úterý 13. června 2017

3x OOTD - pohodlně na procházku, výlet i do města

Ahoj holky,

dneska Vám zase po čase přináším hned tři moje běžné outfity, ve kterých mě můžete běžně potkat. Není to nic vystylovaného, ale to, co nosím v každý všední den. Přiznám se, že dřív jsem hodně nosila šaty a sukně, ale od doby, co se mi narodila malá stala se ze mne milovnice džín. Přiznám se hned zkraje, že ty moje looky nejsou nic světoborného a tyhle skoro až basic kousky zvládne zkombinovat každá z nás, ale chci Vám ukázat, že zajímavá kabelka spolu s botkami dokáže každý, byť úplně basic outfit povýšit na něco zajímavějšího.


V prvním outfitu hraje prim vzorovaný, volnější top z H&M, není úplně oversized, ale také není klasicky na tělo. Tenhle top jsme s Radu objevily na eshopu H&M, kde celé léto probíhaly skvělé výprodeje a tak jsem tento fajn kousek pořídila asi za stovku. Top je hlavně zvláštní tím, že není z obyčejného tričkového materiálu, ale je takový lehčí a trochu slavnostnější. Z H&M jsou také džegíny, které teď nosím hodně často, mám je také v dalších barevných provedeních. Stojí cca 350 Kč a vydrží opravdu hodně.


Koženkový křivák jsem vytáhla zase po dlouhé době, protože mne teď víc bere móda trenchcoatů, vest a různých kabátků. Tahle "motorkářská" bunda z F&Fje v mém šatníku už pěkných pár let a myslím, že ještě nějakou dobu sloužit bude. Také mokasínky z Gatu mám už několik sezón v botníku, ale nějak jsem zapomněla, že je doma mám a tak jsem je objevila při úklidu až nedávno. Líbí se mi a jsou moc pohodlné. Jediné dva doplňky, které celý look zdobí jsou mé dioprické brýle značky Hugo Boss a kabelka s dlouhým popruhem ze Stradivaria.


Druhý look je takový můj běžný městský, na pochůzky po úřadech nebo kafíčko s kamarádkou. Zde nebylo kombinování vůbec třeba, protože jsem dala dohromady jen dva kousky, které jsem osvěžila výraznou, malou crossbody kabelkou z Manga. Květinová halenka je na jaro jako dělaná, a i když jsem při koupi váhala, byla jsem ráda, že jsem si halenku nakonec objednala. Byla to láska na první vyzkoušení. Je lehká, vzdušná a moc se mi líbí právě k jednoduchým jednobarevným džínům. Kdyby Vás zajímalo, jaká je to značka, tak se jedná o Dorothy Perkins a objednala jsem si ji na Zoot.cz. Na tomto eshopu nakupuju často a ráda, protože mi vyhovuje možnost zboží bezplatně vrátit, kdy máte dokonce i poštu zdarma. Tím jsem odobourala nepromyšlené nákupy věcí, které jsem si mnohdy koupila jen proto, že byly levné. Doma si celou objednávku pořádně vyzkouším a nechám si jen to, co mne opravdu zaujme a perfektně mi sedí.




Co se týče zbytku outfitu, ten už tvoří jen světle modré džíny z Bershky. Dále už pak look dotváří jen gumové balerínky s reliéfem motýla značky Zaxy. Úplně poslední doplněk zdobí mou ruku a to stříbrné hodinky Fossil, které ladí s detaily na kabelce a "sponou" na topu. Málem jsem zapomněla na prstýnek z Pandory, který už skoro nesundávám a dostala jsem jej před nějakou dobou od manžela.


Třetí a poslední outfit jsme vyfotili při procházce přírodou, pokračující zámeckým parkem. No nachodily jsme pár kilometrů, a i když jsem nezvolila zrovna turistický outfit, bylo mi v mém oblečení fajn. Zase jsou základem outfitu džíny z Bershky, doplněné o prodloužený basic top z Manga. Aby outfit nepůsobil fádně (a abych nezmrzla) doplnila jsem základ o pruhovaný černo-bílý cardigan (nebo sáčko bez zapínání) značky Haily´s. Šmrnc tomu celému dodaly zlaté slip-ony téže značky.


Protože si na doplňky příliš nepotrpím ani u tohoto outfitu jich moc nenajdete. Tentokrát mne zdobí moje nejoblíbenější kabelka Michael Kors se zlatými detaily, k ní jsem doladila hodinky se zlatým kováním Fossil a nakonec sluneční brýle z Primarku.



Doufám, že se Vám outfity líbily a že se budete těšit na nějaký další outfitový článek. Do komentářů mi prosím, napište, jaké jsou Vaše oblíbené eshopy a v jakých obchodech rády nakupujete.

M.

4 komentáře: