úterý 30. května 2017

Růžová voda Purity Vision - recenze

Ahoj holky,

různé květinové vody používám ráda po celý rok, ať už jako tonikum před nanesení pleťového oleje nebo třeba v létě k osvěžení pleti ve velkých vedrech. V poslední době jsem objevila další využití květinové vody a to k fixaci makeupu. Protože jsem vyčerpala své zásoby květinovky, sáhla jsem tentokrát po růžové květinové vodě značky Purity Vision, která díky své vůni krásně zpříjemní letní teplé dny.

Květinová voda značky Purity Vision je čistě bio výrobek, který je vyroben destilací okvětních lístků růží, čímž dostane voda autentickou vůni divoké růže. Vůně je dost intenzivní, což mi ale nijak nevadí.


A proč jsem sáhla právě po značce Purity Vision? Ta je mi velmi sympatická svou vizí, kterou je produkovat, co nejkvalitnější přírodní kosmetické produkty v souhře s přírodou. Cílem značky Purity Vision je dosáhnout nejvyšší možné kvality svých výrobků, které vám poskytnou maximální komfort při péči o vaši krásu. Mimo to, už léta používám kokosový olej stejné značky, se kterým jsem maximálně spokojena, proto jsem chtěla vyzkoušet další výrobek této značky.


Kromě těchto benefitů se květinová voda skrývá v krásném flakónku z těžkého skla s rozprašovačem v barvě zlata. Obal se mi velmi líbí a myslím si, že působí velmi luxusně, že by se za něj nemusel "stydět" ani žádný parfém.

Pokud ještě váháte s koupí květinové vody, tak nemusíte - je to univerzální pomocník a doma pro něj určitě najdete využití. Můžete jej používat jako tonikum po odlíčení, jako hydrataci pokožky před nanášením pleťového oleje, pokud jste si oblíbily jílové masky, tak je můžete smíchat s jílem místo obyčejné vody. Květinové vody také osvěží pokožku po holení či depilaci. Lze je používat do vlasů k jejich provonění či místo bezoplachového kondicionéru. Mimo to je lze použít k fixaci makeup ať už sypkého, tak i tekutého. Využití je tedy opravdu spousta a věřím, že každá z nás si najde ten svůj způsob upotřebení.


Květinovou vodu Purity Vision (100 ml) jsem zakoupila na eshopu Notino.cz za příjemnou cenu 170 Kč.

Používáte květinové vody? K jakému účelu je používáte nejčastěji?

M.

12 komentářů:

  1. Mám ji doma, ale abych pravdu, na pleť ji nepoužívám. Ta vůně je můj vkus poměrně výrazná, tak k použití na pleť hledám nějakou, co se vůně týče méně výraznou variantu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi kupodivu na pleť nevadí, ta vůně se docela rychle vyvětrá. :-)

      Vymazat
  2. Já růžovou vodu ještě nezkoušela a popravdě mě ani nějak extra neláká. Ale vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já květinovky mám ráda všechny možné. Akorát heřmánková od Navie mi nesedla, jaký to byl zápach.

      Vymazat
  3. Taky tuhle růžovou vodu mám a využití má opravdu spousty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, květinovky mají využití vážně široké :-)

      Vymazat
  4. Tak to já nepřekousla její vůni... Zkrátka smrděla mi neskutečně, nemohla jsem ji používat, vyhozené peníze...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi vůně nevadí, jasně, měla jsem i voňavější květinovky, ale nějak mě neobtěžuje.

      Vymazat
  5. Taky ji mám, už druhé balení. Vůně se mi nelíbí, růži v kosmetice ráda nemám, ale přežít se dá. Ačkoliv jsem tomu nevěřila, mou pleť umí zklidnit. Ale nějaká velká hydratace se nekoná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu hydrataci na pleti cítím, když ji nepoužiju není pokožka tak vláčná a hebká.

      Vymazat
  6. Já mám růžovou vodu ráda, ale přešla jsem na tu od Dulcia Natural, tuhle začali dělat z jiných růží a naši mi říkali, že strašně smrdí a že ji ze mě cítí celý den. :( Tak nemám zapotřebí smrdět všude, kudy chodím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, máš pravdu, že já mám ještě to staré balení. Tak je možné, že ty nové jsou z jiné odrůdy růží.

      Vymazat