota 3. září 2016

Flawless paletka - má první zkušenost s Makeup Revolution London

Hezký den!

Když jsem dostala možnost si k recenzi vybrat jakýkoliv výrobek ze sortimentu eshopu Elnino.cz neváhala jsem ani chvilku a vybrala jsem si jednu z paletek značky Makeup Revolution London. Protože jsem od této značky ještě nikdy nic nezkoušela, zajímalo mne zda je chvála jejich paletek vážně oprávněná a zda tyto levné paletky stínů vážně stojí za koupi.


Protože v poslední době používám ráda matné stíny, sáhla jsem po paletce Flawless, která obsahuje kombinaci 32 matných a třpytivých stínů v tělových a různých zemitých odstínech - najdete v ní matnou vanilkovou, taupe, ale také výraznou metalickou zlatou, bronzovou a měděnou. Pokud jsou tohle Vaše oblíbené odstíny, najdete je všechny v jedné paletce.



Obal paletky je docela příjemný, není to nic luxusního, ale zase špatně taky nevypadá. Než na nás vykoukne paletka z černého lesklého plastu, který je mimo jiné docela bytelný, musíme se k ní dostat přes papírovou krabičku, která je v trendy rose-gold barvě. Paletku používám už víc než čtyři měsíce a opotřebení obalu zatím není znát, takže tady palec nahoru.


Co se týče konzistence stínů, ty matné jsou poměrně jemně namleté a jsou na dotek sametové, ty třpytivé - metalické jsou hodně máslové. Bohužel tady ta máslovitost není výhodou, ale nevýhodou, jsou tak měkké, že při nanášení štětcem uděláte na stínu krustu a nejde pak stín nanést jinak než že jej "rozryjete" nehtem nebo ji seškrábnete dolů a pak teprve začnete nanášet stín. S plochým štětcem si s krustou neporadíte. 



Pokud tohle přežijete a neodradí Vás to od dalšího používání, tak nanesete na oko krásnou, výraznou, superpigmentovanou barvu. Bohužel musíte při nanášení dávat pozor, protože velké třpytky mají tendenci opadávat. Matné stíny jsou při nabírání blending brushem trochu prášívější, ale nic co by se nedalo přežít a pigmentované jsou také moc pěkně. Při práci štětcem jsou viditelné pěkně, spolu s blendícím štětcem krásně vykreslí ohyb a plochým štětcem se hezky přitiskne na víčko. Vlastně, když to po sobě tak čtu - tak z téhle recenze výjdou se ctí právě matné stíny, které jsou kvalitnější než ty třpytivé.

Jak vidíte na swatchích pigmentace je opravdu moc krásná ať už u matných, tak i třpytivých stínech. (hvězdičkou jsou označeny naswatchované sloupce)



S bází vydrží stíny na oku celý den, barva neslábne ani se neslévají do linek. 

Když to shrnu, paletka je pro mne spíše průměrná - není špatná ani vyloženě must have. Pokud jí odpustíte neduhy ve formě horší manipulace, můžete být s paletkou spokojeny - dostanete velké množství stínů s pěknou pigmentací.



Paletku můžete zakoupit na eshopu Elnino.cz za cenu okolo 300 Kč.

Máte zkušenost se stíny Makeup Revolution? Jaký máte na tuto značku názor?

M.

16 komentářů:

  1. Krásný článek, já mám zkušenosti s různými paletkami této značky, ale bohužel pracovat mi jde jen s některými stíny... některé jsou dobře nanesitelné jiné nikoliv, no můj názor je takový smíšený :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vidíme asi podobně, ty matné jsou hodně fajn, ale ty třpytivé mne zklamaly. Použitelná paletka je, ale není to žádná slast s ní pracovat.

      Vymazat
  2. Pekna recenze, znacku MUR i paletky od nich mam moc rada, i kdyz je pravda, ze nektere jsou horsi, nektere lepsi :) Ja mam nejradeji matnou paletku Iconic :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem si objednala matnou paletku od Too Faced, takže další paletku potřebovat nebudu, ale třeba časem od téhle značky zase něco zkusím.

      Vymazat
  3. Pekna recenze, znacku MUR i paletky od nich mam moc rada, i kdyz je pravda, ze nektere jsou horsi, nektere lepsi :) Ja mam nejradeji matnou paletku Iconic :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle paletka se mi svým způsobem hodně líbí, jsou tam přesně takové odstíny co mám nejraději. I pigmentace je super :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty odstíny se mi taky moc líbí,paletka je krásně seskládaná. Ale bohužel není úplně nejlepší kvality.

      Vymazat
  5. Paletka se mi moc líbí, přesně takové odstíny vyhledávám.

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny na podzim jako dělané, že? :-) barevně je ta paletka vážně hodně povedená.

      Vymazat
  6. Tak tuhle paletku jsem zatím úplně přehlížela, což je určitě škoda, má nádherné odstíny :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám kosmetiku Makeup Revolution co se týče stínů moc ráda. Mám od ní paletku Redemption Palette Iconic 3 a jsem s ní velmi spokojená. Tuto větší paletku si asi nepořídím, ale ostatní Iconic paletky si chci časem pořídit :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musíš být s MUR velmi spokojená, když chceš i další paletky. Mne tato nepřesvědčila, takže si asi delší dobu od této značky nic nekoupím.

      Vymazat
  8. Přesně takové barvy mám moc ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi odstínově moc líbí, je taková správně podzimní.:)

      Vymazat
  9. presne túto paletku mám, a som s ňou spokojná :) má také neutrálne farby na bežné použitie a drží mi skoro celý deň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat