středa 21. června 2017

Ananásek od Wood Wicku

Krásnou středu Všem,

Zase po nějaké době pro vás mám recenzi a tip na úžasnou svíčku. Ta dnešní je speciální tím, že je značky Wood Wick která používá dřevěné knoty, které při hoření praskají a navozují dojem hořícího dřeva v krbu. To zní dobře, co říkáte?


Značku Wood Wick mám vyzkoušenou skrz jejich úžasně voňavé vosky, které mám moc ráda. Jejich svíčky mě neskutečně lákaly, ale nevěděla jsem zda mi to „praskání“ bude příjemné a relaxační, nebo mne bude naopak rušit a obtěžovat. Proto jsem do svíčka zatím neinvestovala. Možnost jí vyzkoušet přišla díky portálu Blogerky.cz, kde probíhala výzva o různé produkty z eshopu fotorada.cz. Jelikož na eshopu nakupuji pravidelně, tak jsem to brala jako skvělou výzvu.


Svíce od Wood Wicku seženete ve dvou provedeních a to buď klasické skleněné válce ve 3 velikostech nebo pak podélné „lodičky“ s širokým knotem. Já na vyzkoušení obdržela nejmenší válec, který má 85 gramů a slibuje hoření až 20 hodin. Svíce má nádherné provedení. Je bytelná, luxusní a má nádherný dřevěný vršek, který výborně slouží také jako podstavec pod svíci.


Už v nezapáleném stavu svíce nádherně a silně voní. Konkrétně ta moje šťavnatým a osvěžujícím ananasem. Na léto naprosto dokonalá vůně. Po zapálení začíná svíce ihned vydávat praskání, hoří jasným plamenem a sojový vosk se začíná rychle roztápět. Svíce krásně tvoří vonné jezírko a během chvíle je vosk roztopený až ke krajům. Vůně je intenzivní a přestože je svíčka maličká, tak nádherně provoní střední prostory. Co se týče onoho praskání, tak můžu říct, že jsem si ho oblíbila. Je sice výrazné, ale nijak rušivé. Naopak má na mě uklidňující a relaxační vliv. Když zavřu oči a zaposlouchám se do onoho praskání, tak opravdu vidím zapálený krb a v něm hořící a praskající dřevěná polínka.


Takže pokud se ptáte jestli bych vám doporučila svíci od WW, tak říkám rozhodně ano. Jinak nádherně intenzivně voní, ukázkově hoří a ten efekt je kouzelně relaxační. Sama určitě půjdu do velké lodičky.

Znáte značku WoodWick? Co říkáte na praskající knot vy?

Radu


P.S. Výherce poslední soutěže jsme již kontaktovaly emailem. 

6 komentářů:

  1. Do výzvy jsem byla vybraná také, dnes jsem zveřejnila článek. Tvůj post se mi moc líbí a musím říct, že tvá svíčka je moc krásná, ten vršek. Závidím!

    www.elizabethlore.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Do výzvy jsem já vybraná nebyla, chtěla jsem taky tuto svíčku a škoda, protože jak vidím vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi jasné, že tě mrzí, že jsi nebyla vybraná do výzvy. Svíčky WW jsou skvělé.

      Vymazat