pátek 9. září 2016

Šampón proti lupům, který opravdu funguje + vyhlášení Rimmel Giveaway

Krásný den přeji,

není to tak dávno co mě vlivem špatného ovzduší v místě pracoviště a také stresem začala trápit svědivá pokožka hlavy a tvorba lupů. Jelikož jsem tímto problémem nikdy netrpěla, tak jsem byla v šoku a musela jsem s pro mě novou situací začít bojovat. Začala jsem hledat přírodní šampóny, které by můj problém odstranily. Jeden takový jsem našla a fungoval, bohužel jen krátkodobě. Když jsem šampón spotřebovala, tak jsem měla od lupů chvíli klid, bohužel se ale zase objevily. Nedalo mi než hledat takový šampón, který lupy jednak odstraní, ale také pomůže aby se již nevrátily. A právě dnes vám tento šampón představím, protože je fakt úžasný!



Jak můžete vidět podle nadpisu jedná se o šampón turecké značky Dermokil. Tato značka není u nás ještě moc známá, přestože je na trhu již přes rok. Je specifická obsahem léčivého jílu z Anatólie. Konkrétně tento šampón obsahuje dva druhy jílu a to bílý jíl a bentonit. Kromě toho také hydratační komplex, který vlasy oživí. Díky jílu šampón čistí pokožku do hloubky a zároveň zabraňuje tvorbě lupů a kožního mazu.


Lahvička je klasická, není ničím zajímavá ani výjimečná. Je však plně funkční a to mi stačí. Co však musím vyzdvihnout je vůně šampónu. Ta je naprosto dokonalá a pro letní období jako stvořená. Je šťavnatě ovocná. Já z něj nejvíce cítím ananas a mytí si díky té vůní fakt užívám.  Šampón je mléčně bílé barvy a řekla bych hustší konzistence. Díky tomu ho stačí menší množství a navíc výborně pění.


Vlasy důkladně a zároveň šetrně umyje bez toho aby poničil ochranný film vlasové pokožky. Ta díky tomu zůstává čistá, svěží a zbavená jednak lupů, ale i mastnoty. Není nijak vysušená ani podrážděná. Naopak mám pocit, že je zklidněná a nijak mě pak nesvědí. Několikrát jsem zkoušela šampón samotný bez následné péče abych viděla co opravdu umí a je to fakt síla. Nejen že vlasy jsou umyté a pokožka čistá a zklidněná, ale především jsou vlasy lehoučké, nadýchané a jdou mi rozčesat i bez kondicionéru. Po uschnutí je vidět, že jsou hebké, plné života a září spokojeností. Také musím souhlasit s tím, že mi s použitím šampónu vydrží vlasy déle čerstvé a mohu je mýt o den později, což u mě moc zvykem nebývá.


Co se týká lupů, tak musím říct, že mi šampón opravdu pomohl. Stačilo pár umytí a tvořilo se jich méně a začaly postupně ubývat. Po čase jsem se jich zbavila úplně, ale to skvělé na je, že tento stav trvá i poté co jsem šampón přestala používat. Takže nejen, že šampón pomáhá a léčí, ale především dělá krásné vlasy, které jsem už hodně dlouho neměla. Jsem maximálně spokojená a vřele vám ho doporučuji vyzkoušet.

Trápí vás lupy? Co na ně zabírá vám?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Závěrem vám prozradíme výherce poslední soutěže o balíček dekorativních novinek zn. Rimmel. Losovaly jsme klasicky přes random.org a ten vybral komentář s číslem 18. Vítězkou se tak stává Nela Procházková. Gratulujeme!



Radu


4 komentáře:

  1. Dermokil má super výrobky, o šamponu slyším poprvé, naštěstí mě svědivá pokožka netrápí, ale vypadá fakt dost dobře.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že jsi našla šampon, který ti tak vyhovuje :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Čtu na tyhle šampony jen chválu. :))) A gratuluji výherkyni :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Trikrat si zaklopen pretoze s tymto nastastie problem nemam :)
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o kulmu ROWENTA a velky balicek kozmetiky DOVE, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat