sobota 17. září 2016

Máslíčko na rty od Revlonu - recenze

Ahoj holky,

i já jsem podlehla Revlonu, který se před časem dostal do našich drogérií a ráčila jsem se vyzkoušet všemi vychvalované máslíčko na rty ColorBurst lip butter v letním jahodovém odstínu 090 Sweet Tart. Ovšem v drogériích se mi zdála cena dost vysoká (279 Kč), tak jsem se rozhodla jej objednat za mnohem přístupnější cenu na Notino.cz



Jak jsem už řekla tyhle balzámky jsou tak v blogosféře profláklé, že je není třeba dlouze popisovat. Balzámek je balen jako klasická rtěnka, má hodně podobné balení Maybellinkovým Sensational, jen plastový uzávěr není hladký, ale jako by s reliéfem kára. Obal se mi tedy moc nelíbí, působí lacině jako by výrobek stál 50 Kč a ne o víc jak 200 Kč více. 

Vůně máslíčka je cukrovinková, sladká, ale velmi příjemná. Ze rtů už ale cítit nejde a také po olíznutí balzám nijak nechutná. 


Co však narozdíl od obalu musím pochválit je velký komfort na rtech, balzám po nich krásně klouže, dobře se nanáší. Nezvýrazňuje žádné nedokonalosti. Další velká pochvala patří pigmentovanosti. Protože ta se skoro vyrovná většině rtěnek. Není prakticky "průhledná", jako bývá běžné.


Konzistence je poměrně mazlavá, tudíž balzám rychle ubývá a taktéž se k tomu váže slabší výdrž na rtech. To by mi ani tak nevadilo, kdyby levné zabarvené balzámky třeba od Catrice, vydržely víc. Balzám se vytrácí ralativně rychle, ale nějaké to pití vydrží. Výhodou je, že nijak neflekatí, neslézá ze rtu a vytrácí se rovnoměrně, takže i po čase bez dalšího nanesení vypadají rty upraveně.

Co se týče hydratace, tu bohužel žádnou nepociťuji. 

Další věc, co mi vadí je to, že balzám hrozně rychle ubývá. Stačilo jen pár namazání a je ho méně než půlka. A to se přiznám, že jej nějak často nepoužívám.


Suma sumárum - musím říct, že tenhle zabarvený balzámek není nic z čeho bych si sedla na zadek, neurazí ani nenadchne. A myslím si, že v našich drogériích seženete obdobný produkt podstatně za příjemnější cenu.

Co říkáte Vy na Revlon Color Butter? Máte je rády?

M.

10 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, odstín sice vypadá hezky, ale za tu cenu bych čekala víc než jen hezké balení a odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, na to, že stojí v Rossmannu ke 300, bych od něj čekala víc. Tu výdrž bych odpustila, ale vadí mi, že nehydratuje, rychle ubývá.

      Vymazat
  2. Mám odstín 025, máš pravdu, že ta výdrž nic moc, ale moc se mi na rtech líbí :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny mají moc pěkné, některé se v drogérii běžně nevidí.

      Vymazat
  3. Já Revlon celkově ještě nezkoušela, ale téhle rtěnce nebo-li balzámu jsem četla jen a jen negativa, škoda, protože odstínově vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je opravdu moc hezký a celkově jsou barvy povedené, ale bohužel ty ostatní vlastnosti až tak pro jeho koupi nehrajou.

      Vymazat
  4. Škoda té slabší výdrže, ale to se u balzámu asi dá čekat. Každopádně odstín je moc pěkný a taky se mi líbí to balení.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta slabší výdrž mi ani tak nevadí, i když třeba takový Maybelline Babylips vydrží na rtech dýl, který stojí v Rossmannu 60 Kč a Revlon 270 Kč. Ale co mi hlavně vadí je to, že nehydratuje.

      Vymazat