neděle 11. června 2017

Dva poklady od značky Soaphoria

Ahoj holky,

po delší době tu máme článek týkající se značky Soaphoria. Tu jsme si obě před časem obě oblíbily, ale protože se nedá vyzkoušet všechny výrobky najednou, pořád objevujeme poklady v jejím sortimentu. Těmi jsou bezesporu i dva produkty, o kterých si povíme dneska. 


Prvním z nich je tělový peeling Citrusová bomba. Mnohé z Vás si z blogu jistě pamatují, že já jsem nikdy nebyla příznivcem různých peelingů a scrubů, pořád jsem s účinky nebyla spokojená s účinky nebo mne naopak peelingy dráždily a vysušovaly. Ale evidetně má nechuť k exfoliačnímu odstraňování odumřelých buněk pramenila ze špatně zvoleného peelingovacího prostředku. S Citrusovou bombou se stal peeling mou oblíbenou částí sobotního relaxačního odpoledne. 


Citrusová bomba je olejový peeling, který obsahuje mimo cukrové částečky také kousky usušené kůry citrusů, které ještě prohloubí zážitek z koupele. Obsah pomerančové kůry zajistí důkladné očistění pokožky, citrón naopak bojuje proti stařeckým skvrnám na pokožce a mandarinka tělo uvolní a působí proti špatné náladě. Samozřejmostí je také citrusová vůně, která je díky vyvážené porci esenciálních olejů, pozvedává smysly a dokáže tělo uvolit a zrelaxovat. Nemusíte se bát, vůně je krásná, svěží a není to žádná záchodovka. Peeling pro mne voní jako čerstvě vymačkaná šťáva z citrusů. Díky tomu, že se jedná o olejový peeling a ty pevné částečky, které jsou jeho obsahem, jsou těžší než tekutina, je důležité před použitím peeling promíchat, ať můžete pracovat s dostatečným množstvím peelingových zrníček. Protože obsah zrníček je velký, ty jsou ještě různých velikostí, dochází opravdu k důkladnému peelingu a navíc díky obsahu olejové složky zůstavá pokožka vláčná a hydratovaná. 



Druhým výrobkem, který se stal mým must have je univerzální balzám na tělo Levandule. Pokud potřebujete extra dávku hydratace a výživy pro tělo, doporučuji sáhnout právě po tomto balzámu. Ten obsahuje panenský olivový olej v kombinaci se včelím voskem a olejovým macerátem z levandule. 


Určitě si říkáte, že to bude zase takový ten tuhý a nepoddajný balzám, jak bývá zvykem u ostatních podobných produktů. Ale pletete se, balzám sice tuhý je, ale pod prsty taje, je měkší a dobře se nabírá. Rozhodně do něj není nutné dloubat špachtličkou nebo nehtem. Po nanesení na pokožku pod teplými prsty taje a krásně se do pokožky vmasírovává. Vůně je krásná, autentická vůně levandule, jako byste právě byly někde ve Středomoří. Díky obsahu levandule balzám bojuje proti ekzémům, popraskané a suché pokožce, dále také omlazuje pokožku a masáž s tímto produktem pomáhá odbourávat stres. Tento balzám je určen především k mazání těla, ale já se jej nebojím a s klidem jej používám i na obličej. Neucpává póry a krásně vyživuje suchá místa. Také jej mohu doporučit k aplikaci na suchá místa těla, jako jsou lokty, kolena a v mém případě i nárty. Dřív jsem měla tyto místa vážně nevzhledná, ale až v kombu s peelingem Citrusová bomba jsem se zbavila suché kúže na nich a mám je v mnohem lepším stavu než dřív. 



Oba výrobky jsem zakoupila na eshopu Notino.cz. Cena peelingu Citrusová bomba byla 225 Kč a univerzální tělový balzám Levandule můžete zakoupit za cenu 157 Kč.

Znáte značku Soaphoria? Máte ji rády? Jaký výrobek této značky právě používáte?

M.

8 komentářů:

  1. Znám značku Soaphoria, dokonce o ní mám na blogu článek. Měla jsem tělové mádlo, snad pomerančové, a bylo to nejlepší co jsem kdy měla. Rozhodně doporučuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo? Tak to musím mrknout, tělové mazání jsem od Soaphorie ještě neměla.

      Vymazat
  2. Značku znám, dokonce mám už jsem si něčím i dělala radost, ale byl to těžký výběr, tolik lákavých produktů a parfemací:-) Na ten peeling bych si dala říct, mám ráda tyhle olejové peelingy, zrovna teď používám od Ziaji z řady Cupuacu a je naprosto skvělý:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je ten peeling od Ziaji vážně tak super? Že bych ho taky zkusila :-) každopádně já jsem si teď koupila peeling od Saloosu a nijak zázračný mi nepřišel. Holt už mě Soaphoria rozmazlila :-D

      Vymazat
  3. Na Soaphorii nedám dospustit, používám ji prakticky denně a už jsem toho vyzkoušela opravdu hodně. Postupem času se z pouhé značky vyklubala závislost. Hlavně řadu Mléčné potěšení doporučuji :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsme na tom podobně, taky jsem si zase objednala nějakou Soaphorii do zásoby. No Mléčné potěšení nebude asi nic pro mne kvůli parfemaci, mám radši takové ty svěží a ovocné vůně.

      Vymazat
  4. Citrusová bomba by mi voněla, já levanduli moc nemusím, měla jsem tělový peeling, ale za mě vůně opravdu ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám od nich krémové deodoranty a velká spokojenost.

    OdpovědětVymazat