úterý 13. září 2016

Kosmetické nákupy - červen a červenec - Maru

Ahoj holky, 

dneska mám pro Vás tak trochu zapomenutý článek a to moje kosmetické nákupy za červen a červenec.Tentokrát je většina novinek dekorativního charakteru a také jsem si pořídila spoustu nových laků na nehty.



Protože tentokrát mám mezi novinkami nejméně právě péče, začnu jí... Mám tu dvě věci z drogérie, jeden je značky ISANA, což je privátní značka drogérie Rossmann a druhá je naopak od Baleyi, kterou najdete výhradně v DM. Před časem jsem zkoušela sprchovou pěnu značky Rituals, zaujala mne, což o to, ale cena už méně, proto když jsem objevila podobný výrobek v drogérce, musela jsem jej mít. Sprchová pěna ISANA s parfemací plnou exotiky a dálek, voní opravdu božky, hezky umyje, nevysuší pokožku a cena byla okolo 40 Kč. Krém na nohy s ureou od Baleyi je sice takový průměrný, ale občas si jej domů koupíme, i když se přiznám, že jej většinou používá hlavně manžel. Další dva pečující výrobky jsou značky Soaphoria - pleťová maska s aktivním uhlím a hroznový olej. Zatím jsem zkoušela jen masku a jsem z ní nadšená. Pleť byla jemná, vyčištěná. Efekt byl znát už po prvním vyzkoušení.


Z mého malého nákupu od značky Catrice jste už na blogu viděli recenzi na paletku očních stínů, která mne vážně dostala. Používám ji teď často, ale protože byla z limitované edice Denim Divine, kterou už neseženete, nebudu Vás na ní zbytečně lákat. Dva ostatní výrobky jsou ze stálého sortimentu a to tužka na obočí Brow artist a tekutý korektor Liquid Camouflage. Oba je mám už po druhé a věřím, že ne naposledy. Na fotce také vidíte paletku očních stínů od Essence All about chocolate, která byla jako dárek k nějakému časopisu.


Další část mých novinek tvořila objednávka z KIKO, kde jsme s Radu využily skvělou slevu na jejich laky, které byly jen za 1 Euro. Jejich barvy jsou úžasné a vlastnosti taktéž, obě KIKO laky zbožňujeme a už máme další na cestě. A kromě laků jsem neodolala také módní barevné řasence ve fialové barvě, séru na řasy a také krásné sladce růžové rtěnce.


Pracovně jsem byla dva dny v Brně a nedalo mi to, abych tam neokoukla Nyx. Stojan s výrobky byl vybrakovaný, ale i tak jsem si něco málo pořídila. A co na to zatím říkám? No nadšení se nekoná a momentálně mít nic dalšího od této značky nemusím.


Značka Jordana je levná a přesto kvalitní. Tyhle tři kousky jsem pořídila i s poštovným za něco málo přes stovku. Glitrový lak se zlatými třpytkami jsem chtěla už delší dobu, černé tekuté linky mi už došly a černou tužku na oči jsem potřebovala jako sůl.


A mám tu poslední dvě věci, tak trochu dva přešlapy.... Revlon Color Butter je podle mne dost drahý zabarvený balzámek na rty, kterému se vyrovnají i mnohem levnější kousky. Prostě není na něm nic zázračného. A další nic moc výrobek je topcoat od Miss Sporty, nedodá nehtům moc lesku a brzy začne na barevném laku praskat. Sice stál pár korun, ale top coaty od Essence nebo od Jordany jsou mnohem lepší za podobnou cenu.


 Jaký máte na Revlon a Nyx názor Vy? Patří k Vašim favoritům?

M.

8 komentářů:

  1. Ten krém s ureou jsem si pořídila teprv nedávno, protože o něm básnila Rendy, ale ještě jsem ho nezkoušela. Doufám, že mi sedne, protože jsem věřila, že to bude bomba :D

    OdpovědětVymazat
  2. Catrice korektor mám a je skvelý, taktiež hroznový olej od Soaphoria. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Soft Matte Cream od NYX je takový zajímavý produkt. Měla jsem na něj strašně vysoká očekávání, a když jsem zjistila, že nic nevydrží, byla jsem hodně zklamaná.. každopádně jsem používala rtěnky dál a docela mi přirostly k srdci. Nude odstíny jsou super, protože na nich nejsou vidět nedokonalosti a to, že lezou ze rtů, narozdíl od odstínu Copenhagen, který flekatí a nedá se pořádně vrstvit a ještě nedrží.... záleží asi na odstínu a hlavně na tom, co člověk očekává od takového produktu, ale ty sis vybrala také takový světlý odstín, takže myslím, že by sis ještě mohla rtěnku oblíbit.. :) A Kiko laky závidím, ještě jsem je nezkoušela, ale každý si je chválí a tak bych taky chtěla nějaký výzkoušet! :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice korektor mám a je top :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krém Balea s ureou je stejně nejlepší, stal se můj oblíbenec :) Jinak značku Revlon jsem nezkoušela a NYX bych ráda něco vyzkušela v podobě nějaké rtěnky :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Mně ten krém na nohy s ureou vyhovuje hodně, kupuji ho opakovaně. Moc se mi líbí ta zásobička laků a vlastně celá objednávka Kiko. A Jordana mně poslední dobou hodně láká, chystám se o téhle značky si taky něco pokoupit.

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím jsem kosmetiku Revlon ani Nyx nezkoušela :) Z nákupů se mi líbí hlavně laky na nehty

    OdpovědětVymazat